Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ia ziceti ma fratilor care sunt progresele voastre pentru acest an scolar, la ce ramaneti corigenti si in ce clasa? hai fara vrajeala din asta ca sunt olimpic la franceza ca nu va cred mai facem si noi o caterinca mai radem unii de alti hai ca oricum sectiunea asta e plina de basme necurate si neinteresante

sunt clasa a 10-a si nush cum se face da eu anu asta trec la toate dar pe sem 1 am avut la mate media 4 si nici acum nu pot constientiza cum am reusit sa-mi fac 6 pe al 2-lea 

Edited by ccm da de fapt sunt kosnes
Posted

pfai sa va zic eu o bomba

eu in clasa a 7-a am inceput sa intru adanc in lol si ca ultimu dement absentam de la scoala si ma duceam la internet caffe ca saracia

aveam in jur de 265 de absente nemotivate si la mate am ramas cu situatia neincheiata tot timpul am eu o bafta la mate

si fii atent ca in vara nu am deschis nicio carte si tot am luat 9 in corigenta ca boieru ca ma umbla bine creieru

colegii aia prajiti radeau de mine ca abis ma lasa repetent da ei aveau media 5 la mate si eu imi facusem 9 si nici n am fost jumate de an la scoala asa ca bine merge vorba aia ca cine rade mai bine la urma rade mai bine 

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
Posted
On 5/30/2018 at 12:36 AM, kosnes scartait da roti said:

ia ziceti ma fratilor care sunt progresele voastre pentru acest an scolar, la ce ramaneti corigenti si in ce clasa? hai fara vrajeala din asta ca sunt olimpic la franceza ca nu va cred mai facem si noi o caterinca mai radem unii de alti hai ca oricum sectiunea asta e plina de basme necurate si neinteresante

sunt clasa a 10-a si nush cum se face da eu anu asta trec la toate dar pe sem 1 am avut la mate media 4 si nici acum nu pot constientiza cum am reusit sa-mi fac 6 pe al 2-lea 

zi sa mori tu ca ai trecut.

• 5 weeks later...