Jump to content

Aplicatie- DORiN@ZLATE // The Rifa

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: DORiN@ZLATE

Nick-uri anterioare: MR.HAWL, Freed si MiSU.ContDeAIM.

Level: 12, am rp-uri pentru aproximativ level 18.

Ore jucate: 182.

Poza cu invitatia: Nu am de unde lua o invitatie, pentru ca nu am gasit playeri on[acestia nu sunt].

Sanctiunile primite:https://imgur.com/qlqI7VH

Profilul de pe panel (link) :http://blackpanel.bugged.ro/profile/DORiN@ZLATE

Cateva realizari pe server/ forum: Am ajuns pe acel cont Dorin[] rank 5 cu 135zile[ fara sanctiuni ] si ca mi-am creat un colectiv de prieteni.

Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am mai fost, am avut un ban si din aceasta cauza.

* Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu pentru ei in totalitate, ci ca mi-a plaut atmosfera clanului.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc.

Ce hobby-uri ai: Fotbal si am o mica ferma de iepuri.

Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte): Salut, ma numesc Dorin, am 16 ani si imi place sa joc samp, practic acest joc de aprape 4 ani, dintre care 2 luni de cand am inceput sa ma bazez pe mafii in special dar si pe activitatea mea pe acest server[black.bugged.ro].

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am mai fost pe alt cont si mi-a placut foarte mult in el.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: always.

Edited by Zlate
  • 1 year later...
Posted
On 4/14/2018 at 8:08 PM, ZLATE said:

Nickname: George(George44)

Nick-uri anterioare: George44

Level: 7  am rp-uri pentru level 8

Ore jucate: 18

Poza cu invitatia: Nu am de unde lua o invitatie, pentru ca nu am gasit playeri on[acestia nu sunt].

Sanctiunile primite: Nu am poza

Profilul de pe panel (link) :https://whitepanel.bugged.ro/profile/George(George44)

Cateva realizari pe server/ forum: -

Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in Alliance

* Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost si vreau sa vin in acest clan

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc.