Ramsy Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Ramsy75 Vârsta:Am 17 ani.Numele: Mitache RobertOre jucate: 868Level: 40Vechime pe server: Joc de pe data de 01.12.2016Link profil panel: //whitepanel.bugged.ro/profile/Ramsy75Ce alte jocuri joci?: CS:GO si LoLAi fost banat vreodată?:Nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Robert am 17 ani si sunt din Suceava. Sunt of fire glumeata in limita bunului simt, careia ii place sa se integreze si sa isi faca prieteni.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, rank 5 cu 175 de zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost.Cu cine te înțelegi din clan?:SirUnited, Fuzy0n, Ciobi... mai multe persoane.De ce crezi că meriți în clan?:Cred ca merit in clan deoarece sunt o persoana sociabila, cu bunul simt ce se poate integra in orice colectiv. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.
Edi Ranja Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Nevada (BigJooe). Vârsta: 17 ani.Numele: Ranja Eduard.Ore jucate: 730 ore.Level: 30.Vechime pe server: Decembrie 2016.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/NevadaCe alte jocuri joci?: PUBG, GTA V, H1Z1, CS:GO si multe altele. [http://steamcommunity.com/profiles/76561198303899826]Ai fost banat vreodată?: Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu.Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana simpla, modesta si cu chief de viata,Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Actual in News Reporters, rank 5, 57 zile, nu ma gandesc sa ies curand.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Am mai fost, am primit uninvite pe motiv necunoscut.Cu cine te înțelegi din clan?: Formidable, Roger, Clever, Cv9[], Ibrahim, etc.De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece consistent in activitatea mea pe server si deoarece este un clan cu bazele bine stabilite. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.
uhobjhvjhv Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Seriichov, 4rt1k. Vârsta:15 ani.Numele:Vladimir.Ore jucate:1095.Level:35.Vechime pe server:2 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/seriichovCe alte jocuri joci?:Nu prefer alte jocuri.Ai fost banat vreodată?:Nu, nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Da am un warn.Descrie-te pe scurt:Ma numesc VLadimir, am frumoasa varsta de 145ani si locuiesc in orasul Galati. Sunt un baiat la locul lui, timid si descurcaret.Imi place sa ma joc fotbal, sa ies in oras cu prietenii mei si sa ma joc pe calculator. Si nu-mi place sa invat si nici scoala dar sunt nevoit sa o fac daca vreau sa am un loc de munca si un viitor destul de bun.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:am stat in Sf Bikers 42days r5.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, nu am fost in Saints.Cu cine te înțelegi din clan?:Am mai mult de 10 prieteni si suntem ca frati.De ce crezi că meriți în clan?:Pentru ca am un comportament ok, din punctul meu de vedere, am experienta de joc, nu sunt incepator, si stiu sa vorbesc intr-un colectiv nou. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.
Floopy. Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Floopy Vârsta: 20 ani.Numele: Alex.Ore jucate: 470 ore.Level: 28Vechime pe server: In serverul White din (2017-09-24 17:15:13), jucam pe serverul Blue.Link profil panel: http://whitepanel.bu.../profile/FloopyCe alte jocuri joci?: Doar samp.Ai fost banat vreodată?: Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?: 1/3Descrie-te pe scurt: Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Las Ventrus Paramedic Department (Rank 5 - 50 zile)Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu.Cu cine te înțelegi din clan?: Zeku, Punisher, WeedSmoker, HeDhili[].De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un baias serios, prietenos, si daca mi se acorda o sansa, nu dezamagesc pe nimeni. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu. Edited March 16, 2018 by FLoopy.
Seelow Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Seelow Vârsta: Am 16 ani.Numele: Ma numesc Enache Alexandru.Ore jucate: Am 1876 ore jucate.Level: Am level 58.Vechime pe server: Joc pe acest server din 2014.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SeelowCe alte jocuri joci?: Mai joc GTA 5, CS:GO si LoL insa le joc rar.Ai fost banat vreodată?: Nu am fost banat vreodata. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am primit vreodata warn.Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat muncitor, descurcaret in orice situatie, un baiat de nota 10 cu care ai ce sa discuti si pe care te poti baza in orice situatie, ma tin de promisiuni si nu las un lucru neterminat pana nu il duc pana la capat.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat 129 zile in SFPD rank 5, iar acum ma aflu iar in SFPD si am 144 zile, respectiv rank 5.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Am mai fost si am primit wipe.Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu cativa din acest clan, iar cu altii doar ne cunoastem de pe server.De ce crezi că meriți în clan?: Consider ca am acumulat experienta adecvata pentru a face parte din acest clan, lp golut si faction-history frumos. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu am avut.
..Kenzo[] Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): .Kenzo[] Vârsta: Am vàrsta de 15 ani.Numele: Rares Zlatea Zaharia.Ore jucate: Am 628 de ore jucate.Level: Detin level 31.Vechime pe server: De 2 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Kenzo[]Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator si CS:GO.Ai fost banat vreodată?: Nu, niciodata deoarece respect tot staff-ul bugged si jucatori. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, n-am niciunu.Descrie-te pe scurt: Mà numesc Rares, am vàrsta de 15 ani si locuiesc ìn Sibiu. Sunt un bàiat calm, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasà. De asemenea, sunt sociabil, prietenos si respectuos. îmi place sa cànt la orgà si sà ies cu prietenii pe afarà. Mà acomodez repede ìn-un colectiv si prefer muncà ìn echipa.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: In Taxi Los Santos, Rank 4, 94 Days.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, niciodata.Cu cine te înțelegi din clan?: Cu : Yankee, maHsat, Formidable, iBlasY si Ciobi[]De ce crezi că meriți în clan?: Consider ca merit in clan pentru singurul fapt ca sunt o persoana serioasa cumsecade si am un vocabular ok. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, niciodata
Gabriel.89 Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Stefan[] acum sunt Gabriel. Vârsta:Am frumoasa vârstă de 16 Ani.Numele:Agache Gabriel-IulianOre jucate:1954 Level:64Vechime pe server:2 AniLink profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Gabriel. Ce alte jocuri joci?:FIFA 18-17,Far Cry,CS GO,Etc.Ai fost banat vreodată?:Da. Ai warn-uri?Dacă da câte?:1Descrie-te pe scurt:Sunt un băiat isteșț,cu bun simnț si cu ce-i 7 Ani de acasă. Pasiunea mea ce-a mai mare este Fotbalul,joc si la o echipă pe nume Real HUDEȘTI.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:In National Guard,100 + zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Am fost,am fost dat afara si nu stiu de ce,cred ca din cauza numelui.Cu cine te înțelegi din clan?:Eu mă înțeleg bine cu toti.De ce crezi că meriți în clan?:Sunt un player de samp care stie să joace,nu sunt noob,sunt un om foarte isteț si agil. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Niciodată,mereu m-am înțeles bine cu ce-i din Saints.
Valy C. Valentin Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): All0Nz[] , LoRyNNN , DrakeZ. , G0leM Vârsta: Am 15 ani.Numele: Ma numesc Crudu Valentin.Ore jucate: Am 1017 ore jucate.Level: Am level 30.Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/All0Nz[]Ce alte jocuri joci?: CS:GO.Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Valentin si locuiesc in Cumpulung. Sunt o persoana cu simtul umorului si foarte serios cand trebuie. Imi place foarte mult cariera militara si voi munci pentruu a intra la liceul dorit, imi place sa respect, dar in acelas timp sa fiu si respectat.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat in SFPD rank 5 si 58 zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai facut parte din acest clan.Cu cine te înțelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu Yankee.De ce crezi că meriți în clan?: Sunt o persoana cu simtul umorului si cred ca ma voi integra foarte bine printre membrii. Ai avut conflicte cu un membru din Saints? Nu. Edited March 16, 2018 by Edi Aka Valy
Cristea Catalin Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Rage Vârsta:14.Numele:Ma numesc Raul.Ore jucate:1613 ore.Level:47.Vechime pe server:Joc din 2015, cu cateva pauze.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RAGECe alte jocuri joci?:Mai joc in special CS:GO si GTA V.Ai fost banat vreodată?:Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?:N-am.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Raul, am varsta de 14 ani si sunt o fire sociabila, glumeata, amabila, sunt o persoana cu cei 7 ani de casa. Nu ma dau in vant dupa lucruri de nimic, dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de a imi recunoaste greseala. Am un limbaj corect gramatical si non vulgar. Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro unde inca sunt deja, am rank 5 si 195 zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost niciodata.Cu cine te înțelegi din clan?:Nu prea am prieteni in acel clan.De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt o fire prietenoasa, amabila si cu un spor marit de joc. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.
zkingul Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): zKing, anterior .Costy[GCN] Vârsta: 16Numele: CostiOre jucate: 1654Level: 30Vechime pe server: 3 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/zKingCe alte jocuri joci?: Mai joc și League Of Legends.Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat niciodată. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Da, am avut unul dar l-am șters.Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm, un om cu care ai ce să socializezi, în timpul liber mă joc pe calculator sau ies cu prietenii pe drum, nu sunt tipul de om cu nasul pe sus, și îmi place să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cele mai multe zile am în facțiunea actuală, cu 192 de zile la momentul de față.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am fost, am luat wipe.Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Formidable și atât, că restul au primit wipe.De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece am un LP curat, un FH ok și ore suficiente. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut altercații cu nimeni din acest clan.
Bryce... Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Bryce. Winchester, Jeremy Numele:Bryce.Ore jucate:525Level:24 Vechime pe server: Am intrat prima data pe server pe data de 27-09-2017Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Bryce. Ce alte jocuri joci?: CS:GO, H1Z1, Metin2, League Of Legends.Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am avut warn.Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana calma, cu simtul umorului, respectuoasa, rabdatoare, prietenoasa, cu spirit de echipa si cei detin cei 7 ani de acasa.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Singura factiune in care am fost pe acest server a fost Paramedic San Fierro ( 130 zile )Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost, s-a dat wipe dupa cate am inteles.Cu cine te înțelegi din clan?: Cu majoritatea.De ce crezi că meriți în clan?:Cand am fost in acest clan, mi-a placut foarte mult si am decis sa raman in el. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut altecaratii cu nimeni din acest clan.
ChristinsoN Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): ChristinsoN. Vârsta: Am frumoasa varsta de 18 ani. Numele: Liviu Cristian Ore jucate: 355 Level: Detin level 23. Vechime pe server: joc pe server-ul red din anul 2015, dar m-am lasat o perioada. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/ChristinsoN. Ce alte jocuri joci?: cs:go si gta 5. Ai fost banat vreodată?: nu, nu am fost banat vreodata pe aceasta comunitate. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am. Descrie-te pe scurt: Am 18 ani si imi place sa imi petrec timpul cu lucruri care ma relaxeaza. Imi place sa ies cu prietenii pe afara si sa ma relaxez pe SAMP in timpul liber. Sunt o fire serioasa si muncitoare. Imi place sa-mi fac grupuri noi si sa ma integrez in ele cu tot ajutorul oferit. Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: rank 3, 34 zile , taxi ls. Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu, dar imi doresc sa fac parte. Cu cine te înțelegi din clan?:Momentan cu nimeni, dar nici nu m-am certat cu cineva din acest clan. De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt activ, si cres ca sunt apt sa intru in acest clan. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu, nu am niciun conflict cu vrun membru din clan.
21 Selfish Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Chucky_RQ Vârsta: 15 aniNumele: Tudor-MihaiOre jucate: 212hLevel: 19Vechime pe server: Un an si 3 luni.Link profil panel: AiciCe alte jocuri joci?: League Of Legends, CS:GO (rar).Ai fost banat vreodată?: Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Tudor-Mihai, am varsta de 15 ani, locuiesc in judetul Iasi, Localitatea Iasi. Sunt un om care pune suflet in tot ceea ce face. Nu sunt un om fals, ba chiar urasc persoanele care se incadreaza in acest tip de oameni. In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP, CS:GO, League of Legends si alte jocuri. Nu sunt o persoana usor de convins si imi aleg prietenii cu foarte mare grija.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Am stat in taxi LV cel mai mult, timp de 59 zile, rank 5.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu, un am mai fost in Saints vreodata.Cu cine te înțelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni in acel clan.De ce crezi că meriți în clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un om activ care se considera apt pentru a face parte din acest clan. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte cu vreun membru din acest clan.
Gabi.[] Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Gabi.[] Vârsta: Am 16 ani.Numele: Sogodel Gabriel.Ore jucate: 2134.Level: 49.Vechime pe server: Joc de 2 ani.Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Gabi.[]Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP.Ai fost banat vreodată?: Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu. Descrie-te pe scurt: Salut, numel meu este Gabi sunt din orasul Ploiesti, am 16 ani si sunt respectuos, sociabil, comunicativ, calm, nu imi plac scandariurile si certurile, imi place munca, atat in echipa cat si pe cont propriu.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in factiunea The Italian Mafia, rank 5 si 56 de zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Am fost dar am dat /quitclan in loc de /quitjob.Cu cine te înțelegi din clan?: Ma inteleg cu Iustin., Punisher[.] .De ce crezi că meriți în clan?: Pentru ca este respectabil. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.
Raca20005 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Actual Wister, anterioare Codeine/Trejo/RaCa20005/Stefan. Vârsta:15 ani.Numele:Andrei.Ore jucate:1415 ore.Level:60.Vechime pe server:Aproximativ 3 ani.Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/WiSTERCe alte jocuri joci?:League of legends, h1z1 si metin2.Ai fost banat vreodată?:Da, insulte pe /report. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Da, 1 pentru c-bug.Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, glumet, frumos. Nu imi place sa mint, prefer sa zic adevarul. In timpul liber citesc, ies cu prietenii in oras, fac sport sau joc SA:MP. Nu iubesc sa intru in conflicte, doresc sa decid tot intr-un mod pasnic, fara multa cearta. Sunt tipul de om care nu te va lasa la nevoie si mereu o sa iti ofere o mana e ajutor. Imi place sa cunosc oameni noi si sa ne cunoastem mai aproape. Imi mentin calmul in situatii critice si pot sa ma exprim adecvat. In deosebire de altii pot sa demonstrez potentialul si nu ma ascund de nimeni. Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Fbi r6 188 zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu.Cu cine te înțelegi din clan?:Aproape toti.De ce crezi că meriți în clan? :Deoarece sunt un baiat cu bunul simt al umorului si cu cei 7 ani de acasa. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu si nici nu o sa am. Edited March 17, 2018 by Wister69
TaviXZarraX Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Tavi + r0uNNN1k7 Vârsta: 16 aniNumele: Octavian Ore jucate: 1530Level: 60Vechime pe server: 4 aniLink profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TaviCe alte jocuri joci?: CS:GO / ETS2MP / LoLAi fost banat vreodată?: Nu Ai warn-uri?Dacă da câte?: NuDescrie-te pe scurt: Ma numesc Tavi, am 16 ani sunt din Bucuresti. Imi place sa ies cu prietenii pe afara si sa ma joc pe PC.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: 91 de zile, ca lider in Los VagosAi mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: NuCu cine te înțelegi din clan?: Cu majoritatea. De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt un tip activ, serios si organizat. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu
Shifu. Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Akiro. Anterior (CoRe.[] Vârsta:Am 15 ani. Numele:Costi. Ore jucate:205 ore. Level:20. Vechime pe server:Aproape 4 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Akiro. Ce alte jocuri joci?:3-4 zilnic. Ai fost banat vreodată?:Nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu am warnuri. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Costi am 15 ani si sunt din Galati.Sunt un baiat cu bunul simt foarte dezvoltat,avant loc de Buna ziua pentru oricine,fiind un copil cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa lucrez in diferite domenii pentru a imi face multi prieteni fiind o fire ambitioasa. Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Sunt in taxi r4 51 days,pe acest cont nu am mai fost in factiuni. Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu am mai fost in clanul St. Cu cine te înțelegi din clan?:Cu anumiti playeri,sunt multi la numar. De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt un player activ asa cum cere clanul,sunt respectuos,si am cei 7 ani de acasa. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu am avut.
AdiMihai02 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): AdyExTrEmE (anterioare nu am). Vârsta: 16 ani.Numele: Gruia Adrian.Ore jucate: 1500.Level: 37.Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AdyExTrEmECe alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2, Farming Simulator 2017.Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana care sta la locul lui si nu se baga in conflicte ci doar sa le aplaneze. Sunt o fire prietenoasa, vesela, cu simtul umorului dar si foarte responsabila. Imi place sa imi fac noi prieteni sa ma distrez si sa petrecem timp impreuna. Sunt o persoana perseverenta incerc pana reusesc sa obtin ceea ce mi-am propus. In timpul liber prefer sa ies pe afara la un fotbal sau in oras la un suc. Sporturile practicate de mine sunt inotul si fotbalul. Sunt genul de persoana care tine la glume pana in limita bunului simt.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos, rank 5, 81 de zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost, dar am luat wipe.Cu cine te înțelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu MrHead$hot, dar mai am multi prieteni in clan.De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece am multe ore jucate, un faction history decent, factiune si imi place mult sa colaborez. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut.
Brankow Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): kaz3, kozlokowski. si acum ma numesc Brankow Vârsta: 15 aniNumele:Dorian GeorgeOre jucate: 696Level: 36Vechime pe server: 3aniLink profil panel :http://whitepanel.bugged.ro/profile/BrankowCe alte jocuri joci?: Joc doar sa:mpAi fost banat vreodată?: Da. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu, nu am.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Geroge , am 15 ani, sunt din judetul Bacau, sunt un baiat dragut, imi place sa imi fac prieteni noi, si sunt foarte amabil, multumesc !Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Rank 2Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am fost.Cu cine te înțelegi din clan?: Sunt prieten cu cativa.De ce crezi că meriți în clan?: Eu cred ca merit sa fiu acceptat in aceast clan ,pentru ca imi place sa socializez foarte mult. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.
Sami23 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Sami(Actual), Sami2305(Anterior). Vârsta:Am varsta de 16 ani.Numele:Samuel.Ore jucate:Am 1476 de ore.Level:40(Pot sa fac 44)Vechime pe server:Un an si jumatate.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SamiCe alte jocuri joci?:Euro Truck Simulator 2, CS 1.6, Leauge Of Legendes.Ai fost banat vreodată?:Da. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu, nu am.Descrie-te pe scurt:Ma numesc Samuel, am 16 ani si sunt din Oradea.Sunt o fire creativa, imi place sa ma inteleg foarte bine cu toata lumea din jurul meu.Imi place sa rad, sa glumesc si sa ascult muzica.Imi place sa ascult ceea ce cineva imi povesteste, nu ma plictisesc asa usor.Imi place sa visez, asta ma ajuta sa-mi formez o mica lumea a mea unde pot sa-mi imaginez un viitor al meu asa cum mi-l doresc. Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat in Taxi San Fierro(Rank 5) 65 de zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Da, s-a dat wipe la clan.Cu cine te înțelegi din clan?:Formidable, Claudiu, Fizzy, atat momentanDe ce crezi că meriți în clan?:Nu cred asa ceva, imi incerc norocul. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?Nu, nu am. Edited March 17, 2018 by Sami23
Giani Ovidiu Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 (edited) Imi cer scuze ca am postat din nou. Edited March 17, 2018 by xZeuS
vladiJK Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Vladow[] Vârsta:14 ani.Numele:Vladimir.Ore jucate:250Level:18Vechime pe server:2 ani.Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Vladow[]Ce alte jocuri joci?:FiveM, CS:GO si Dead by daylight.Ai fost banat vreodată?:Nu. Ai warn-uri?Dacă da câte?:Nu.Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat prietenuos, respectuos si imi place fotbalul.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Fac parte din SI SF am rank 3 si 34 de zile.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu.Cu cine te înțelegi din clan?:Amalia. , Dexen.De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece indeplinesc cerintele si sunt de treaba. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.
Jermen69 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):RaDy, anterioare n-am. Vârsta:Am 15 ani.Numele:Victor.Ore jucate:534Level:Am level 29.Vechime pe server: 2 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RaDyCe alte jocuri joci?: CS:GO si ETS2.Ai fost banat vreodată?:Da, pentru 3 / 3 warns, dar cu un an in urma. Ai warn-uri?Dacă da câte?:N-am warn-uri.Descrie-te pe scurt: Ma numesc Victor si am varsta de 15 ani. Sunt un baiat cu capul pe umeri caruia ii place sa se distreze cu prietenii. Imi place sa muncesc pentru a castiga respectul celorlalti si consider ca pot fi de ajutor oricui. Sunt o persoana rabdatoare, dau noi sanse persoanelor care au gresit dar pana intr-un anumit punct. Sunt o fire ambitioasa, nu ma pierd cu firea in situatile extreme, ci imi pastrez calmul si incerc sa fac tot posibilul ca tot ce fac sa imi iasa perfect.Sunt baiat respectuos,nu imi place sa fiu luat in deradere si merg pe principiul "Respecta si vei fi respectat !"Caut ca mereu in jurul meu sa fie armonie si intelegere.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?:Cel mai mult am stat in Taxi SF, rank5 si 45 days,Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?:Nu.Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Yankee. De ce crezi că meriți în clan?:Deoarece sunt un player activ asa cum cere clanul,sunt respectuos,si am cei 7 ani de acasa. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?:Nu.
Squake Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Squake Vârsta: 15Numele: Bogdan.Ore jucate: 1265Level: 41Vechime pe server: 3 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SquakeCe alte jocuri joci?: ETS2, CSGO.Ai fost banat vreodată?: Da, am fost banat din cauza unui bug. Ai warn-uri?Dacă da câte?:0Descrie-te pe scurt: Salut! Numele meu este Bogdan, sunt din comuna Obrejita, am varsta frumoasa de 15 ani, despre mine pot spune ca sunt o fire calma, imi place sa imi fac prieteni noi, in timpul liber imi place sa ies la o plimbare.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: 120 zile, Rank 5.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Nu am mai fost.Cu cine te înțelegi din clan?: Momentan nu am prieteni in clan.De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt prietenos si imi place sa ajut. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu.
Lino Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Nu am. Vârsta: 15 ani.Numele: Soare Niculae Alexandru.Ore jucate: 342.Level: 20.Vechime pe server: 1 an, aproximativ.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/LinoCe alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive si FiveM, atat.Ai fost banat vreodată?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ai warn-uri?Dacă da câte?: Nu am warn-uri.Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calculat, bine organizat si respectuos. Sunt o fire saritoare, nu stau pe ganduri, ajut mereu cu ce si cu cat pot. In timpul liber ies cu prietena in oras sau stau la calculator.Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? Ce rank, câte zile?: Pai, deocamdata sunt rank 2 in News Reporters si 23 de zile in cadrul acestei factiuni.Ai mai fost în Saints?Daca da, de ce ai părăsit clanul?: Da, am mai fost, dar cand am reintrat am vazut ca am fost scos.Cu cine te înțelegi din clan?: Cu Roger, Formidable, ma intelegeam foarte bine cu toti.De ce crezi că meriți în clan?: Deoarece sunt o persoana respectuoasa si educata. Presupun ca respectul este cerinta de baza pentru a te alatura in cadrul clanului Saints. Ai avut conflicte cu un membru din Saints?: Nu, nu am avut conflicte.
Recommended Posts