Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa lucrezi mult la text, iar avatarele sunt neclare, prea "luminate" si cred ca pui cam mult eposure.. Succes!

Daca te referi la primele, asa e, daca la ultimele tin sa te contrazic.

Cat despre luminozitate, mhm.. sa zicem ca ai dreptate, am sa incerc sa pastrez cat de cat din luminozitatea stock-ului.

Text-ul ce are? In fine, Mersi!

Posted

Trebuie sa lucrezi mult la text, iar avatarele sunt neclare, prea "luminate" si cred ca pui cam mult eposure.. Succes!

Cam prea inganfat si cu aere le zici tu, daca dai un sfat fa-l unul constructiv, nu cu ''favoruri''.

Posted

Cam prea inganfat si cu aere le zici tu, daca dai un sfat fa-l unul constructiv, nu cu ''favoruri''.

Cred ca nu vezi bine, i-am dat sfaturi, si as vrea si eu sa stiu prin ce am parut inganfat si cu aere.. Oamenii din ziua de azi raman fara minte.

Posted

NEW :D :                                               Foat57U.png
                                               UcMStJA.pngFDQ78gd.pngefp9sij.png

Posted

La semnătura aceea, prea mult sharpen. Încearcă să mai scazi din opacitate sau să nu pui multe file cu acel sharpen, în schimb textul nu pot să zic că e nașpa, uită-te la descuții generale și o să dai de peste 100 de font-uri, instalează-te și vezi care cum îți stă mai bine la acel avatar, iar blur-ul, se vede că ești la început, n-ar strica niște tutoriale. Oricum kw, sper să ții cont de ce-ți zic. 

Posted

La semnătura aceea, prea mult sharpen. Încearcă să mai scazi din opacitate sau să nu pui multe file cu acel sharpen, în schimb textul nu pot să zic că e nașpa, uită-te la descuții generale și o să dai de peste 100 de font-uri, instalează-te și vezi care cum îți stă mai bine la acel avatar, iar blur-ul, se vede că ești la început, n-ar strica niște tutoriale. Oricum kw, sper să ții cont de ce-ți zic. 

La semnatura asta era si idea, sa maresc sharpen-ul, nu stiu.. da o nota mai copilareasca, a un desen facut nush, ca o schita, cat despre blur, asa e sunt la inceput, mersi!

Posted

NEW :D :                                               Foat57U.png

UcMStJA.pngFDQ78gd.pngefp9sij.png

Au iesit destul de bine, bravo!

Posted

Tine o tot asa

Ok :D

e bn bv

Mersi, mersi! :D

Mai ai de lucrat la blur și la text, nu prea stai bine cu astea. În rest, keep working...

Stiu,  mersi!

Un blur frumos, bravo.

Multumesc!  :wub: