Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. Vreau si eu va rog un gamemode gol, care sa aiba in el doar comanda /spawncar. Ma chinui de ieri pana acum si tot nu am reusit sa o bag in gamemode, si o pun la OnPlayerCommandText (Nu stiu daca este bine). Nu am lucrat nici o data in pawno si nu stiu. Puteti sa-mi lasati un tutorial va rog ? PS: stiu sa fac unele comenzi foarte usoare, cum ar fii healme, fly, stopfly

Uitati comanda:

if(strcmp(cmd, "/spawncar", true) == 0)

{

new model,color1,color2,str[512];
if(sscanf(params, "iii", model,color1,color2)) return SendUsage(playerid,"/spawncar <model> <color1> <color2>");
new Float:X,Float:Y,Float:Z;
GetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);
new carid = CreateVehicle(model, X,Y,Z, 0.0, color1, color2, -1);
return 1;
}

Unde ar trebuii sa o pun? Adica tot la OnPlayerCommandText?
Sau spuneti-mi prin reply, multumesc.
Edited by Dani12831
Posted

Pai sa folosesti ZCMD e simplu, uite iti dau un exemplu basic si ti-l explic.

CMD:cefaci(playerid, params[]) { /*CMD(aratam ca e o comanda, dupa : si numele comenzii pe care-l vrei urmat de playerid si params.*/
     if(PlayerInfo[playerid][pInfo] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "* Nu ai admin.");
     SetPlayerHealth(playerid, 99.0);
     return 1; //returnam sa nu avem erori
} //inchidem acolada deschisa la inceput
Ti-am explicat doar cum se foloseste, codul dinauntru il faci tu, dupa bunul plac.
Posted

Pai sa folosesti ZCMD e simplu, uite iti dau un exemplu basic si ti-l explic.

CMD:cefaci(playerid, params[]) { /*CMD(aratam ca e o comanda, dupa : si numele comenzii pe care-l vrei urmat de playerid si params.*/
     if(PlayerInfo[playerid][pInfo] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "* Nu ai admin.");
     SetPlayerHealth(playerid, 99.0);
     return 1; //returnam sa nu avem erori
} //inchidem acolada deschisa la inceput
Ti-am explicat doar cum se foloseste, codul dinauntru il faci tu, dupa bunul plac.

@Similarty , poti sa-mi dai toata comanda te rog? Daca da si e cu cmd:spawncar, imi spui te rog unde sa o pun? Adica la OnPlayerCommandText?

Stiu, sunt prost rau, dar nu am lucrat nici o data in pawno

Posted (edited)

Momentan nu sunt la PC, maine, dupa scoala iti voi da PM cu comanda mea din gamemode-ul meu propriu.

Aceste comenzi le poti pune mai exact unde vrei tu dar sa fie sub include-uri. Recomand sa ai un gamemode cat mai curat si sa faci un loc special pentru comenzi. Eu am comenzile dupa stock-uri, adica la sfarsitul gamemode-ului.

Edited by Similarty
Posted

Momentan nu sunt la PC, maine, dupa scoala iti voi da PM cu comanda mea din gamemode-ul meu propriu.

Aceste comenzi le poti pune mai exact unde vrei tu dar sa fie sub include-uri. Recomand sa ai un gamemode cat mai curat si sa faci un loc special pentru comenzi. Eu am comenzile dupa stock-uri, adica la sfarsitul gamemode-ului.

@Similarty , ok, multumesc ca ma ajuti :)