Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

a cum v-am obișnuit, la fiecare quest să pun mapa pe M, așa am făcut și la acest quest. ( poate la ăsta am cam întârziat, cum am fost inactiv pe joc o perioada de timp, dar asta e )
Am decis să creez harta pe 'M' cu obiectele deoarece am observat că este foarte căutată, la fel ca la fiecare quest.

Link mod: Download

Uitilizare: Folosiți tasta 'M' pentru a vă afișa harta.

(!) Instalare mod (!)

1. Descărcați arhiva din link-ul de mai sus.
2. Dezarhivazi arhiva unde vreți voi, după ce terminați toate punctele care urmeazÄ o puteți șterge.

3. O deschide-ți și observați că va conține alte două fișiere, fișerele aflate în 'cleo' le copiați și le lipiți în folderul cleo din folderul principal al jocului, iar fișierul aflat în 'models, txd' îl copiați și-l lipiți în folderul txd care se afla în folderul models din folderul principal al jocului.

Totul e gata de utilizare!

Succes!
Baftă, BuGGeD!

• Upvote 1
Posted (edited)

Poti sa le pui pe toate in folder principal ca map.asi e ca un "mod loader" pentru map.txd

Edited by Willow
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp