Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

z8DLZWQ.png

► Denumirea originală al modului: BudyOwn ✪  - Mods/Pack (BLUE) 

► Descrierea modului: Timecyc (BLUE), Weapons (BLUE), KMF (BLUE), SA-MP GUI (BLUE), Interface Editor (BLUE)

► Poze / Video (obligatoriu): Mai multe detalii le puteti gasi mai jos!

► Download Link: Click here for download!

► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Instructiuniile de instalare/editare se pot gasi in fiecare folder al modurilor din PACK.

► Alte precizări: Din cauza numarului mare de cereri al acestui PACK, am decis sa-l postez deoarece multa lume il vrea de foarte mult timp. Toate    modurile pe care le vedeti in PACK sunt create de mine, in afara de arme pe care le puteti gasi oriunde. Multi ati dorit tinta acea BLUE cu care am jucat foarte mult timp ati vrut-o, o puteti gasi pe forum in sectiunea de MODURI. Am promis de dimineata ca-l postez astazi.

► Dacă apreciezi munca mea, apasă butonul de +1, și voi posta încontinuare mods/pack editate sau create de mine!

Edited by BudyOwn 1942
  • Upvote 5
Posted

Am editat link DW cu altul nou(zipyshare). Cel de pe GOOGLE DRIVE era infectat, nu stiu din ce motiv dar cred ca este unul prostesc ca deobicei.

Nu merge linku la mine.

Baga pe alt link, pe zippyshare sau girlshare pe googledrive e de kkt.

Am modificat link DW (google drive) cu altul nou (zippyshare).

Posted

Am editat link DW cu altul nou(zipyshare). Cel de pe GOOGLE DRIVE era infectat, nu stiu din ce motiv dar cred ca este unul prostesc ca deobicei.

ms pwp

Posted (edited)

Multumesc <3

N-ai pus tinta in modpack

Edited by King.KEiKOV
Posted

Multumesc <3

N-ai pus tinta in modpack

Nu o mai am in PC, o sa o refac si o sa o postez in aceasi zi cand am timp.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp