TimoN Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Presupun ca doar gura e de tine :)) La ce avatar ai nici nu ai valoare sa vorbesti cu mine , servus. Copile tu gandesti putin ce spui? Eu zic sa taci nu ti-am cerut parerea. Se pare ca traiesti intr-un joc. Quote
H. Al3xandru Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Copile tu gandesti putin ce spui? Eu zic sa taci nu ti-am cerut parerea. Se pare ca traiesti intr-un joc. Cu profilul ăsta sigur trăiesc într-un joc http://bluepanel.bugged.ro/profile/alecs1og Hai sictir te-n pi.zda mă.tii cum spune prietenul meu bun, Vișinescu :wub: Quote
Rapper. Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 Destul de frumoase, cel cu deadpool e misto. Multumesc! Quote
Settrex. Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 NEW: Baga varule mai multa straduinta la blur si text, daca vrei, da-mi mesaj pe discord, si te mai ajut eu cu niste sfaturi. Bravo pt. munca depusa totusi :) Quote
Luchian Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Ai mai avansat de la început, dar se vede ca mai ai putin de lucrat la Blur KW Quote
PoWerreD Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Mai ai de lucrat mult, cat la text si la blur. Quote
Rapper. Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 Mai ai de lucrat mult, cat la text si la blur. Blur dragut. Ai mai avansat de la început, dar se vede ca mai ai putin de lucrat la Blur KW Baga varule mai multa straduinta la blur si text, daca vrei, da-mi mesaj pe discord, si te mai ajut eu cu niste sfaturi. Bravo pt. munca depusa totusi :) Va multumesc pentru sfaturi si pareri! Quote
Rapper. Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 ma dadui pe spate potolestete Stai asa ca te prind eu Quote
Rapper. Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 (edited) NEW: (La aceasta am avut putin ajutor din parte lui Powerred) Edited May 29, 2018 by Tepes Quote
Recommended Posts