Adi Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 (edited) - Salut, aici imi voi prezenta lucrarile pe care le voi face de azi inainte. - - cateva din lucrarile mele - xx x x xx xx x xx - un banner pentru canalul meu de youtube - Edited August 8, 2018 by Gabee Quote
bush Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Frumoase, continua! (messi si pique cele mai bazate) 2 Quote
TaviXZarraX Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 sa moara baietii cum ai luat frt designer? 1 Quote
Adi Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Frumoase, continua! (messi si pique cele mai bazate) Multumesc. sa moara baietii cum ai luat frt designer? Imi plac comentariile de hate. da cp, bv Mersi HaZoN. Mai pune inca un grandient metalic si iese bn! keep up the good work! Ok, am sa tin cont. Slab. Daca ti se par slabe e ok, fiecare cu parerea lui. Se putea și mai bine, dar e ok. Mersi. Quote
C O S M l N Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Esti un designer foarte priceput, un avatar cu https://imgur.com/a/HkGbrNJ ar fi perfect. Quote
Adi Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 mai ai de lucrat I-auzi. Good Job multumesc Sunt gg fratimiu ms fratemiu Esti un designer foarte priceput, un avatar cu https://imgur.com/a/HkGbrNJ ar fi perfect. okay, o sa iti fac unul. Quote
Skan. Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 (edited) Frumos cat de cat. Edited July 8, 2018 by Skan Quote
Adi Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Frumos cat de cat. Frumoase lucrari, kw. multumesc. Quote
Frankys Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 (edited) sunt ok dar vreau sa vad mai multe. Mai scoate din overlay-u ala pentru ca sunt prea intunecoase,mai adauga gradiente metalice pe normal opacity 5-10 pe acolo.. bafta,felicitari pentru grad. Edited July 10, 2018 by Frankys Quote
Adi Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Arată bine. mersi, imi place avatarul tau, se vede ca exista talent in el :) sunt ok dar vreau sa vad mai multe. Mai scoate din overlay-u ala pentru ca sunt prea intunecoase,mai adauga gradiente metalice pe normal opacity 5-10 pe acolo.. bafta,felicitari pentru grad. am sa postez maine tot ce am lucrat saptamanile astea Arata bine, mai posteaza. multumesc, voi mai posta maine. Quote
.EXTAZZY Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Frumos, poate faci si tu cadou un avatar frumos cum stii tu :> Quote
Adi Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Am postat lucrari noi, aruncati o privire. ^ good luck Quote
C O S M l N Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Felicitari pentru munca depusa! Ma vad si eu pe acolo. Quote
Recommended Posts