Artie 69 Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Salutare Bugged. Nu voi vorbi prea mult, mai jos aveti clipuletul cu modul respectiv. Detalii despre mod: Dupa cum am spus si in video, este un mod simplu si poate din parerile multora un mod inutil. Sincer, pe mine ma ajuta destul de mult chiar daca se considera mai bun un copy-paste. Nu il voi punea la download decat daca voi imi cereti asta, dar ma indoiesc. Stiu ca exista multe moduri de genul, insa, niciunul dintre ele nu are toate anunturile Roleplay de pe forum cum le are acesta. Astept parerile voastre. Succes! EDIT: Am avut o mica greseala la 'mi-e', de fapt este 'mie'. Neatentia. Edited April 4, 2018 by Seraphim Artie 2
Artie 69 Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 bravo mă părtie te pup moșu meu :* Frumos, felicitari! apreciez!!!
ThuN. Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Felicitări pentru munca depusă! Un mod super. :D P.S. dacă se poate, lasă-mi și mie un PM cu link de download.
Artie 69 Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Felicitari mosule, mult noroc. :D Felicitări pentru munca depusă! Un mod super. :D P.S. dacă se poate, lasă-mi și mie un PM cu link de download. Mersi frumos baieti! @ThuN., sigur, iti voi da PM cu modul.
Recommended Posts