Popular Post Danni Posted May 1, 2018 Popular Post Posted May 1, 2018 (edited) Salut, Bugged! Astăzi am decis să postez un nou modpack făcut de mine, după mult timp în care nu am mai postat niciun mod. Probabil că nu mă cunoașteți, sunt de fapt iAdriaN, cel ce a mai făcut două modpack-uri. Este vorba despre un modpack Low-Medium PC, la fel ca si cele de pana acum. Acesta oferă o calitate mult mai bună decât vechile versiuni, după părerea mea. Modurile nu dau crash și funcționează foarte bine pe un PC destul de slab, fiind niște moduri bine optimizate. Ce conține acest modpack? în cleo: cruise control, mod de schimbat ora si vremea, mod care arată distanța până la checkpoint, mod care arată viața mașinii, mod care scoate efectul de căldură, mod care scoate zerourile de la bani, mod cu care îți poți pune numele deasupra hărții(namecflow), mod de schimbat skin-ul /fskin în modloader: arme, efecte, vegetație, hartă, hud, mașini, cer, ped, roți, texturi asi-uri: colormod, discord(arată pe discord că te joci GTA: San Andreas Multiplayer, pe ce server si cu ce nume), fastscreen, map(harta pe M) în sampfuncs: mod de conectare rapidă între servere cu /servers, chatlog în consolă, chatid alte moduri: mod care modifică textura farurilor Poze cu modurile: Aici Cum se instalează?: Foarte simplu! Trageți fișierele din arhivă peste un GTA San Andreas gol, de pe moduri.ro. DOWNLOAD Moduri pe care le recomand smartphone | radio când nu ești în mașină | anticrasher | mousefix Alte informații 1) Uneori am observat că timecyc-ul se vede negru în interioare, la ore cum ar fi 23:00. Se rezolvă cu un /sett. 2) Ca să schimbați textul de deasupra hud-ului, intrați in cleo -> namecflow.ini și puneți ce text doriti. 3) Font-ul din chat este Delius! Dacă găsiți voi alte probleme vă rog să imi dați un PM si poate vă pot ajuta. Dacă vă plac modurile, nu ezitați să folosiți butonul de +1 Edited May 1, 2018 by St.Danni 1 21 1
Alex Bolborici Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 inca mai copiati moduri din alta parte le adaugati cu altele si ziceti ca e modpack medium-low in 2018? chestia asta o faceam prin 2015
Danni Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 inca mai copiati moduri din alta parte le adaugati cu altele si ziceti ca e modpack medium-low in 2018? chestia asta o faceam prin 2015 Să te văd pe tine cum faci un pachet de moduri frumos și optimizat.
TheNutz05 Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Felicitări pentru creatii, dar cum pot scoate un mod care nu-mi place?
SpeDd Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 nu stii dece atunci cand vreau sa intru in samp nu se deschide pur si simplu, ramane in task manager dar nu se deschide(modpack-ul tau)
Danni Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Update 2.0: rezolvat un crash, adaugat alt fonts.txd . Modpack-ul ar trebui sa se miste ok si sa nu dea crash, video ca sa va faceti o idee:
Ramzes Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 3 hours ago, Danni said: Update 2.0: rezolvat un crash, adaugat alt fonts.txd . Modpack-ul ar trebui sa se miste ok si sa nu dea crash, video ca sa va faceti o idee: Bravo mane!
vlam290 Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Smecher taximetriste, nu stiam ca taximetristii stiu sa si optimizeze si sa faca modpackuri in 263mb. 1
Recommended Posts