Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut!

Deoarece numărul jucătorilor de pe comunitate a scăzut m-am gândit că ar fi frumos din partea noastră, a celor care nu facem parte din 'Staff', să dăm o mână de ajutor helperilor comunității.
  Acest lucru îl putem face prin simpla adresare a diverse întrebări pe chat-ul de ajutor, [/n]. În acest scop am creeat un CMD ( mod cleo .cs ) care generează automat, la fiecare 5 minute, întrebări pe chat-ul [/n].

Poze cu modul

Link pentru download 

Instalare: Acest mod nu este unul care se instalează, ci pur și simplu adăgați 'ajuthelperii.cs' in folderol "Cleo" al jocului. 

Utilizare: Utilizarea este destul de simplă, nu trebuie să scrieți mereu când vreți să adresați o întrebare, la logarea pe server folosiți o singură dată comanda [/ajuth], iar pentru dezactivarea modului, pentru a nu mai trimite întrebări trebuie să vă reconectați.

(!) Acest mod este creeat de mine, întrebările care vor apărea pe [/n] sunt printre cele mai des întâlnite, îl folosesc și eu, deci e ceva sigur care nu conține înjurii sau orice altceva pentru care ați putea fi sancționați. (!

Mulțumesc pentru timpul acordat, mult succes în continuare tuturor!

Edited by C.Nicolas17
  • Upvote 2
Posted

Ce sens mai au helperii daca "fraudeaza" /n-uri? Scopul lor e de a ajuta jucatorii care au nevoie, nu sa faca ei tokens sau chestii, activitate.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ce sens mai au helperii daca "fraudeaza" /n-uri? Scopul lor e de a ajuta jucatorii care au nevoie, nu sa faca ei tokens sau chestii, activitate.

Unii helperi sunt activi, dar nu au destule-ntrebari, asa ca acest mod ii poate ajuta sa faca [/n]-uri.

Edited by C.Nicolas17
Posted

Unii helperi sunt activi, dar nu au destule-ntrebari, asa ca acest mod ii poate ajuta sa faca [/n]-uri.

asta asa e.MAi ales dimineata nu da nimeni /n ..

Stiu de pe /c

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp