AdrianMaican Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 In acest topic aveti un model de aplicatie pentru co-lider si cateva cerinte. Model Nickname: Level: Nume real: Rank-ul actual: Ore jucate: Varsta reala: Nickname-uri anterioare (daca ai avut): De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: Intervalul de timp in care joci SA:MP: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Alte precizari: Cerinte: Cunoaşterea regulamentului şi a informaţiilor. Activitate. Seriozitate. Capacitatea de a lucra in echipa. Cei 7 ani de acasa. Capacitatea de a scrie corect gramatical. Quote
Hanc Ionut Cristian Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Nickname: DGToon Level: 7 Nume real: Ionut Rank-ul actual: 3 (Membru) Ore jucate: 56 Varsta reala: 13 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Nu am avut De ce doresti sa devii helper " NeverBack" ?: Pentru ca am mai avut experiente de rankuri mari in alte clanuri pe alte servere. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-6 ore pe zi , cam asa. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Mai mereu. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sunt sigur, Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da Alte precizari: Nu prea am ce sa spun altceva.. Quote
AdrianMaican Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 (edited) Nickname: DGToon Level: 7 Nume real: Ionut Rank-ul actual: 3 (Membru) Ore jucate: 56 Varsta reala: 13 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Nu am avut De ce doresti sa devii helper " NeverBack" ?: Pentru ca am mai avut experiente de rankuri mari in alte clanuri pe alte servere. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-6 ore pe zi , cam asa. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Mai mereu. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sunt sigur, Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da Alte precizari: Nu prea am ce sa spun altceva.. Cerere de co-lider respinsa,avem prea putini playeri in clan Edited April 2, 2018 by AdrianMaican Quote
5noW Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Nickname: Cr3TuL Level: 11 Nume real: Petru Rank-ul actual: Rank 5 Ore jucate: 112 Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Petru321 De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Imi doresc sa ajut cat mai mult acest clan. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 2-3 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 7-9 seara. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Deocamdata, fara precizari. Quote
AdrianMaican Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 Nickname: Cr3TuL Level: 11 Nume real: Petru Rank-ul actual: Rank 5 Ore jucate: 112 Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Petru321 De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Imi doresc sa ajut cat mai mult acest clan. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 2-3 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 7-9 seara. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Deocamdata, fara precizari. Cerere de Co-lider acceptata.Succes! Quote
sKaTeR] Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Nickname: sKaTeR. Level: 15. Nume real: Iulian. Rank-ul actual: 5. Ore jucate: 144. Varsta reala: 16 ani. Nickname-uri anterioare (daca ai avut): CataAL1en. De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Deoarece consider ca sunt foarte activ si cred ca ma pot descurca foarte bine in aceasta functie. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Nu am un interval anume, deoarece intru oricand. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Deisgur. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
AlkOoL Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Nickname: sKaTeR. Level: 15. Nume real: Iulian. Rank-ul actual: 5. Ore jucate: 144. Varsta reala: 16 ani. Nickname-uri anterioare (daca ai avut): CataAL1en. De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Deoarece consider ca sunt foarte activ si cred ca ma pot descurca foarte bine in aceasta functie. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Nu am un interval anume, deoarece intru oricand. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Deisgur. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Cerere de Co-lider acceptata.Succes! Quote
Recommended Posts