Jump to content

Recommended Posts

Posted

taci din gura manca-ti-as daca habar n-ai...

uita-te mai sus ca ti-am zis exact ce trebuie sa faci.

Pai chiar sa imi mananci trebuie sa dea wipe pentru a avea totul cu 1 de la cont la masini etc. stai in banca ta amice

Posted (edited)

Pai chiar sa imi mananci trebuie sa dea wipe pentru a avea totul cu 1 de la cont la masini etc. stai in banca ta amice

Da-i ba drumu de aici ca te iau la injuraturi, citeste mai bine fratemiu data viitoare inainte sa comentezi, am mai multi ani pe sa:mp decat ani ai tu in pawn. edit: nimic cu care sa ma laud despre asta, btw.

Esti de 2 saptamani aici, inca esti mic... uita-l pe wizz, s-a cumintit. Du-te pe comunitati de scripting pawn si nu venii aici sa te dai smecher printre astia mici.

IA MA SI CITESTE AICI

Nu observi ca aberezi? Daca contu de forum are 2 saptamani inseamna ca e nou, dar nu inseamna ca de 2 saptamani sunt aici baiatu meu, i-am spus rezolvarea cum trebuie sa nu aibe probleme daca nu sti pawn iesi de aici si nu mai comenta aiurea sa te dai smecher ca defapt esti 0.  "Da-i ba drumu de aici ca te iau la injuraturi" si tu spui de mine ca sunt copil? Nu sti sa vorbesti cum trebuie? Apropo legat cu "am mai multi ani pe sa:mp decat ani ai tu in pawn" eu am 9 ani de cand joc acest joc asa ca mai bine ai tacea din gura aia de copil care nu gandeste.

ez pz cu tine

nu te-am facut copil, nu stiu ce-ai dedus tu din ce-am zis mai sus.

nu aia e rezolvarea corecta, el a zis cand se creeaza un cont nou sa ii dea ID 1, nu 20000. Daca te ducea si pe tine putin capul iti dadeai singur seama ca el deja a dat wipe iar atunci cand creeaza un cont ii da ID 20000, asta inseamna ca trebuie sa modifici ID-ul dat automat de phpmyadmin, e cam logic, nu si pentru tine.

deci daca ai un cont de forum de 2 saptamani, inseamna ca esti de 5 ani aici si nu ai vrut tu sa-ti faci cont de forum ca asa e moda la tine in sat, cand eram eu aici cu cei mai vechi(zooky, arthur, l0k3d, alex si mai nu stiu cum, teo si inca cativa despre care nu imi mai amintesc) nu erai tu pe comunitatea asta, sunt sigur.

nu sunt eu mare programator, da daca fac pawn-battle cu tine iti dai seama ca gresesti cand vorbesti cu cine nu trebuie.

tot un jucator de sa:mp mic ramai in fata mea, un scripter si mai mic, iar un om josnic pentru ca nu stii sa iti asumi greselile spuse.

tu nu gandesti ce spui cand vorbesti, stiu foarte bine sa vorbesc fix cum trebuie, dar stiu si sa vorbesc in felul asta cu cine nu merita altceva decat astfel de limbaj.

cum tot ziceam acolo sus, du-te pe comunitatile de programare pawn si lauda-te acolo cu ce stii.. nu pe o comunitate de sa:mp cu o mica categorie despre programare.

Edited by Un4m3d_Hokage
Posted

Da-i ba drumu de aici ca te iau la injuraturi, citeste mai bine fratemiu data viitoare inainte sa comentezi, am mai multi ani pe sa:mp decat ani ai tu in pawn. edit: nimic cu care sa ma laud despre asta, btw.

Esti de 2 saptamani aici, inca esti mic... uita-l pe wizz, s-a cumintit. Du-te pe comunitati de scripting pawn si nu venii aici sa te dai smecher printre astia mici.

Nu observi ca aberezi? Daca contu de forum are 2 saptamani inseamna ca e nou, dar nu inseamna ca de 2 saptamani sunt aici baiatu meu, i-am spus rezolvarea cum trebuie sa nu aibe probleme daca nu sti pawn iesi de aici si nu mai comenta aiurea sa te dai smecher ca defapt esti 0.  "Da-i ba drumu de aici ca te iau la injuraturi" si tu spui de mine ca sunt copil? Nu sti sa vorbesti cum trebuie? Apropo legat cu "am mai multi ani pe sa:mp decat ani ai tu in pawn" eu am 9 ani de cand joc acest joc asa ca mai bine ai tacea din gura aia de copil care nu gandeste.

Posted

Foloseste asta:
TRUNCATE `users`

Poti crea o comanda, sau pur si simplu poti apasa pe butonul de 'empty' in baza de date, de la tabelul dorit.
Posted (edited)

Cu queryul dat de TL.Size tu stergi tot tabelul users.

Ca sa nu folosesti queryuri, intra in phpmyadmin in tabelul users si apasa pe butonul STRUCTURE.

Poti sa stergi coloana ID si sa o refaci, si bifezi AUTO_INCREMENT.

Edited by Arthur