Filip Stefan Moruz Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 (edited) Nickname: Filip. Nick-uri anterioare:Grasul / Pruna Level:49 Ore jucate:2148 Poza cu invitatia:Nu am Sanctiunile primite: kick pentru /d si un ban Profilul de pe panel (link) :http://whitepanel.bugged.ro/profile/Filip. Cateva realizari pe server/ forum: am avut acum 2 ani o avere estimata la 2.5kkk Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai facut parte * Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:nu am mai fost Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: nu mai joc alte jocuri Ce hobby-uri ai: Rugby Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte):Salut,ma numesc Filip, sunt din Suceava si am aproape 18ani,sunt o persoana foarte pasnica, caruia ii place lucrul in echipa si mai ales comunicarea. Glumesc foarte mult, cand vine vorba de glume sunt primul prezent. Timpul liber mi-l petrec pe terenul de Rugby sau prin cluburi cu prietenii, desigur, dupa cele 3 ore zilnice de SA:MP. Ofer respect persoanelor care chiar merita acest lucru si consider ca cel mai important lucru intr-o relatie de prietenie este increderea. Sunt foarte vorbaret, iar acest lucru dereanjeaza uneori persoanele din jurul meu. De ce vrei sa intri in clan:vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan respectat de toata lumea si are doar membrii capabili. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ramsy, AndreeaAb. Edited June 22, 2018 by FloopMORO1 Quote
Daniel R. Florin Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname: [.]MadBoy[.] Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level:21. Ore jucate:204 Poza cu invitatia:Nu am Sanctiunile primite: Mute 5 minute. Profilul de pe panel (link) http://whitepanel.bugged.ro/profile/[.]MadBoy[.] Cateva realizari pe server/ forum: Nu am avut. Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai facut parte * Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:nu am mai fost Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: nu mai joc alte jocuri Ce hobby-uri ai: SA-MP. Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte):Sunt o persoană educată, cu bunele maniere, îmi place să las în urma mea o părere de bine. Sunt perfecționist, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și țin la detalii. Mă consider o persoană serioasă, calmă, comunicativă, respectuasă cu cei care de asemenea mă respectă. Sunt o persoană sincer și îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu. De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan pentru ca este unul din cele mai bune clanuri depe BuGGed. Quote
KimiksenKIA Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 (edited) Nickname: Andrew67 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level:12. Ore jucate:Aproximativ 130 de ore jucate. Poza cu invitatia:Nu am Sanctiunile primite: Mute 30 minute. Profilul de pe panel (link) http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrew67 Cateva realizari pe server/ forum: Rank 2 in San Fierro Paramedic Departament. Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai facut parte * Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:nu am mai fost Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: nu mai joc alte jocuri Ce hobby-uri ai: Pescuit si footbal. Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte):Sutn o persoana cu simntul umorului care stie sa respect si sa poarte o discutie calma cu persoane rezonabile. Limbajul coerent si comportamentul adecvat sunt punctele mele de baza. Originalitatea si seriozitatea sunt cateva dintre caratceristicile mele. De ce vrei sa intri in clan: Consider ca este cel mai activ si ma serios clan de pe server si imi doresc sa ma alatur. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Bobilho,Razvann si CheloO[]. Succes. Edited July 25, 2018 by Runetistul Quote
Recommended Posts