PoWerreD Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Adevarat designer ce pot sa zic, daca vrei te astept cu o parere sau niste sfaturi si pe la portofoliul meu! Quote
Shadox Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Frumoase lucrari, te astept si pe la portofoliul meu. Quote
grey - Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Noel Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ce e asa amuzant ? Quote
Noel Posted May 9, 2018 Author Posted May 9, 2018 (edited) copiate Tipic prostilor d-aici. Dragul meu, una singura e inspirata de la alt designer , si el stie. Mi-a placut modelul si combinarea fontului. Ah da, ce ai facut tu se numeste p-h Edited May 9, 2018 by Noel 1 Quote
xSnow. Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Tipic prostilor d-aici. Dragul meu, una singura e inspirata de la alt designer , si el stie. Mi-a placut modelul si combinarea fontului. Ah da, ce ai facut tu se numeste p-h cam asa sunt toti p'aci, tre' sa te astepti de la marii designeri de peste noapte sa comenteze Quote
H. Al3xandru Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) La primul avatar textul nu ma surprinde, e „aviza amatorilor„ sa zic asa, astae 3 ramase sunt neclare, restu frumoase tare. succes ps2: daca te gandeai sa fi ca designer sau sa imbunatatesti comunitatea cu un design mai placut, imi pare rau sa iti stric visele insa aici nu se pune mult accent pe design sa zic asa, am o propunere sa se redeschida cererile de designeri de 5 luni, iti irosesti talentul aici. Edited May 9, 2018 by H. Al3xandru 1 Quote
mKazY Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 (edited) La primul avatar textul nu ma surprinde, e „aviza amatorilor„ sa zic asa, astae 3 ramase sunt neclare, restu frumoase tare. succes ps2: daca te gandeai sa fi ca designer sau sa imbunatatesti comunitatea cu un design mai placut, imi pare rau sa iti stric visele insa aici nu se pune mult accent pe design sa zic asa, am o propunere sa se redeschida cererile de designeri de 5 luni, iti irosesti talentul aici. +1Drăguțe lucrări măi Noel, dar e cam mult pentru o comunitate ca asta. :)) gg, dacă n-o fi rip. Probabil doar te-ai inspirat de la alții, totuși arată frumos unele. Edited May 10, 2018 by mKazY Quote
ak.brb Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Foarte frumoase, te astept cu cateva sfaturi si pe la portofoliul meu, daca ai timp desigur. Quote
specii sunt peste Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 (edited) hei te stiu de la awake. nu esti rip, esti prea bun pt astia. Edited May 11, 2018 by specii sunt peste Quote
Recommended Posts