kosnes scartait da roti Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 (edited) ia ziceti ma fratilor care sunt progresele voastre pentru acest an scolar, la ce ramaneti corigenti si in ce clasa? hai fara vrajeala din asta ca sunt olimpic la franceza ca nu va cred mai facem si noi o caterinca mai radem unii de alti hai ca oricum sectiunea asta e plina de basme necurate si neinteresante sunt clasa a 10-a si nush cum se face da eu anu asta trec la toate dar pe sem 1 am avut la mate media 4 si nici acum nu pot constientiza cum am reusit sa-mi fac 6 pe al 2-lea Edited May 29, 2018 by ccm da de fapt sunt kosnes Quote
SKENZI Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Am terminat scoala, ce trebuie sa scriu in acest caz? Quote
kosnes scartait da roti Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Am terminat scoala, ce trebuie sa scriu in acest caz? esti un smecher frate tot respectu Quote
shiver Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 a 11-a cu 7+ la toate, doar la mate am avut pe primu 5 Quote
Dantes Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 ce-i aia scoala? am școala viețiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Ramzes Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 ce-i aia scoala? am școala viețiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Quote
kosnes scartait da roti Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 pfai sa va zic eu o bomba eu in clasa a 7-a am inceput sa intru adanc in lol si ca ultimu dement absentam de la scoala si ma duceam la internet caffe ca saracia aveam in jur de 265 de absente nemotivate si la mate am ramas cu situatia neincheiata tot timpul am eu o bafta la mate si fii atent ca in vara nu am deschis nicio carte si tot am luat 9 in corigenta ca boieru ca ma umbla bine creieru colegii aia prajiti radeau de mine ca abis ma lasa repetent da ei aveau media 5 la mate si eu imi facusem 9 si nici n am fost jumate de an la scoala asa ca bine merge vorba aia ca cine rade mai bine la urma rade mai bine Quote
danutelu Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 In scoala/liceu nu am avut asemenea probleme, acum la facultate am restanta la engleza ca nu m-am dus, eram plecat la munte sa beau :lol: Quote
kosnes scartait da roti Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 ba nici macar unu n a trecut si el prin partea intunecata ca sa am si eu cu cn mai face caterinca ce drq v-ati nascut toti destepti 1 Quote
pradu Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 On 5/30/2018 at 12:36 AM, kosnes scartait da roti said: ia ziceti ma fratilor care sunt progresele voastre pentru acest an scolar, la ce ramaneti corigenti si in ce clasa? hai fara vrajeala din asta ca sunt olimpic la franceza ca nu va cred mai facem si noi o caterinca mai radem unii de alti hai ca oricum sectiunea asta e plina de basme necurate si neinteresante sunt clasa a 10-a si nush cum se face da eu anu asta trec la toate dar pe sem 1 am avut la mate media 4 si nici acum nu pot constientiza cum am reusit sa-mi fac 6 pe al 2-lea zi sa mori tu ca ai trecut. Quote
Recommended Posts