Popular Post King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Popular Post Posted June 22, 2018 (edited) ImBalance21's Summer Mopack 2018 Medium - High PC Deoarece Shad0w introduce cat de curand quest-ul cu cei 100 de pesti, m-am decis ca ar fi mult mai distractiv si placut sa joci SA:MP cu niste moduri care sunt placute ochilor si care iti aduc mai mult chef, asa ca am decis sa fac acest modpack pentru Medium - High PC. Download Mopack! - Click aici <3 Imagini: Click Pentru cei cu LOW PC! Scoateti urmatoarele moduri din folderul 'ModLoader' ca sa puteti rula aceste moduri: - INSANITY Vegetation Light - Mod de straz pe toata harta - Efecte - Dezactivati ENB-ul, apasati Shift si F12, il puteti sterge din folderul jocului. Ce alte moduri mai contine? - Mod de cer dinamic, apar curcubee, poate sa ploua, vant, etc. - Mapa pe M -Arme Modificate -Sunete Modificate -Strazi Modificate -Vegetatie inalta -Apa schimbata -mod de schimbat vremea pe server , [/sett]. -mod de schimbat skin-ul, [/cskin]. -mod de respawnat masinile, [/towcars]. -Name C-flow: numele vostru peste harta -Minimapa modificata Si multe alte lucruri, le puteti descoperi pe parcurs! [?] Intrebari [?] ?Provoaca LAG? Depinde de zona, insa te poti juca linistit in 80+ FPS-uri ?Primesc crash-uri? Pana acum am primit unul singur de la un mod de masina, insa a fost rezolvat. ?Are moduri interzise? Nu, toate modurile din modpack sunt legale pe serverele Bugged.ro Modpack creeat de catre ImBalance21, comunity Helper on White.bugged.ro Daca va place cum arata imi puteti aprecia munca printr-un +1 Cel mai probabil o sa apara V2 in viitor, depinde de sustinere. Pentru cei cu instagram, follow la alexandrucatalin18 ofer back tuturor! Edited June 22, 2018 by Saints ImBalance21 12 Quote
Bordei. Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 foarte frumos, succes in a-ti dezvolta creativitatea pe aceasta comunitate. 1 Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 foarte frumos, succes in a-ti dezvolta creativitatea pe aceasta comunitate. Te pup fratele meu Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Super, Robert Overhaul Jr scrie pe tn :)))))))) Quote
aLLemanio - Retired Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Frumos, doar ca din poze timecyc-ul arata cam urat Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Frumoase! Multumesc! Frumos, doar ca din poze timecyc-ul arata cam urat Din poze din pacate s-a stricat calitatea, dar pe joc e chiar frumos Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 bomba, gg mss bv ms Păcăt că nu sunt pentru mafioți. Poate o sa fie in viitor Keep up the good work! ❤ Multumesc <3 Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Good job Mersi frt Felicitări! Frumos modpack, am să-l folosesc. Oo, mă bucur să aud asta Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Super super +1 Te pup balanta mia Arata bine, felicitari! mssss Quote
TL.TheGhost Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 daca n-ai mod de bmw pe masina degeaba bv pt munca depusa Quote
King.ImBalance21 Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 daca n-ai mod de bmw pe masina degeaba bv pt munca depusa ms, in urmatorul pun :)) Quote
King.ImBalance21 Posted June 24, 2018 Author Posted June 24, 2018 Bv helpere, gj pentru munca depusa! multumesc lidere! Quote
Recommended Posts