Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: XRAINBOW

Nume: Sebastian.
Varsta: 19 ani.

Screenshot cu invitatia primita: https://i.imgur.com/6KkhNhd.png
Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/XRAINBOW

Screenshot LP (last punish): 

Descriere (20 de cuvinte minim): Ma pot descrie ca fiind o persoana de treaba, glumeata dar si foarte severa atunci cand este nevoie, imi place sa ajut persoanele ce au nevoie de ajutor, nu imi plac peroanele mincinoase si perverse, nu imi plac certurile si vorba aiurea, mereu spun adevarul in fata orcarei persoane.
De ce vrei să intri in clan?: Vreau sa intru in acest clan, pentru ca imi place mult activitatea acestuia, de asemenea este un clan vechi in care am mai fost prin anul 2016, acesta a fost primul meu clan de rang inalt pe aceasta comunitate, tot odata imi place mult tagul, si membri cu care te poti intelege.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Da am mai fost cum am zis in prin 2016, am iesit pentru ca cineva a scos toti membri afara.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan a fos SW.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Aici ar fii ceva de zis si sper sa fiu cat se poate de inteles, aceasta intamplare a fost undeva prin luna Marite sau Februarie, deci un membru din National Guard a spus pe /d "fvr ng" faza e ca acest membru avea rank 2 si nu avea cum sa dea /fvrespawn, asa ca eu i-am atras atentia pe /d, dupa care Sezs ia luat apararea acelui membru, si a inceput sa aveam niste discutii mai aprinse, si acum posibil sa imi mai aduca aminte de acel moment, sper ca am fost inteles, si nu v-am adormit, mult succes.

Cu cine te întelegi din clan?: CaspeR, Smigal, Butter, NorseHel, CatalinHQ si Kevon, posibil ca mai sunt.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Nu sunt.

Posted

pro, văd că nu ai fost dat afară sau ceva din fostul clan, deci nu vrei să intri aici ca plan b, pari ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp