PituA Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Salut SHADOW O intrebare scurta de cand ati schimbat host ul mi se deconecteaza din joc ma loghez si dupa again aceeasi treaba. Am formatat pc ul nimic sunat la firma de net totul ok. Cand crezi ca se va rezolva problema? Scuze daca nu e categoria potrivita pt acest "complain" sa zic asa.
marioK7 Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) Frumos, nu ma asteptam sa-l faci asa de complex, sper sa vedem tot felul de quest-uri asemanatoare si in viitor, ne mentin activi si diversifica jocul ;) Edited April 7, 2018 by Mario.Si
[R]Cosmin. Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Asta pentru cei care ziceau că shad0w face quest uri și update uri doar pentru bani
Anakin. Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Bv, am raport de facut in lspd nam timp de quest Salut SHADOW O intrebare scurta de cand ati schimbat host ul mi se deconecteaza din joc ma loghez si dupa again aceeasi treaba. Am formatat pc ul nimic sunat la firma de net totul ok. Cand crezi ca se va rezolva problema? Scuze daca nu e categoria potrivita pt acest "complain" sa zic asa. Fa un ticket pe panel. bluepanel.bugged.ro
King.ImBalance21 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Motivul adevarat pentru care asteptam Pastele, sarbatori fericite tuturor!
Kywin Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Sal shad0w, imi fac colectie cu cani bugged, acm am doar cu interior albastru.
Alex Hotepp Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 copii cu scoarta la cur isi fac aparitia =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PituA Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Am facut ieri au zis ca o sa rezolve. Acu sa speram ca nu dureaza mult.
Recommended Posts