Delcea Florin Daniel Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 (edited) Salut. Vreau si eu va rog un gamemode gol, care sa aiba in el doar comanda /spawncar. Ma chinui de ieri pana acum si tot nu am reusit sa o bag in gamemode, si o pun la OnPlayerCommandText (Nu stiu daca este bine). Nu am lucrat nici o data in pawno si nu stiu. Puteti sa-mi lasati un tutorial va rog ? PS: stiu sa fac unele comenzi foarte usoare, cum ar fii healme, fly, stopfly Uitati comanda: if(strcmp(cmd, "/spawncar", true) == 0) { new model,color1,color2,str[512]; if(sscanf(params, "iii", model,color1,color2)) return SendUsage(playerid,"/spawncar <model> <color1> <color2>"); new Float:X,Float:Y,Float:Z; GetPlayerPos(playerid, X,Y,Z); new carid = CreateVehicle(model, X,Y,Z, 0.0, color1, color2, -1); return 1; } Unde ar trebuii sa o pun? Adica tot la OnPlayerCommandText? Sau spuneti-mi prin reply, multumesc. Edited April 23, 2018 by Dani12831 Quote
TimoN Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Ti-ai gasit unde sa ceri cumetre, vezi ca aici e comunitate, nu server fantoma. Quote
Delcea Florin Daniel Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Ti-ai gasit unde sa ceri cumetre, vezi ca aici e comunitate, nu server fantoma. Nu imi fac server, vreau si eu doar sa stiu. 1 Quote
Butter SiLENT Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Pune-o la OnPlayerCommandText sau ceva de genul. Ideal ar fi sa folosesti ZCMD, poti face comenzi mult mai usor cu el. Quote
Delcea Florin Daniel Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 (edited) Pune-o la OnPlayerCommandText sau ceva de genul. Ideal ar fi sa folosesti ZCMD, poti face comenzi mult mai usor cu el. @ Similarty, am zcmd, dar nu stiu sa-l folosesc Edited April 23, 2018 by Dani12831 Quote
Butter SiLENT Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Pai sa folosesti ZCMD e simplu, uite iti dau un exemplu basic si ti-l explic. CMD:cefaci(playerid, params[]) { /*CMD(aratam ca e o comanda, dupa : si numele comenzii pe care-l vrei urmat de playerid si params.*/ if(PlayerInfo[playerid][pInfo] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "* Nu ai admin."); SetPlayerHealth(playerid, 99.0); return 1; //returnam sa nu avem erori } //inchidem acolada deschisa la inceput Ti-am explicat doar cum se foloseste, codul dinauntru il faci tu, dupa bunul plac. Quote
Delcea Florin Daniel Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Pai sa folosesti ZCMD e simplu, uite iti dau un exemplu basic si ti-l explic. CMD:cefaci(playerid, params[]) { /*CMD(aratam ca e o comanda, dupa : si numele comenzii pe care-l vrei urmat de playerid si params.*/ if(PlayerInfo[playerid][pInfo] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "* Nu ai admin."); SetPlayerHealth(playerid, 99.0); return 1; //returnam sa nu avem erori } //inchidem acolada deschisa la inceput Ti-am explicat doar cum se foloseste, codul dinauntru il faci tu, dupa bunul plac. @Similarty , poti sa-mi dai toata comanda te rog? Daca da si e cu cmd:spawncar, imi spui te rog unde sa o pun? Adica la OnPlayerCommandText? Stiu, sunt prost rau, dar nu am lucrat nici o data in pawno Quote
Butter SiLENT Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 (edited) Momentan nu sunt la PC, maine, dupa scoala iti voi da PM cu comanda mea din gamemode-ul meu propriu. Aceste comenzi le poti pune mai exact unde vrei tu dar sa fie sub include-uri. Recomand sa ai un gamemode cat mai curat si sa faci un loc special pentru comenzi. Eu am comenzile dupa stock-uri, adica la sfarsitul gamemode-ului. Edited April 23, 2018 by Similarty Quote
Delcea Florin Daniel Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Momentan nu sunt la PC, maine, dupa scoala iti voi da PM cu comanda mea din gamemode-ul meu propriu. Aceste comenzi le poti pune mai exact unde vrei tu dar sa fie sub include-uri. Recomand sa ai un gamemode cat mai curat si sa faci un loc special pentru comenzi. Eu am comenzile dupa stock-uri, adica la sfarsitul gamemode-ului. @Similarty , ok, multumesc ca ma ajuti :) Quote
Recommended Posts