Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual: Ciprian, anterior: Serkone.

Varsta: Am varsta de 21 de ani.

Ore jucate: Am 1985 ore jucate in momentul actual.

Level: Am level 63.

Vechime pe server: Din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ciprian

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, ETS2, PUBG, GTA V.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe server.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ciprian, am varsta de 21 ani si locuiesc in Franta de cativa ani. Sunt un baiat calm, cu capul pe umeri si cu bunul simt. Nu imi place sa fiu enervat deoarece ma enervez la randul meu foarte repede. Respectul meu il ofer doar celor care ma respecta si ei. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii sau sa ma uit la un film. Imi plac oamenii care nu favorizeaza si care sunt cu capul pe umeri deoarece dupa parerea mea doar acei oameni vor reusi sa isi atinga scopul in viata.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu mai tin minte deoarece am sters Faction History-ul.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan momentan, iar ultimul clan a fost [A]lliance.

Cu cine te intelegi din clan?: Quijote, Smoke, Elena, Amalia.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca Alliance este cel mai cunoscut si cel mai dorit clan de pe server si pentru ca are membri de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit sa intru in acest clan deoarece am multe ore jucate pe server, imi place caterinca si cred ca sunt un baiat ok cu cei care sunt ok la randul lor cu mine.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Woden, Elena, Livia, Floopy, azwaT.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Darius este cel actual, iar cele anterioare au fost Blaster[] si .Darius.
Varsta:16 ani.
Ore jucate:1850.
Level:46.
Vechime pe server:Joc pe red din data de 2014/06.
Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Darius
Ce alte jocuri joci?:Joc doar samp.
Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost.
Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ma distrez, mai pe scurt, ies cu prietenii, merg la fotbal si ma joc samp.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Darius, am 16 ani si sunt din Craiova. Cel mai mult imi place sa ma dau cu snowboard si sa ma joc samp. Ca orice om am si calitati cat si defecte, unele dintre cele mai imporatante calitati ale mele sunt: respectul, calmul si intelegerea.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat 100 de zile si rank 5 in factiune. Insa am 100 de zile in mai multe factiuni.
Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost o singura data, insa a trecut ceva timp, adica cam 1 an.
Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da folosesc.
In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul dr fata fac parte din clanul Blue Diamnod.
Cu cine te intelegi din clan?: Cu RazvaNN, Skinny27, cosminn, hobbit, TheNiGGlet, itzandrei, subzero0, Karmax, De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este clanul in care m-am simtit foarte bine, este cel mai unit clan si imi place foarte mult organixarea acestuia.
De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece saptamana trecuta am avut 70 de ore in last 7 si acum am 45 in conditii cu scoala si teze. Mai pe scurt sunt foarte activ.
Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Deisgur.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:DamnedCop, Formidable, ReeKooL, Ivar, TheNigglet, Cosminn, asleep, _punct_, nicolle, skinny27, d4mage, joker, karmax, itzandrei, m4rian, cristiann si multi altii, nu vreau sa ma laud.

Edited by Blue Diamond
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): DeNnNis., Vampire, Delea si Sali pe care il am acum.

Varsta:Am varsta de 13 ani.

Ore jucate: 301.

Level: 28.

Vechime pe server: am o vechime pe acest server de aproape 1 an.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Sali

Ce alte jocuri joci?:Pe PC ma mai joc Cs 1.6, iar pe telefon Dream League Soccer 2k18 si Clash Royale.

Ai fost banat vreodata?:Nu, si nici nu o sa fiu vrodata.

Ce faci in timpul liber?:Ies pe afara cu prieteni in special joc fotbal si ma mai ocup si de invatamantul de scoala.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt prietenos cu persoanele care ma respect si nu vorbesc urat despre mine la spate.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am mai facut parte dintr-o factiune, factiunea mea prezenta este Las Venturas Paramedic Departament si detin Rank 2, o sa primesc Rank 3 pe 27.05.2018.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am maai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, folosesc aceasta aplicatie cu prietenii mei, si am s-o folosesc si cu clanul Alliance.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Saints, Ancels Legion.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu KarMax,El_Chapo, Zebe21Capitanu, Oleg si cu Fallen[].

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan cu membri foarte de treaba, draguti, prietenosi, si este un clan respectuos.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat respectuos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca orele necesare, pentru activitatea raportului.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KarMax, Mihai94, Oleg, Sp1aker, Mihaii[], sunt mai multi, dar nu pot sa-i enumar.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Boomerang, Wiked, MCHH$ si Ivar pe care il am acum.
Varsta:Am varsta de 15 ani.
Ore jucate: 2343 de ore jucate.
Level: 54
Vechime pe server: am o vechime pe acest server de aproape 4 ani.
Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ivar
Ce alte jocuri joci?: Pe Computer joc Fortnite si CS:GO iar pe telefon Clash Royal.
Ai fost banat vreodata?: Da.
Ce faci in timpul liber?:Ies pe afara cu prietenii si in timpul ramas stau si ma joc jocuri pe Calculator.
Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, nu sunt o persoana sa poarte invidie pe alte persoane, sunt o fire sociabila cu un simt al umorului bine dezvoltat.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The Italian Mafia rank 6, 80 de zile, dar vreau sa imi depasesc recordul.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost dar imi doresc sa fac parte.
Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o sa o folosesc daca este necesar.
In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in Crussander, inainte de a fi in Crussander am fost in Saints.
Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg foarte bine cu Range si Fallen si Sonia.
De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan cu membri foarte de treaba, sociabili, si pentru ca este un clan foarte dorit de playeri.
De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am cativa prieteni in aces clan, si stiu sa ma port.
Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, deoarece joc foarte mult acest joc.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Devil, Sonia, Sebaka, YoshiMatsu, MarianN, Cheloo si George8.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): TheDrop. Widow. CruelHusk.

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: Am 1210 ore jucate.

Level: 36.

Vechime pe server: Aproape 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TheDrop.

Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara la un fotbal sau ma plimb cu bicicleta cu prietenii sau ma joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de treaba, prietenos care are mult timp liber si nu are ce face.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 2, 32 zile deocamdata (Factiunea din care fac parte actual).

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, dar nu intru prea des.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In Lege[N]ds.

Cu cine te intelegi din clan?: [A]iRoN.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte unit si cel mai respectat de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan, deoarece simt ca ma pot integra in el si ma voi intelege cu toti care fac parte.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Wolf.Alias, [A]iRoN, Mihnea. si mai multi.

Edited by TheDrop.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Larriss.

Varsta:17

Ore jucate:263

Level:26

Vechime pe server:04.08.2017

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Larriss.

Ce alte jocuri joci?:Legue of Legends,Clash Royale,Hustle Castle.

Ai fost banat vreodata?:Nu

Ce faci in timpul liber?:Imi place sa imi petrec timpul distrandu-ma alaturi de prieteni.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana amabila,energica si pozitiva.Imi place sa ajut pe orcine am  ocazia  si sa pun un zambet pe buze persoanelor din jurul meu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 2 ,paramedic lv department ,17 days.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in niciun clan la momentul actual, ultimul clan a fost INJUSTICE

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Liar

De ce [A] si nu alt clan?:Cel mai tare clan ever.

De ce crezi ca meriti in clan?:Pentru ca imi place sa socializez si sa cunosc persoane de treaba cu un caracter misto.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Liar,Zeku,Suzel,Stelly.

Edited by Lariss
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .IvanOfficial ( .McGregor[] & IvaNoV69)

Varsta: Am 19 ani

Ore jucate: 800h

Level: 42

Vechime pe server: Aproximativ 2 ani de zile

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.IvanOfficial.

Ce alte jocuri joci?: Nu prea am timp si de altceva.

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Majoritatea timpului liber il petrec cu prietena mea.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, am varsta de 19 ani, sunt o persoana calma, amabila, amuzanta cu simt de raspundere si cu cei 7 ani de acasa imi place sa incerc lucruri noi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 106 zile in San Fierro Paramedic Department .

Ai mai fost in [A]?: Nu

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Clanul actual este Blue Diamond & ultimul a fost The Last Generation.

Cu cine te intelegi din clan?: Bobillho,Allex.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece consider ca este un clan foarte dorit si mi'ar face placere sa ma altur.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt o persoana matura si capabila.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da,asta nu ar trebui sa fie o problema.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:UnexpecTed.ASM,Alex_,Ivar,.SNiK si mai sunt vreo cativa.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):PeLeg(actual) si mai am doua nume vechi []GaBBrieLL[] si Vanguli

Varsta:16 ani

Ore jucate:1100

Level:33

Vechime pe server: 2015-07-15 16:38:08

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/PeLeg

Ce alte jocuri joci?:Minecraft ,Fortnite si Roblox

Ai fost banat vreodata?:Nu

Ce faci in timpul liber?:Ma joc samp

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana linistita ,imi place sa ies pe afara dar si sa joc samp ,si nu-mi plac prietenii falsi

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in factiunea School Instructor(rank 5)60 de zile 

Ai mai fost in [A]?: Nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Am fost ultima data in clanul [D]

Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea am cu cine .

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece mi-as dori sa fiu in clanul [A] alaturi de alti membrii

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece imi place acest clan foarte mult 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Darius ,sakon,Alias,Skiddy,CristiaNNN,Oana si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Snow[] (actual) sau Dr4Skull (anterior)

Varsta: Am 17 ani. In toamna trec la 18.

Ore jucate: Am 789 ore.

Level: Am reusit sa fac level 30.

Vechime pe server: Am doi ani, am inceput in Ianuarie 2016.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Snow[]

Ce alte jocuri joci?:CSGO, Euro Truck Sim 2 MP si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: Am fost.

Ce faci in timpul liber?: De obicei merg cu bicicleta la plimbare, joc football cu tovarasi sau ascult muzica. Uneori merg la iubita mea si ne uitam la un film.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma, imi place sa ascult muzica trap, rap si rock. In timpul liber imi place sa imi petrec timpul alaturi de tovarasi, de iubita sau familie. Cam atat am de spus... Mai bine ii las pe altii sa ma caracterizeze pentru ca eu mi-as pune doar lucrurile bune in aplicatie, iar pe cele rele nu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 50 de zile, rank 5 in vremea lui LeBroff cand am avut ocazia sa devin tester la 33 de zile de la intrare.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc momentan, dar as putea face asta.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt momentan in niciun clan, ultimul meu clan a fost .Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu Quijote si cu Fallen.

De ce [A] si nu alt clan?: Nu stiu, imi place pur si simplu pentru ca este ca o familie de oameni uniti si puternici.. Nu am un motiv anume sau un target daca voi avea sansa sa intru. Imi place cum sunt toti membri uniti si se ajuta reciproc.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu nu cred asta, daca merit asta pot decide doar cei care fac parte din acest clan, sau cei care ma cunosc.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, dupa perioada tezelor care se incheie saptamana aceasta, da poate si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Dani, Quijote, LeBroff, Oase, Tatiana, StefanFCSB si mai sunt multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Georgew0w[Nr1] ,.George.

Varsta:15 ani

Ore jucate:1230

Level:36

Vechime pe server:aproape 2 ani

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Georgew0w[Nr1]

Ce alte jocuri joci?: doar samp

Ai fost banat vreodata?: da...

Ce faci in timpul liber?:ma distrez cu prieteni si practic diferite sporturi

Descrie-te pe scurt:Sunt prietenos,de treaba,glumet si simpatic

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: am stat cel mai mult 37 de zile si am avut rank 4

Ai mai fost in [A]?: nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: am fost in Blue Diamants, DAUDinTUFIS(aici am fost co-lider aproximativ 60 de zile)

Cu cine te intelegi din clan?:momentan nu am nici un prieten din acest clan,dar o sa imi fac 

De ce [A] si nu alt clan?:Pentruca este unul dintre cele mai bune clanuri si vreau sa ma alatur acestuia!

De ce crezi ca meriti in clan?: Am lv maricel si ore

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Fac si 20 daca e nevoie!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Cristi_CR7,DaNi_EL, MRSw0w[NR1] si multi altii

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Doar AndreiQuit.

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Ore jucate:Am 451 de ore jucate.

Level:Detin level 26.

Vechime pe server:Am o vechime de aroape 3 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndreiQuit

Ce alte jocuri joci?:Ma joc doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:Mai ies cu prietenii la o shaorma, la un fotbal si mai mergem uneori cu bicicletele.

Descrie-te pe scurt:Salut, ma numesc Chirimbuta Emilian am 14 ani si sunt din Suceava, in timpul liber imi place sa ies cu prietenii la o shaorma, sa joc fotbal si uneori sa iesim cu bicicletele. Sunt o persoana optimisita, cu capul pe umeri, cooperativ si ma pot integra foarte repede intr-un colectiv. De asemenea sunt serios si foarte ambitios cand am un scop, fac aboslut orice am in putinta sa il ating.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Momentan sunt in prima mea factiune din noul Faction History, sunt in factiune Las Venturas Paramedic Department si am 33 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu mi-a mai fost acordata aceasta sansa.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu stiu ce aplicatie este asta, dar daca voi fi acceptat in clan o voi adauga.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul meu clan a fost Saints.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg foarte bine cu xCrown si cu Zebe21CAPITANU.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este cel mai activ si cel mai bun clan de pe acest sever.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament decent si stiu sa ma integrez intr-un colectiv.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, ma consider un player activ.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu xCrowN, Crown, Zebe21CAPITANU, Inactive, CosmiST.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):L3moNNN

Varsta:17 Ani.

Ore jucate:1734

Level:40.

Vechime pe server:3 Ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/L3moNNN

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat educat care stie cum sa se comporte cu oamenii din jur. Sunt ambitios intrucat mereu incerc sa termin un lucru deja inceput sau planificat. Nu ma aprind repede, iar intotdeauna incerc sa imi mentin calmul. Daca intamplin o problema o gandesc de doua ori si incerc sa o rezolv cu multa atentie

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:100 Days.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, fac si parte din grupul Aliance.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Clan actual nu am, ultimul a fost Aliance.

Cu cine te intelegi din clan?: CosmiNN, Hobbit, Andrei.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan bun si doresc sa intru in el.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un jucator bun si activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:CosmiNN, Hobbit, M4RIAN, Mihaii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Miircea

Varsta: Am 14 ani.

Ore jucate:224

Level:15

Vechime pe server:Daca stam sa o luam pe red joc din 2015, dar pe sv acesta joc de 2 luni, deoarece m-am lasat, dar m-am reapucat.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Miircea

Ce alte jocuri joci?:Mai joc CS:GO, LOL si atat.

Ai fost banat vreodata?:Da, pe (teleport-hack), momentul cand m-am lasat, in 2017.

Ce faci in timpul liber?: Stau pe afara cu toti prietenii mei si facem cat mai multe lucruri pentru a face fiecare zi speciala si pentru a nu ne plictisi.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana calm, amabila cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Imi place sa improvizez, sa vin mereu cu lucruri noi, sa descopar lucruri noi cat si persoane noi peste tot pe unde          merge. Imi place sa gandesc diferit si sa analizez tot ce se intampla in jurul meu. Restul sper sa le descoperiti pe parcurs, nu sunt o persoana complexa

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pai e prima mea factiune si am de gand sa stau mai mult de 80 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, sper sa fie prima data.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, o sa il folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in clanul Cross Family, dar sunt dispus sa ies oricand pentru a intra Alliance, clanul anterior a fost Crussander.

Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni, sper sa imi fac cat mai multi prieteni.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este cel mai fain clan de pe server, cel mai respectat si tagul este super frumos.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu cred ca merit, dar orice merita sa incerce, clanul acesta este preferatul meu si deaceea am ales sa aplic.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .SebaSt. , []Andrei[]. , COstel..Cross , Tupac[Z].

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): HeNo[],  AJIN 

Ore jucate: 420

Level:24.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/HeNo[]

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat educat care stie cum sa se comporte cu oamenii din jur. Sunt ambitios intrucat mereu incerc sa termin un lucru deja inceput sau planificat. Nu ma aprind repede, iar intotdeauna incerc sa imi mentin calmul. Daca intamplin o problema o gandesc de doua ori si incerc sa o rezolv cu multa atentie

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi LV, R5, 44 zile

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, fac si parte din grupul Aliance.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Zion, am fost in clan saints

Cu cine te intelegi din clan?: Liar.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liar, Eskan0r , iPredator , Tinrocker. , Phantasm , JOK3R , Leoric. ...

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Stefan (Stefy[] si StefaN.[])

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: In acest moment am 912 ore jucate.

Level: Am level 35.

Vechime pe server: Joc pe acest server din data de 4 aprilie 2017.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Stefan

Ce alte jocuri joci?: Nu mai prea joc alte jocuri, foarte des mai joc FIFA 16 Demo (din pacate).

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?: Timpul meu liber il petrec cu prietenii sau in fata calculatorului. Nu prea am activitati foarte interesante pe care le pot face in acest oras.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire sociabila, ma integrez foarte repede intr-un colectiv. Sunt o persoana calma, nu ma enervez foarte usor, de asemenea sunt si o persoana foarta sincera si pot spune ca urasc mincinosii si barfitorii. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos si perfectionist. Nu stiu ce altceva as mai putea spune despre mine, insa ma veti putea cunoaste pe parcurs.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp l-am petrecut in News Reporters, si anume 130 de zile, de asemenea este si factiunea mea din prezent si detin rank 5 in aceasta.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai avut vreo oportunitate sa intru in acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Doar ce l-am descarcat pentru ca nu stiam ce este.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In acest moment ma aflu in clanul Wolves.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Prudner, Maxwell, Smardoi, BlueMod si cam atat, momentan, insa sunt convins ca ma voi acomoda.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece toata lumea stie faptul ca Alliance este cel mai bun clan, nu numai de pe white.bugged, ci de pe toata comunitatea bugged. Am observat ca toti membrii acestui clan se simt bine in acesta si de aceea am dorit si eu sa ma alatur acestuia.

De ce crezi ca meriti in clan?: Sincer sa fiu, nu sunt sigur ca merit sa intru in acest clan. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Brian[], Inactive, Quade, Track. si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Flaco

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: Am 318 ore jucate.

Level: Am level 24.

Vechime pe server: Cunosc comunitatea Bugged si joc pe ea de aproximativ 2 ani, dar pe white.bugged.ro joc de jumatate de an.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Flaco

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, CS:GO, GTA 5, OSU!, etc..

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: De cele mai multe ori, in timpul liber imi place sa ies pe afara sau sa ma joc pe calculator cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Paul, am 16 ani, sunt din localitatea Falticeni, judetul Suceava. Sunt o fire sensibila, imi place sa imi fac prieteni si sa ajut la nevoie. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea News Reporters acum mult timp, avand Rank 3, respectiv 36 de zile, dar, la momentul actual, am revenit in factiunea News Reporters, avand Rank 5, respectiv 42 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Din pacate, nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Pe acest server, nu am dorit sa intru in nici-un clan, inafara de Alliance, sau altele mai bune (daca sunt clanuri mai bune).

Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc prea multa lume din Alliance. 

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am auzit ca acest clan are membri foarte seriosi si activi, ce nu streseaza prea mult, abuzand Chat-ul clanului, cum se intampla in alte clanuri, dar, cel mai mult am ales Aliance deoarece este unul din cele mai bune clanuri de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit sa intru in Alliance deoarece, am un profil bun, fiind un player activ si serios, tinand sa precizez ca niciodata nu am avut parte de certuri pe aceasta comunitate, atat in factiune, cat si oriunde altundeva, nefiind vreodata sanctionat de un helper/admin.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, pot chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Smardoi, Robberty, Prudner, Alekzander, MaRaTOon, etc..

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): HeNo[],  AJIN 

Ore jucate: 420

Level:24.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/HeNo[]

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi LV, R5, 44 zile

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Zion, am fost in clan saints

Cu cine te intelegi din clan?: Liar.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liar, Eskan0r , iPredator , Tinrocker. , Phantasm , JOK3R , Leoric , Tupac ...

Edited by HeNo
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Vrek

Ore jucate: 829

Level: 28

Vechime pe server: Joc din anul 2014 pe acest server.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Vrek

Ce alte jocuri joci?: Momentan nu joc altceva.

Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warns.

Ce faci in timpul liber?:  In timpul liber joc SA:MP , merg la sala,  sau alte activitati ce tin de viata reala.

Descrie-te pe scurt: Sunt un om simplu, cu cei 7 ani de acasa, imi pot pastra calmul chiar si in situatiile stresante, respect pentru a fi respectat, ajut pe oricine are nevoie, sunt o persoana de cuvant, daca promit ceva fac orice pentru a-mi duce la capat promisiunea. Nu imi place cearta si incerc sa evit conflictele cu cel mai mare pret. Imi place sa fac o impresie buna si incerc sa ma integrez cat mai usor intr-un grup. Nu suport sa fiu mintit, asa ca actionez dupa proverbul "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Am simtul umorului si imi plac glumele, insa, in limita bunului simt. Sunt foarte intelegator si muncitor, invat foarte repede si pun mereu suflet si pasiune in ceea ce fac, imi place sa-i fac pe ceilalti sa se simta bine, fiind de parere ca daca esti inconjurat de persoane fericite si tu vei fi lafel.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am apucat sa stau in factiuni, deoarece am avut momente in care m-am lasat si momente in care m-am reapucat, asa ca nu am vrut sa imi distrug mai tare faction history-ul.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc aceasta aplicatie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  In momentul actual sunt in clanul Heaven's Knights HK.

Cu cine te intelegi din clan?:  Liar, Dybala[].

De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa intru in [A] deoarece este un clan cunoscut pe server si tin de foarte mult timp sa intru in el, cu toate ca stiu ca am un FH prost.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un player vechi si stiu cu ce se mananca.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liar, Stelly, Maximillian, VENOM, URBAN, si alti playeri vechi.

Nickname pe server (+ anterioare): Vrek

Ore jucate: 829

Level: 28

Vechime pe server: Joc din anul 2014 pe acest server.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Vrek

Ce alte jocuri joci?: Momentan nu joc altceva.

Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warns.

Ce faci in timpul liber?:  In timpul liber joc SA:MP , merg la sala,  sau alte activitati ce tin de viata reala.

Descrie-te pe scurt: Sunt un om simplu, cu cei 7 ani de acasa, imi pot pastra calmul chiar si in situatiile stresante, respect pentru a fi respectat, ajut pe oricine are nevoie, sunt o persoana de cuvant, daca promit ceva fac orice pentru a-mi duce la capat promisiunea. Nu imi place cearta si incerc sa evit conflictele cu cel mai mare pret. Imi place sa fac o impresie buna si incerc sa ma integrez cat mai usor intr-un grup. Nu suport sa fiu mintit, asa ca actionez dupa proverbul "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Am simtul umorului si imi plac glumele, insa, in limita bunului simt. Sunt foarte intelegator si muncitor, invat foarte repede si pun mereu suflet si pasiune in ceea ce fac, imi place sa-i fac pe ceilalti sa se simta bine, fiind de parere ca daca esti inconjurat de persoane fericite si tu vei fi lafel.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Nu am apucat sa stau in factiuni, deoarece am avut momente in care m-am lasat si momente in care m-am reapucat, asa ca nu am vrut sa imi distrug mai tare faction history-ul.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc aceasta aplicatie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  In momentul actual sunt in clanul Heaven's Knights HK.

Cu cine te intelegi din clan?:  Liar, Dybala[].

De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa intru in [A] deoarece este un clan cunoscut pe server si tin de foarte mult timp sa intru in el, cu toate ca stiu ca am un FH prost.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un player vechi si stiu cu ce se mananca.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liar, Stelly, Maximillian, VENOM, URBAN, si alti playeri vechi.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): T0ok.

Varsta: Am frumoasa varsta de 18 ani.

Ore jucate: 390.

Level: 22.

Vechime pe server: Un an si  jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/T0ok.

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri inafara de SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Joc samp si ies afara cu prietena.

Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc George, am 18 ani sunt din Ploiesti. Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, receptiv caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Sunt activ, serios, generos, capabil, glumet atunci cand este cazul,îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, sunt foarte ascultator, sunt o fire calma, nu ma enervez foarte repede, am cei 7 ani de acasa. Nu ma dau in vant dupa lucruri de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie, rabdare si docilitate. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de imi recunoaste greseala.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department rank 5, 60 zile.

Dar acum sunt in FBI si as dori sa fac peste 100 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai facut parte, dar imi doresc foarte mult.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in The Last Generation, asta a fost si ultimul.

Cu cine te intelegi din clan?: RobinAlex, iRon, nicusor7green, xMariia etc.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este cel mai prestigios clan de pe server si nu intra oricine, de asemenea aici se afla cei mai buni prieteni ai mei de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa intru in acest clan, deoarece sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, stiu cum sa ma comport, si sunt cu capul pe umeri, nu imi plac persoanele care le place doar sa se certe. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Categoric, ca da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tavi, Mihaii, P0p3scu etc.

Edited by KrowNREALV2.5
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Cotuna, am mai avut .SULEYMAN. si Valentin...

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 1008 ore.

Level: 31

Vechime pe server: Joc de aproximatix 4 ani

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Cotuna

Ce alte jocuri joci?: GTA V, CS;GO, Euro Truck.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat vreodata.

Ce faci in timpul liber?: ma joc SA:MP si fotbal. Mai citesc si ies cu prieteni Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat educat care stie cum sa se comporte cu oamenii din jur. Sunt ambitios intrucat mereu incerc sa termin un lucru deja inceput sau planificat. Nu ma aprind repede, iar intotdeauna incerc sa imi mentin calmul. Daca intamplin o problema o gandesc de doua ori si incerc sa o rezolv cu multa atentie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Paramedic San Fierro rank 5 cu 62 zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, cu un alt cont.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu folosesc, dar daca voi fii acceptat voi folosi aceasta aplicatie .

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in clanul Saints.

Cu cine te intelegi din clan?: Junipp, Hobbit, Liar, itzAndrei, Ess3x, zKing, iRoN.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan bun, este un clan care are simtul umorului.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece nu sunt o persoana care sa bage cearta intre membrii.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Formidable, Sharky, BlueMod, iPredator, Phanstam, Liar, Uzzik, Haldir, Formidable.

Edited by Lik3
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SuNeT, anterior SouNNNNd.

Varsta:Am varsta de 16 ani.

Ore jucate:Am acumulat 2036 de ore jucate pana in acest moment.

Level:Am level 47.

Vechime pe server:Joc pe red.bugged.ro din 2014, cu cateva pauze.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/SuNeT

Ce alte jocuri joci?:In ultimul timp nu am avut timp de alte jocuri, doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:Prefer sa stau cu prietena mea sau cu prietenii la un fotbal sau tenis sau sa ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana simpla, sociabila, respectuoasa si serioasa. Imi place sa cunosc oameni noi sa sa socializez cu ei.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In momentul actual, rank 5 in News Reporters cu 69 de zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Inca nu, dar cu siguranta o voi folosi daca e esentiala.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Saints.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu SmoKe., Smardoi, Prudner, ImBalance21 dar si cu altii pe care nu mi amintesc in momentul de fata, sunt sigur ca in viitor ma voi intelege cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece am mai fost in acest clan si mi se pare ca mi se potriveste. Inafara de membrii clanului care sunt unii foarte respectuosi si au cei 7 ani de acasa, imi place tag-ul si popularitatea lui pe server.

De ce crezi ca meriti in clan?: Merit in clan deoarece am mai avut sansa sa fiu in el si stiu cum trebuie sa fiu. Pe langa asta eu cred ca am experienta necesara si statisticile necesare, cat si comportamentul.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Ma inteleg cu .Fast, Tico_, AeroChord, Stefan, Vrek si alti playeri pe care nu mi amintesc acum.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Bryce.

Varsta: 23.

Ore jucate:Am 705 ore.

Level: Am level 24.

Vechime pe server: Am inceput joaca pe acest server pe data de 2017-09-29.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Bryce.

Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc Far Cry 5, CS:GO, Paladins, League of Legends, dar cel mai mult SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat odata pentru ca un admin a gresit id-ul.

Ce faci in timpul liber?: Prefer sa ma joc SA:MP sau sa merg in parcuri.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana calma, cu simtul umorului, respectuasa, rabdatoare, prietenoasa, cu spirit de echipa. Am cei 7 ani de acasa, imi place sa-mi fac prieteni noi cu care sa colaborez. Ma descurc in orice situatie si nu-mi place sa las ceva neterminat.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am intrat intr-o singura factiune, din care nu cred ca am sa ies, anume San Fierro Paramedic Departament, momentan am 189 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A].

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  Nu, nu folosesc momentan telegram, dar orice are un inceput.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Pana acum, am fost in clanul Saints.

Cu cine te intelegi din clan?:  Ma inteleg cu majoritatea, dar cel mai bine cu : Rios, Fallen[], ZeBe21CAPITANU, Karmax.

De ce [A] si nu alt clan?: [A] presimt ca are ceva special si vreau sa vad ce este special cu acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan?:  Cred ca merit acest clan, pentru ca sunt un om cu cei 7 ani de acasa, sunt serios si pretenos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca si mai multe ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ReeKooL, Deep[], Nicolle. SkatePark, Mirific, Xerxe, Denisaa, MenthoL., TraCk.., si enumeratia poate continua.

Edited by Bryce...
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):GUSTi, iar anteriorul NaiHazzZZ

Varsta:16 ani.

Ore jucate:1454

Level:40

Vechime pe server:Joc din data de 2014-12-2015.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/GUSTi

Ce alte jocuri joci?:Niciunul.

Ai fost banat vreodata?:Din pacate da.

Ce faci in timpul liber?:Ies in oras defiecare data cand prind cateva ore libere intre scoala si antrenamente.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu bunul simt care stie sa isi aleaga cuvintele, fac parte dintr-o echipa de fotbal si ma pot integra rapid in anumite grupuri si ma pot face placut.Nu imi plac certurile si le evit pe cat de mult pot.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 si 110 zile in Hitman Agency.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc, dar daca voi fi acceptat o sa o iau sigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul Royal.

Cu cine te intelegi din clan?: Denis,Karmax,Bobillho,Oprea.

De ce [A] si nu alt clan?:Sunt sincer mereu, este un clan popular cu o "putere" considerabila pe acest server, doar oameni alesi cu atentie si cu respebt mare.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu pot sa spun ca sunt un player model deoarece lp-ul meu este "patat" dar sunt un baiat respectos, ma integrez repede, ofer respectul meu oricui si ajut pe oricine.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, joc in general cam 20-25 de ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:P0pescu,R3flex,Denis,Karmax, am putini deoarece m-am reapucat in urma cu aproape o luna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp