ak.brb Posted May 11, 2018 Author Posted May 11, 2018 Frumos! Mai lucreaza la text si putin la blur. ^_^ Multumesc ^^ Quote
Luchian Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Încearcă sa pui un gradient pe text si nu doar o culoare, ar da mai bine GJ Quote
ak.brb Posted May 25, 2018 Author Posted May 25, 2018 Designer cu v@l0@r3 tare Bravo ma. waw ms :> Quote
Luchian Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 "Stiu ca border-ul nu se coloreaza" Frumos blurul dar daca ai putea sa incerci sa pui putin sharpen pe ele ar fii super <3 GJ Quote
PoWerreD Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Daca nu ai mai pune stroke pe text si ai invata sa pui brush-ul tare bine ar fi. Quote
ak.brb Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Frumos blurul dar daca ai putea sa incerci sa pui putin sharpen pe ele ar fii super <3 GJ Am folosit foarte putin sharpen pe prima, mersi de sfat! Daca nu ai mai pune stroke pe text si ai invata sa pui brush-ul tare bine ar fi. Inafara de stroke, ce as mai putea pune? Da-mi si niste sfaturi la brush, a fost prima data cand am incercat sa pun, mersi Destul de dragute, kw. Multumesc :> Quote
PoWerreD Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Inafara de stroke, ce as mai putea pune? Da-mi si niste sfaturi la brush, a fost prima data cand am incercat sa pun, mersi Pune drop shadow pe 1 0 1, iar brushul pune-l in mijlocul textului pe color dodge si vreo 60% opacity, sper sa te ajute! P.S.: daca vrei te astept cu o parere si la portofoliul meu. Quote
xSnow. Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 textu alaa..... incearca sa pui border, nu sa faci ala cu stroke ca i oribil avatarele ies mai bine pe dimensiunea 150x250, incearca asta, putin lucrat la blur si merge, sper sa nu ma dezamagesti cand o sa mai trec p'aci Quote
ak.brb Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 Pune drop shadow pe 1 0 1, iar brushul pune-l in mijlocul textului pe color dodge si vreo 60% opacity, sper sa te ajute! P.S.: daca vrei te astept cu o parere si la portofoliul meu. textu alaa..... incearca sa pui border, nu sa faci ala cu stroke ca i oribil avatarele ies mai bine pe dimensiunea 150x250, incearca asta, putin lucrat la blur si merge, sper sa nu ma dezamagesti cand o sa mai trec p'aci multumesc pentru sfaturi domnilor Quote
ak.brb Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturi ! Quote
Luchian Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturi ! Misto textu, gj Quote
Recommended Posts