RaZZvaN. Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) In acest topic puteţi discuta cu colegii în limita bunului simţ. Doar membrii Army Knights au dreptul de a posta în acest topic, orice jucător care nu face parte din acest clan şi postează aici va fi sancţionat, pe forum. Puteţi să vorbiti despre orice aici, dar: -Nu faceti double-post. -Nu vă certaţi / jigniţi între voi. Regulament Discutii O postare în acest topic trebuie sa conţină minim 2-3 cuvinte, nu acceptăm post-uri de genul, "salpa", "re", "cf?", etc. La fel, limbajul vulgar este interzis riscând să fiţi sancţionaţi. Injuriile adresate oricărui membru fie că acesta este membru sau nu al clanului, duce la sancţionarea membrului pe forum. Edited July 6, 2018 by RaZZvan. Quote
Olimpik. Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Va salut din Varna, Bulgaria cu o bere langa mine. Quote
RaZZvaN. Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Va salut din Varna, Bulgaria cu o bere langa mine. Ce bine o duc unii. Noi tot pe samp, la /raport, /quests, ceva normal la noi. Quote
RaZZvaN. Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 imd, st putin Salut sofere! Ce faci, te-ai dat cu 'scartz'? Quote
Jauca Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Salut sofere! Ce faci, te-ai dat cu 'scartz'? da sofere, m-am dat, cred ca am facut toate prostiile posibile pana acum :)) Quote
RaZZvaN. Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 da sofere, m-am dat, cred ca am facut toate prostiile posibile pana acum :)) Cand revi din vacanta avem multe de povestit :)). Quote
RaZZvaN. Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 On 7/31/2018 at 11:14 PM, Puerh. said: @Patron re gajicile De ce ai poza cu servetele euro pe burta? Quote
RaZZvaN. Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 On 8/6/2018 at 6:02 PM, Puerh. said: Pe pieptu de mafiot worstar Da, acolo. De ce? Quote
Recommended Posts