Jump to content

Portofoliu | Gabe

Adi

Recommended Posts

Posted

x Salut, aici am sa imi postez creatiile, lucrez de mult in photoshop, dar renuntasem la ideea de a mai posta intr-un portofoliu, insa acum m-am gandit sa imi redeschid unul. x

x niste avatare pe cinste x

Ry4apdg.pngxebFaRpb.pngxn8ljdF8.png

x un background pe cinste x

BgMZ4gr.jpg

x Am sa postez cat de des pot in acesta, lucrari cat mai faine x

Posted

Lucrezi frumos, dar la text ai mai putea lucra putin! Daca vrei te astept cu o parere sau niste sfaturi si pe la mine la portofoliu.

Posted

Lucrezi frumos, dar la text ai mai putea lucra putin! Daca vrei te astept cu o parere sau niste sfaturi si pe la mine la portofoliu.

"ai mai putea lucra puțin la text", man vrei să îl fac ca al tău, crede-mă lucrez de 3 ani in photoshop știu cel mai bine.

bv

ms aotw

Posted

Background-ul ala e ceva de el ca restu is de aruncat.

idem

k

Bravo  :P

ms

Posted

Mai ai de lucru

mai am de lucru? =))))))))))))

cand eu lucram in photoshop nici nu stiai ce e ala

Posted

mai am de lucru? =))))))))))))

cand eu lucram in photoshop nici nu stiai ce e ala

Daca ai vechime in ps, demonstreaza. :D

Posted

Daca ai vechime in ps, demonstreaza. :D

degeaba are vechime in ps daca face doar avatare si cv basic, in 3 ani de ps sau cat are trebuia sa faca ceva de genu photo-38.png?width=113&height=188

Posted

degeaba are vechime in ps daca face doar avatare si cv basic, in 3 ani de ps sau cat are trebuia sa faca ceva de genu photo-38.png?width=113&height=188

Nu mai venii tu cu șmecherii de astea aici, cu avatarul lui LuckyROYAL de pe alta comunitate, am și spus că alea sunt niște lucrări random la care nu am muncit prea mult.

Posted

Nu mai venii tu cu șmecherii de astea aici, cu avatarul lui LuckyROYAL de pe alta comunitate, am și spus că alea sunt niște lucrări random la care nu am muncit prea mult.

nu stiu cine vine cu smecherii aici si se lauda ca are 3 ani de munca in ps si face niste amarate de avatare, ce conteaza ma comunitatea? poti sa fii pe ce comunitate vrea pana ta, asta conteaza? eu mi am dat cu parerea, esti prea frustrat sa treci peste

1. Nu te mai intutila degeaba "Designer", poate "Designer invatacel" dar in rest...

2. Nu se vede "experienta" ta, daca stai 3 ani cu ps ul deschis aia nu e experienta.

3. Cine vrea sa iti cumpere un avatar? Ai dat faliment si faci avatare pe bani? Stai cuminte, mai ai mult de lucru.

4. Te astept oricand cu un battle, a st, se mai dau battle pe bugged? pacat, voiam sa te bat. daca vr psd dai pm

Posted

"ai mai putea lucra puțin la text", man vrei să îl fac ca al tău, crede-mă lucrez de 3 ani in photoshop știu cel mai bine.

Era doar o parere, nu te mai frustra atat..

ms aotw

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp