Shadox Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 tot nu o sa gasiti stock-uri ca ale mele :* :( gj :wub: multumesc! :wub: Quote
Cyclops Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Pentru un incepator te descurci bine, felicitari! Quote
Shadox Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 Pentru un incepator te descurci bine, felicitari! Multumesc! :D Quote
PoWerreD Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Trebuie sa lucrezi mult la text, iar avatarele sunt neclare, prea "luminate" si cred ca pui cam mult eposure.. Succes! Quote
Shadox Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 Trebuie sa lucrezi mult la text, iar avatarele sunt neclare, prea "luminate" si cred ca pui cam mult eposure.. Succes! Daca te referi la primele, asa e, daca la ultimele tin sa te contrazic. Cat despre luminozitate, mhm.. sa zicem ca ai dreptate, am sa incerc sa pastrez cat de cat din luminozitatea stock-ului. Text-ul ce are? In fine, Mersi! Quote
Don Soprano Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Trebuie sa lucrezi mult la text, iar avatarele sunt neclare, prea "luminate" si cred ca pui cam mult eposure.. Succes! Cam prea inganfat si cu aere le zici tu, daca dai un sfat fa-l unul constructiv, nu cu ''favoruri''. Quote
PoWerreD Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Cam prea inganfat si cu aere le zici tu, daca dai un sfat fa-l unul constructiv, nu cu ''favoruri''. Cred ca nu vezi bine, i-am dat sfaturi, si as vrea si eu sa stiu prin ce am parut inganfat si cu aere.. Oamenii din ziua de azi raman fara minte. Quote
Clara Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 La semnătura aceea, prea mult sharpen. Încearcă să mai scazi din opacitate sau să nu pui multe file cu acel sharpen, în schimb textul nu pot să zic că e nașpa, uită-te la descuții generale și o să dai de peste 100 de font-uri, instalează-te și vezi care cum îți stă mai bine la acel avatar, iar blur-ul, se vede că ești la început, n-ar strica niște tutoriale. Oricum kw, sper să ții cont de ce-ți zic. Quote
Shadox Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 La semnătura aceea, prea mult sharpen. Încearcă să mai scazi din opacitate sau să nu pui multe file cu acel sharpen, în schimb textul nu pot să zic că e nașpa, uită-te la descuții generale și o să dai de peste 100 de font-uri, instalează-te și vezi care cum îți stă mai bine la acel avatar, iar blur-ul, se vede că ești la început, n-ar strica niște tutoriale. Oricum kw, sper să ții cont de ce-ți zic. La semnatura asta era si idea, sa maresc sharpen-ul, nu stiu.. da o nota mai copilareasca, a un desen facut nush, ca o schita, cat despre blur, asa e sunt la inceput, mersi! Quote
Shadox Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Au iesit destul de bine, bravo! Mersi!! Quote
Shadox Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Mai schimbam tema: +1 daca va plac, vreau pareri despre cum au iesit :D Quote
Haword07 Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 (edited) Mai ai de lucrat la blur și la text, nu prea stai bine cu astea. În rest, keep working... Edited April 24, 2018 by Haword07 Quote
Ramzes Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Mai schimbam tema: +1 daca va plac, vreau pareri despre cum au iesit :D Un blur frumos, bravo. Quote
Shadox Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 Tine o tot asa Ok :D e bn bv Mersi, mersi! :D Mai ai de lucrat la blur și la text, nu prea stai bine cu astea. În rest, keep working... Stiu, mersi! Un blur frumos, bravo. Multumesc! :wub: Quote
NakREAL Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Foarte frumoase! Felicitari pentru munca depusa. Quote
Shadox Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Foarte frumoase! Felicitari pentru munca depusa. Multumesc! :wub: Quote
Shadox Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 interesante nu mai am idei frt :| :wacko: Quote
Recommended Posts