C.Nicolas17 Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Salut! Așa cum v-am obișnuit, la fiecare quest să pun mapa pe M, așa am făcut și la acest quest. ( poate la ăsta am cam întârziat, cum am fost inactiv pe joc o perioada de timp, dar asta e )Am decis să creez harta pe 'M' cu obiectele deoarece am observat că este foarte căutată, la fel ca la fiecare quest.Link mod: DownloadUitilizare: Folosiți tasta 'M' pentru a vă afișa harta. (!) Instalare mod (!) 1. Descărcați arhiva din link-ul de mai sus.2. Dezarhivazi arhiva unde vreți voi, după ce terminați toate punctele care urmeazÄ o puteți șterge. 3. O deschide-ți și observați că va conține alte două fișiere, fișerele aflate în 'cleo' le copiați și le lipiți în folderul cleo din folderul principal al jocului, iar fișierul aflat în 'models, txd' îl copiați și-l lipiți în folderul txd care se afla în folderul models din folderul principal al jocului. Totul e gata de utilizare! Succes!Baftă, BuGGeD! 1
Marlan Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 (edited) Poti sa le pui pe toate in folder principal ca map.asi e ca un "mod loader" pentru map.txd Edited June 17, 2018 by Willow
C.Nicolas17 Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 Și textul l ai copiat mor :)))) Doamne ajută! Good job. Mersi!
C.Nicolas17 Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 Multumesc mult nicolas ! Oricand, mult succes!
Recommended Posts