Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

AVRjsWs.png

Nick pe server: Duntex

Level: 14

Ore jucate: 127

Vechime pe server: Joc din 30.12.2016 adica de 239 zile.

Link către profilul de panel: Click

De ce dorești să faci parte din acest clan?: Este un clan cu membri foarte seriosi si cu cei 7 ani de acasa. Am vrut sa fac parte din clanu asta de mult timp si am zis ca daca tot sunt aplicatiile deschise, sa-mi incerc norocul.

Poză cu invitația: Click

Membrii pe care îi cunoști din clan: Daryl, Karim, RiNG, Anikdote, .WaNTeD, killerionut, ErotiQwe., Soare, .AxEL etc.

Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am facut parte din acest clan.

Sancțiuni recente: Click

Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am fost in Thug4Life, am mai fost in clanul AIM si am dat /quitclan ca sa pot aplica aici. 

AVRjsWs.png

Cum te numești?: Daniel

Ce vârstă ai?: 15 ani

Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc fotbal. Sa ies cu prietenii pe afara, la o cafea, la un gratar, orice. Imi place sa stau si pe calculator daca am cu cine sa ma joc.

Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt amuzant, serios in momentele potrivite, prietenos, respectuos doar cu persoanele care merita.

Din ce oraș ești?: Borsa, judet Maramures.

AVRjsWs.png

Edited by Duntex
Posted

Ok, imi schimb votul, CONTRA PENTRU OFF TOPIC SI PT CA NU AI RANK5 IN FACTIUNEA ACTUALA

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp