Kendama.Dama Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 (edited) M-am gandit sa organizez un eveniment in fiecare Sambata la ora 20:00. In ce consta aceste evenimente? Cum am si precizat , vor fi organizate Sambata deoarece vreau sa fim multi , iar majoritatea nu au timp suficient in timpul saptamanii. Asa ca m-am gandit mai bine sa fie organizat in Week-End. Sa trecem la subiect. In primul rand voi organiza evenimente diferite in fiecare sambata cu un premiu mai mare. De exemplu : Organizez un eveniment de tip "Simon Spune" iar premiul este in valoare de : $1.000.000 In urmatoarea saptamana voi face un alt eveniment DIFERIT iar premiul va fi cu $1.000.000 in plus. Adica $2.000.000. Si tot asa in fiecare Sambata la ora 20:00. Puncte *Cei care vor paticipa vor primi 5 puncte pentru participare* Castigatorul va primi suma X si 20 de puncte. Organizatorul trebuie sa aiba o dovada dupa ce a oferit premiul jucatorului X pentru a nu se comenta ca CASTIGATORUL NU A PRIMIT PREMIUL. Organizatorul va fi : c0NNeX , se va anunta si pe clan castigatorul. Edited March 20, 2018 by c0NNeX Quote
Recommended Posts