Cosmin Alliance Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Aplicatii In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta fix cati am nevoie pentru a face clanul full. Nu ma voi uita la aplicatii de 2-3 cuvinte. Nickname pe server (+ anterioare): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce [A] si nu alt clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: 1 4
Dariius Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Darius actual, anterioare:Darius., .Darius., Dari.XD. Varsta:16 ani. Localitate:Craiova. Ore jucate:2060. Level:49. Vechime pe server:2014.06.16. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Darius Ce alte jocuri joci?:GTA V. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu prietenii pe afara, la un suc, la un fotbal si ma joc pe PC si ma mai ocup cu YT. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Darius Lucian, am 16 ani si sunt din Craiova. Cel mai mult imi place sa ma joc pe PC si sa ma ocup cu YT, iar ca hobby-uri am mai multe, spre exemplu: sa ma dau cu snowboard-ul si sa ma joc tenis de masa si de picior. Imi place sa ajut pe cei din jur, poate ca de asta am si un suflet asa bun. Pe viitor as vrea sa dau la facultatea de medicina din Craiova si cu ajutorul lui Dumnezeu, poate intru. Am si caltiati insa si defecte. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat 100 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, o singura data, acum 1 an sau mai bine, insa am avut o pauza cam mare pentru ca nu imi mai mergea foarte bine PC si am zis sa fac o pauza. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in clan, ultimul clan a fost [D]. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu: SkiNNy27, Rinton, []Iulian., Cosmin, Cosninn, zKing, Tulento, KuweiT, ColdAsice, BellaBia, Tulento si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece acesta este printre clan-urile mele de suflet, este cel mai bine organizat si este si cel mai respectat. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece am fosrte multa experienta pe server si stiu sa ma comport. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Formidable, Deelay, _PuncT_, Gao, RioS, Asleep, DAniel, Liviu, Siri, si multi altii, mi-ar mai trebuii inca 2 pagini.
Deagle.Oficial Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): AMG97 + Deagle. Varsta: 21. Localitate: Cernavoda. Ore jucate: 1614. Level: 51. Vechime pe server: 4 ani si ceva. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AMG97 Ce alte jocuri joci?: Poker. Ai fost banat vreodata?: Da. Ce faci in timpul liber?: Sala, fotbal. Descrie-te pe scurt: Sociabil, glumet, ambitios. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 59 dats. Rank5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o voi lua. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din niciun clan. Ultimul meu clan a fost unul Cross. Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea, nu prea am avut noi contact, dar ma am bine cu toti. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca e un clan serios, membrii au o mentalitate super ok. De ce crezi ca meriti in clan? Merit pentru ca nu ma invart in toate clanurile, petrec ceva timp. Nu sunt plin de reclamatii, sunt foarte activ. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Friendly, Miichael, Smoke. 1
Stefann Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Steffan Varsta: Am 19 ani. Localitate: Dorohoi, judetul Botosani. Ore jucate: 128 de ore jucate. Level: Am nivel 21, momentan. Vechime pe server: Am jucat pe serverul red, in prezent white pe xPshicoMan. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Steffan Ce alte jocuri joci?: Far Cry 3, Call of Duty Black Opps 2., Gta 4, Wolfenstein 3. Cat despre jocuri online , petrec cel mai mult timp pe SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Pe acest cont nu. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ies in parc sau cu prietenii la un suc. Pe langa asta imi place foarte mult sa merg la bunici, sa joc fodbal sau sa alerg. Descrie-te pe scurt: Salut, sunt Gabriel si am 19 ani. Sunt din municipiul Dorohoi. Sunt o fire calma si perseverenta. Nu imi plac persoanele false si nu leg o prietenie foarte usor cu cineva. Sunt genul de persoana care sta in banca lui, fara a ma interesa viata altcuiva. Imi place muzica hip-hop si trapul. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Momentan nu am un Faction History. Ai mai fost in [A]?: Pe acest cont nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in Angels Legion [AL]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Larisa, Protonyk, AndreeaAb, Skinny27. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece in trecut am mai facut parte din acest clan si chiar mi-a placut. pe langa asta m-am simtit foarte bine. Membrii acestui clan sunt de treaba si cu bunul simt. Pe langa asta, exista si o organizare foarte buna. De ce crezi ca meriti in clan? Din punctul meu de vedere ar fi un start chiar bun pe server si ar fi o adevarata onoare sa fac parte dintr-un clan cu o vechime foarte mare pe server. Pe langa asta sunt un baiat care isi vede de treaba lui si nu cred ca as aduce un minus pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Larisa, Skinny27, Protonyk, Mihaii.[], Alkatraz, Saya, qZen.
TheDrop. Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): TheDrop. , Widow. , CruelHusk. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Locuiesc in judetul Iasi. Ore jucate: Am 1363 ore jucate. Level: Am level 39. Vechime pe server: In 3 zile implinesc 3 ani de cand joc pe acest server, din pacate am mai facut si pauze. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TheDrop. Ce alte jocuri joci?: Nu prea ma mai joc alte jocuri, putin Counter Strike: Global Offensive, in rest stau pe SA-MP. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat (disconnect la TW, aimbot). Ce faci in timpul liber?: Uneori ma duc la fotbal cu toti prietenii mei, la o cafea sau doar ne plimbam. In rest stau pe Discord cu prietenii si joc SA-MP. Teme nu prea, exercitii sau pregatire pentru scoala 0. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, am varsta de 15 ani si imi place foarte multi sa stau pe afara cu prietenii, fetele bineinteles si sa joc SA-MP. Altceva, mai ies cu bicicleta, stau degeaba prin casa, ma uit la filme si stau pe Discord cu prietenii si facem caterinca. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department (factiunea actuala) si am acumulat 91 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, mai folosesc cateodata aceasta aplicatie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Deocamdata fac parte din clanul Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg in special cu iRoN, Ramsy, Andrei si cam atat. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca acest clan este unul special pe server, cel mai unit, cu membri super si cu bun simt, fiind cel mai cunoscut de pe server. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu prea imi dau eu sanse, avand in vedere ca am un FH foarte slab si un LP urat, dar cred ca merit in acest clan pentru ca sunt un baiat de gasca, imi place foarte mult sa vorbesc pe [/c], detin functia de tester in Los Santos Police Department, doar ca asta nu prea conteaza si pentru ca imi doresc asta de ceva timp. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Pot juca cu usurinta 10 ore pe saptamana, depinde si daca e scoala sau vacanta, dar pot si in timpul scolii sa joc peste 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg foarte bine cu Mihnea. , Kiiten, Sakon, dawn[], Tud0r, HoBBo si multi altii. Edited July 21, 2018 by TheDrop.
Dogaru Andrei Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Kraddy Varsta: 18 ani! Localitate: Novacesti Jud.Prahova Ore jucate: 265.15 ore jucate! Level: 21! Vechime pe server: Aproximativ 2 ani! Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/kraddy Ce alte jocuri joci?: Counter Strike:Global Offensiv , PUBG , Rust si Rocket League! Ai fost banat vreodata?: Nu , nu am fost! Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa ies cu prietenii intr-un club , sa ma plimb , etc! Descrie-te pe scurt: Sunt o fire bataioasa , careia ii plac aventurile si adrenalina! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 28 de zile , rank 2 Taxi SF! Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai facut parte din acest clan! Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu , nu folosesc , dar , in caz ca voi fi acceptat in Alliance voi folosi! In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in clanul TLG! Cu cine te intelegi din clan?: Nu am apucat sa imi fac prieteni deoarece fac parte din TLG de 2 ore ... daca este vorva de TLG , dar daca este vorba de [A] nu prea cunosc pe nimeni! De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan de TOP , este cel ma bun clan de pe serverul White.bugged.ro , si cred ca oricine si-ar dor sa faca perte din acest clan! De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt o presoana placuta si cu simtul umorului si majoritatea persoanelor care se afla in jurul meu se simt bine! Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Something , Aluna , Gr0w , etc.. ! Edited July 21, 2018 by Blaw.
Floopy. Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Floopy Varsta: 20 ani. Localitate: Sunt din Bucuresti. Ore jucate:915+ Level:35 si 300 respect pts. Vechime pe server:2017-09-24 17:15:13 Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Floopy Ce alte jocuri joci?:Doar sa:mp. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?: În timpul liber am mers la sala de sport, am citit cărți, am vizionat filme. Descrie-te pe scurt: Numele meu este Alex, am 20 de ani și sunt din București. Sunt un băiat cu capul umăr care știe ce vrea de la viață, un om sociabil, îmi fac treaba până la capăt, mă adaptez ușor la grupuri. Cred că de două ori înainte de a acționa, sunt un om calm, respectând cine mă respectă. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Las Venturas Paramedic (Rank5, 50 zile), Las Venturas Police D (Rank5, 100 zile) si acum am parte din Hitman Agency Rank 4 45 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Saints Rank 5, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu este organizat. Cu cine te intelegi din clan?: ItzAndrei, SmoKe., Liar, iRoN. De ce [A] si nu alt clan?: Pur și simplu, pentru că este cel mai puternic, respectat și bine organizat clan din server, conține cei mai buni jucători ai acestui server. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merita clanul pentru ca am un bun [FH] si comportament bun si pentru ca sunt sigur ca pot sa ma inteleg cu ceilalti din clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, joc mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Flavia, ItzAndrei, Xenophobia, ZmEuRiXx, Asleep, Visage, Liar, Andreiii, iRoN..
Danutzu.R Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Alex.Z Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Cornetu Ore jucate: Am 1536 de ore jucate. Level: Level 50. Vechime pe server:De aproximativ 3 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alex.Z Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc si CSGO, fornite, League Of Legends, Far cry 5. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii, merg la sala. Descrie-te pe scurt: Ma pot descire ca o persoana cu un comportament cateodata arrogant, orgolios.Am 18 ani, practice sala / fotbal de mult timp. Sunt o persoana constiincioasa, imi asum orce greseala, nu conteaza de ce natura este. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in HItman Agency rank 5 107 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan a fost King. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu mai multi din clan astia fiind []Iulian. , K3nnTXXL, Bobillho. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan bine organizat. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca am un faction history ok si de asemenea un comportament decent pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu []Iulian. , K3nnTXXL , Bobillho. 1
Punisher04 Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): CorTeX Varsta: am 18 ani. Localitate: Morocco Ore jucate: 710 ore jucate. Level: am lvl 42 Vechime pe server: din 2017. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/CorTeX Ce alte jocuri joci?: ma joc CS-GO si Fortnite si LOL Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata Ce faci in timpul liber?: jucand fotbal si mergand la cafea cu prieteniijucând fotbal și mergând la cafenea cu prieten Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Ali, am 18 ani sunt un baiat foarte de treaba, foarte prietenos si sociabil imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, imi respect foarte mult prieteni si pe cei din jurul meu, sunt foarte intelegator, sunt amuzant dar si foarte serios cand trebuie, stiu cand este timp de o gluma si cand nu, nu imi place sa jignesc, sa injur sau alte chesti, nu imi place niciodata sa caut un conflict, sa incep o cearta, nu imi place sa ma cert cu nimeni, imi place foarte mult sa joc SA-MP, sa ies cu prieteni prin oras . Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos si am acumulat 52 de zile si rank 5 Ai mai fost in [A]?: Pe acest cont nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in The Cross Family Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, Zeku, Eugen. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că în trecut eram parte din acest clan și mi-a plăcut cu adevărat. în plus, m-am simțit foarte bine. Membrii acestui clan sunt buni și obișnuiți. În plus, există o organiPentru că în trecut eram parte din acest clan și mi-a plăcut cu adevărat. în plus, m-am simțit foarte bine. Membrii acestui clan sunt buni și obișnuiți. În plus, există o organizație foarte bună. De ce crezi ca meriti in clan? sunt capabil de lucru in echipa si imi place sa ajut lumea. Ii respect pe cei din jur, imi fac prieteni repede si ma infiltrez in grupuri foarte repede, indiferent cand intru. Nu imi plac persoanele lacome, care profita de cei din jur si carora nu le pasa de cei din jur si le pasa numai de ei. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: JOK3R, Ipredator, AdrYyan[], Tre3fla, Miichael, Zeku.
Saqibuddin Siddique Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 (edited) N ickname server (previous +): Deathdraw In the art : 20 years. L ocality: Karachi, Sindh, Pakistan. A re Played: 562 Level: 27 V Echim server: Approximately 3 years. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Deathdraw Ce alte jocuri joci?: Counter Strike 1.6, Call of Duty 4, Need For Speed Underground 2 Was he ever banished ?: Yes. Ce faci in timpul liber?: I Play Multiplayer Games. Fun with friends. Descrie-te pe scurt: Hello, My name is Saqib Uddin Siddique, i'm from Pakistan. I'm Web Developer by Profession. I like multiplayer games. C at most state of a faction? What rank, how many days ?: Not in Any Faction Was he in [A] ?: Yes. F olosesti telegram? (The application is essential to part of the clan): OK, I Will use it. I did what clan you are currently / what was your last clan ?: Not in any clan, I was in Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Because someone is complained against me i was banned. De ce [A] si nu alt clan?: Because it is a clan with clan members able and respected. De ce crezi ca meriti in clan? I want to join the clan because it is an old clan, and a clan with some members to learn from. Do you think you can play over 10 hours a week ?: Yes. It counts a few players on the server you like: King. [] Lynx, King.Suzel, iPredator, kmtaha, Ninho, [] Cristi [] , TimeOver and Many More. Edited July 21, 2018 by Deathdraw
MadWolf16 Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): MadWolf, nu am alte conturi. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Locuiesc in orasul Campina. Ore jucate: Am 1370h. Level: Detin Level 45. Vechime pe server: Joc de aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/MadWolf Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic, nu am un pc destul de bun. Ai fost banat vreodata?: Da, am incercat sa insel. Ce faci in timpul liber?: Eu in timpul liber ma duc la FotBal, ma joc SA:MP, stau cu familia. Descrie-te pe scurt:Ma nu mumesc Andrei, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Campina. Sunt un baiat calm, intelegator, ambisios. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in School Instructors San Fierro 89 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar o sa folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In clanul Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Am mai multi prieteni aici. De ce [A] si nu alt clan?: Este un clan de top pe acest server, cu membrii buni. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in acest clan deoarece nu am sactiuni, nu imi place sa fac misto, sunt tacut, nu imi place sa fac spam si imi fac mereu de lucru. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Dragosh, DaNN, DeadPanXBS, Vali_W, toxick007, Xipe, Bryce.
Suma Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nickname pe server (previous):$uma Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Locuiesc in orasul Pascani. Ore jucate: Am 2337 ore jucate. Level: Detin Level 53. Vechime pe server: Joc de aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/$uma Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic, nu am un pc destul de bun. Ai fost banat vreodata?: Da, am incercat sa insel Ce faci in timpul liber?: Eu in timpul liber ma duc la FotBal, ma joc SA:MP, stau cu familia. Descrie-te pe scurt:Ma nu mumesc Alex, am varsta de 18 ani si sunt din orasul Pascani. Sunt un baiat calm, intelegator, ambisio. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 50 de zile in FBI am avut rank 5 si am stat 50 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In clanul Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Rinton, Faithen, ItzAndrei, Oana, Amalia etc. De ce [A] si nu alt clan?: Este un clan de top pe acest server, cu membrii buni. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in acest clan deoarece nu am sactiuni, nu imi place sa fac misto, sunt tacut, nu imi place sa fac spam si imi fac mereu de lucru. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Pe usor. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rinton, Faithen, ItzAndrei, Oana, Amalia.
Alexxandru123 Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Alias. si anterior El'Patron.Alias Varsta: 16 ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 1810. Level: 48. Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alias. - Puneti un punct la sfarsitul link-ului pentu a merge. Ce alte jocuri joci?: Fifa si ETS 2 rare ori. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ies cu prieteni pe afara si sa joc fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, glumet in limita bunului simt si imi place sa imi fac prieteni noi peste tot pe unude ma duc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 si 100 days. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am avut aceasta ocazie. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Wolves dar il voi parasi daca voi fi acceptat. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Julian care este un baiat de nota 10, walmark, Andrei, Oana, Florin, Dybala[], Bobillho si multi alit. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe acest server si cu un mare potential. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat la locul lui caruia ii place sa comunice si sa imi ajut prieteni si colegi la nevoie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, m-am reapucat acum cu forte proaspete si pot juca mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: C.A.T.A care are lvl 6 si cred ca ar fi singurul care nu imi da pace. Edited July 22, 2018 by Alexxandru123
Guest .TraCk. Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Pe server am numele ''TraCk..'' si alte nickname-uri nu am mai avut. Varsta: Am 18 ani. Localitate: Sun din orasul Craiova. Ore jucate: Am 123 ore jucate. Level: Am level 14, aproape 15. Vechime pe server: Pe acest server joc de cand s-a facut fuziunea si am mai jucat un an pe Green BuGGed inainte de fuziune, deci joc aproximativ de 2 ani. Link profil panel: Link-ul: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TraCk.. Ce alte jocuri joci?: Mai joc Fortnite. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat de catre AdmBot pe motivul: ''weapon cheats (katana)'' in timp ce faceam un quest cu taiatul vitelor, dar am primit unban de la adminul ''TheNiGGlet'' imediat. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec pe SA:MP si la fotbal cu prietenii in general. Rar fac altceva. Descrie-te pe scurt: Sunt Ionut Cristiam, am 18 ani si sunt din orasul Craiova, judetul Gorj. Sunt un om care isi asuma tot ceea ce face, putin istet, am simtul umorului destul de dezvoltat si imi place sa comunic foarte mult. Respecte persoanele din jurul meu, atat timp cat primesc si eu respectul lor. Imi place sa ma joc pe calculator diverse jocuri, sa ma joc fotbal si sa ies cu prietenii. Nu imi place sa ma cert cu nimeni, incerc pe cat posibil sa evit orice cearta si incerc sa calmez situatia mereu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe acest cont am stat cel mai mult 62 de zile si am acumulat rank 5 si functia de tester. Am de gand sa stau peste 250 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc momentan, dar daca este necesar o sa invat sa-l folosesc si o sa-l folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in clanul ''Saints'' cu tag-ul ''St.'' Cu cine te intelegi din clan?: Ma foarte bine cu ''Bryce.'' si mai am cativa prieteni, dar cu ''Bryce.'' ma inteleg cel mai bine. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este unul dintre cele mai respectate clan-uri de pe server si am cativa prieteni in el. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca am ajuns in punctul in care vreau sa evoluez pe server si sa fac parte din clan-uri mai bune, sa ajut serverul cu ceva si deoarece detin functia de ''Tester'' in SF Paramedic Department. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Stau zilnic in jur de 6 ore pe samp. Pot juca. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg foarte bine cu Bryce, Quade, Sindr0m, Nicolle, ReeKooL si multi altii. Edited July 22, 2018 by .TraCk.
21 Selfish Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Pe server dețin numele TUD0R, iar nickname-ul meu anterior este Chucky_RQ Varsta: Am vârsta de 15 ani. Localitate: Sunt din Iași. Ore jucate: Am 600 ore jucate. Level: Am nivel 29, aproape fac 30. Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani. Link profil panel: Link-ul: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Tud0r Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP, mai joc și League of legends și Counter Strike Global Offensvie Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat vreodata pe acest server. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l ocup jucându-mă jocuri pe calculator sau ieșind cu prietenii afară. Descrie-te pe scurt: Imi pot incepe autocaracterizarea prin faptul că mă numesc Tudor-Mihai Mihalache, am vârsta de 15 ani, locuiesc în județul Iași, localitatea Iași, iar ocupația mea este una de elev. Sunt un om căruia nu îi plac oamenii falși și este capabil să lucreze în echipă. În timpul liber îmi place să îmi ocup timpul jucându-mă pe calculator sau lucrând în anumite limbaje de programare. Prefer să mă feresc de persoanele false, ținând în jurul meu doar prietenii adevărați care îmi sunt alături mereu. Sunt un adolescent ce știe, aproxmativ, cu ce se mănâncă viața, sigur pe el, ce pune suflet în tot ceea ce face. Pentru mine este foarte importantă zicala 'Respecta-ma pentru a te respecta' deoarece eu consider că respectul este principala calitate pe care o persoană ar trebui s-o posede și mă înțeleg bine cu oricine. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: În acest moment am stat cel mai mult în Taxi LV, având rank 5 și 59 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in clanul acesta. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc telegram. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: În momentul actual fac parte din clanul Wolves și dețin rank 2. Cu cine te intelegi din clan?: Mă înțeleg foarte bine cu Lauur. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul Alliance este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server, dacă nu, cel mai bun, unde nu oricine are șansa să intre. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un jucător activ, cu un Faction History decent, un comportament ok și mă pot înțelege cu oricine din clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, pot juca chiar și mai mult de 10 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mă înțeleg bine cu: Cristian, Lauur., HoBBo, Dawn[], Tudiiii[], Monica, Oana și mulți altii.
George G. Valentin Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): XaNNdeR[] - Ge0StIkEs. Varsta: 15 anii. Localitate: Buzau. Ore jucate: 405.18 Level:22 Vechime pe server: apoximativ 2-3 anii. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/XaNNdeR[] Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Joc Footbal. Descrie-te pe scurt: Sociabil , glumet si foarte amuzant. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ge0StIkEs. was uninvited by MaDa.[] from faction School Instructors SF (rank 5) after 52 days, without FP. Reason: Demisie Ai mai fost in [A]?: Nu am avut aceasta sansa. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte din Ultras rank 6 si ultimul a fost Street Gang. Cu cine te intelegi din clan?: Cu toata lumea. De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan deoarece este unul bun , nu orice intra in el , aici lumea nu te ia peste picior , sunt numai membri activi si mai ales cooperanti. De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece am un comportament exemplar, o activitate buna si nu dezamagesc. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Pot face mult mai mult de 10 . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: TLG.Damgage , Andreiii , George88, George8 , Cheloo , Wolt, CosmiN, Sergiu , FusionCop, StefanNG.
YuCeF1337 Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): YuCeF, Decath Varsta: Am 19 ani. Localitate: Sunt din judetul Buzau. Ore jucate: Am 486 ore jucate. Level: Am level 45. Vechime pe server: Joc pe acest server din 2017. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/YuCeF Ce alte jocuri joci?: Mai joc League Of Legends Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodată Ce faci in timpul liber?: Nu fac prea multe in timpul liber, de obicei ies cu prietenii sau ma joc pe PC. Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm în mare parte, nu îmi place să mă bag unde nu îmi fierbe oala cum s-ar zice, nu sunt genul de om fitos care tine nasul pe sus și se crede cine știe ce, îmi place să socializez și să mă țin de ceea ce îmi place. Nu prea am pasiuni și nici hobby-uri, dar îmi place să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie dată Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Las venturas, am avut rank 5 si 47 de zile Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Saints Rank 2, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu. Cu cine te intelegi din clan?: Smoke. itzAndrei. Oana, iRon. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai respecat clan si totodata vreau sa-mi fac si prieteni noi. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoane cu bunul simt, tin la glume si sunt serios cand trebuie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Snoopy, Desire, iRon, Triker, Andrei., ClauDe, JOK3R si multi altii Nickname pe server (+ anterioare): Varsta: Localitate: Ore jucate: Level: Vechime pe server: Link profil panel: Ce alte jocuri joci?: Ai fost banat vreodata?: Ce faci in timpul liber?: Descrie-te pe scurt: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Ai mai fost in [A]?: Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Cu cine te intelegi din clan?: De ce [A] si nu alt clan?: De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:
Kezlow_14 Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Dinamo[] anterior:(RonHoLL) Varsta:17 Ani. Localitate:Ploiesti Ore jucate:1511 Level:40 Vechime pe server:3 Ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dinamo[] Ce alte jocuri joci?:Mai joc Cs:Go. Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?:Ies afara cu prieteni. Descrie-te pe scurt:Salut! Numele meu este Rey, sunt din Ploiesti si am vârsta de 17 ani. Sunt o fire mai calma, caruia nu-i place cearta sau sa înjure. In timpul meu liber imi place sa ma joc pe PC sau sa ma plimb in oras. Imi place sa îmi fac prieteni noi si sa calatoresc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in Taxi LS cu rank 5 si 69 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost dar imi doresc. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Red's Veteran's ultimu clan a fost Emporio Armani. Cu cine te intelegi din clan?: Cu AndreeaAb Si cu multii alti. De ce [A] si nu alt clan?:Doarece este un clan bine pus la punct si cu co lead si lead de treaba la fel si membri. De ce crezi ca meriti in clan?Eu merit sa intru in acest clan deoarece sunt un baiat de treaba , cu o activitate buna si cu simtu umorului. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:RaduTSA, Sergiu,SoBranie@URAGANU,AndreeaAb,Adrianalex01,Gabi.[],Faithen,ItzAndrei.
.Denis. Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Damage,Hades31. Varsta:14 ani. Localitate:Drobeta-Turnu-Severin. Ore jucate:470 Level:25 Vechime pe server:2 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Damage Ce alte jocuri joci?:Atat. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni pe afara si ma joc SA-MP Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana ambtioasa si puternica imi place sa ma joc foarte mult pe PC si sa ma plimb cu bicicleta .In timpul liber il petrec cu familia si prieteni mei. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat pana la rank 5 125 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu,nu am mai fost . Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu,nu foloesc dar daca o sa intru in acest clan o sa o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul The Last Generation . Cu cine te intelegi din clan?: SkiNNy27 , Itz Andrei si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece imi place cum este organizat si are niste membri foarte respectuosi si de treaba. De ce crezi ca meriti in clan?Eu cred ca merit in acest clan deoarece sunt un player glumet si cred ca m-as acomoda foarte bine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Andreiii, FusionCop,Torres., Cristian,Biannca si altii. Edited July 22, 2018 by Coman Denis Marian
[Nasul] Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): ]NASUL[ (anterior Drexel) Varsta: 19 ani. Localitate: Iasi (dar locuiesc in Germania). Ore jucate: 1698. Level: 58. Vechime pe server: 24.05.2015. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/]NASUL[ Ce alte jocuri joci?: Nu imi permite timpul sa mai joc si altceva. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pe nedreptate as putea spune. In fine, nu mai conteaza. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP sau ies cu prietenii la o bere. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Petru, am 19 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa muncesc foarte bine in echipa, sunt o persoana sincera, cinstita si sociabila. Imi plac persoanele alaturi de care pot purta o discutie. Nu-mi place minciuna, prostia si persoanele increzute. De obicei ma acomodez repede intr-un grup nou. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur. Pun suflet in tot ceea ce sa fac, iar când mi se oferă o șansa, nu o dau in bara. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: School Instructors SF 171 days rank 5, si School Instructors LV 155 days rank 6. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc, dar daca este nevoie o instalez. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte in acest moment din Wolves, am mai fost in TLG si am mai detinut 2 clanuri. Cu cine te intelegi din clan?: Din acest clan ma inteleg cu: Karmax, Bryce, Shawn, Rios, pot spune ca ma inteleg si cu Andrei si Pustanu. De ce [A] si nu alt clan?: Vreau sa imi fac prieteni noi si sa incerc experiente noi. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa intru in acest clan deoarece incerc sa ma schimb sa nu mai fiu ca inainte. (Cei care ma cunosc stiu despre ce spun.) Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, mai mult in weekend joc pentru ca in timpul saptamanii sunt la munca si nu prea imi permite timpul sa stau asa mult pe SA:MP. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ReeKooL, Nicolle, lCapone, Bryce, Xcalibur, Xenophobia, Rios si multi altii.
GopasLW Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Joc sub numele de Gopas si in trecut am jucat sub numele de GopasLW. Varsta:Am 14 ani. Localitate:Sunt din Dridu. Ore jucate:Am aproximativ 341 de ore jucate la acest moment. Level:Am level 18. Vechime pe server:Joc pe BuGGed de pe data de 2015-07-24(2015-07-24) Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Gopas Ce alte jocuri joci?:Joc Counter Strike Global Offensive si F1 2015. Ai fost banat vreodata?:Da, am fost banat si imi pare rau (GopasLW TP Hack , nu o sa se mai intample). Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies pe afara cu prieteni, ma joc SA:MP,ma plimb, ma dau cu skateboard-ul, ma uit la televizor ,fac caterinca cu prieteni mei (virtuali sau reali nu conteaza). Descrie-te pe scurt:Ma numesc Dragu Cristian.Sunt o persoana sociabila , deschisa si sunt prietenos, generos si ma pot descurca indiferent de situatie. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in Taxi LS 42 de zile , as mai fi putut sta dar nu am mai facut-o pentru ca am vrut sa experimentez ceva nou. Ai mai fost in [A]?: Nu,nu am mai fost in clanul [A]. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, o folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultima data am fost in [A5] Agency 510 Cu cine te intelegi din clan?: ChEloO[.],ColdAsIce, AndreeaAb,Bobillho,[]Iulian,Karmax. De ce [A] si nu alt clan?:Clanul [A] este respectat si membrii sunt uniti si este un combo bun,si am prieteni in [A]. De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit pentru ca sunt activ si prietenos si cred ca o sa ma inteleg cu toti membrii. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, pot juca mai mult de atat. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:El_Chapo,Bellamy,AndreeaAb,ChEloO[.],George88,RaduTSA,ColdAsIce,Karmax,[]Iulian,Bobillho,Asleep,CosminM,Casmir,seBaKa,Andrei.,Andreiii. Edited July 22, 2018 by GopasLW
AndreiBCR. Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Andrei1274(nu am avut alte nick-uri) Varsta:15 ani Localitate:Sunt din judetul Calarasi Ore jucate:594 Level:29 Vechime pe server:1 an Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrei1274 Ce alte jocuri joci?:Counter Strike:Global Offensive, League of Legends Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost Ce faci in timpul liber?:Ma joc, ies pe afara. Descrie-te pe scurt:Numele meu este Andrei si sunt din Calarasi. Sunt o fire calma, cu bun simt dar si o persoana cu spiritul umorului. Imi place sa ma joc cu prietenii mei diferite jocuri , intrucat ne distram cand ne putem juca impreuna. Sunt o persoana care stie sa ierte si se poate acomoda lejer cu oameni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 si 135 zile Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan)Nu dar o sa-l folosec. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul Wolves. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toti. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece acest clan are un mare potential, si am am bine cu toti. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa intru in acest clan deoarece ma integrez foarte rapid. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur doar sunt in vacanta Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Stefan16, Florin, Fabian, Andreiutz, Andrei, etc. Edited July 22, 2018 by Andrei1274 1
Leave Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):SOP, Leave.,LeaveMe. Varsta:Am varsta de 17 ani. Localitate:Craiova. Ore jucate:835. Level:30. Vechime pe server:Din anul 2015. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/LeaveMe Ce alte jocuri joci?:Csgo. Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?:Este vacanta momentan, practic ma joc mult mai mult pe calculator si acord jocului mult mai mult timp. Descrie-te pe scurt:Numele meu este Andrei Listeveanu sunt din localitatea Craiova am 17 ani, imi plac animalele sa le ingrijesc, sa imi fac prieteni noi. Nu imi plac glumele la adresa mea, respect pe cine ma respecta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Taxi SF (rank 5) after 65 days, without FP. Reason: Demisie. School Instructors LV (rank 5) after 65 days, without FP. Reason: Demisie! Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da o folosesc foarte des. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Iron Guard Cu cine te intelegi din clan?: Karmax, Thenigglet , Elena, Ramsy, zking. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan cu mult potential si este respectat de tot serverul . De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece am toate cerintele cerute pentru ai intra in clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Thenigglet, Karmax., Erika, Caoer, Dam0n, Jokerxl, Essence, Agresiv.
Kesper24 Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): KespeRR, anterios: Kesper24 Varsta: Am 17 ani. Localitate: Sunt din Judetul Bacau. Ore jucate: 464 ore. Level: Detin level 28. Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KespeRR Ce alte jocuri joci?: Ma joc : FIFA, ETS2 SI GTA V. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec cu prietenii in oras, la sala sau la fotbal. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de 17 ani foarte intraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet, cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii si alte persoane. De asemenea, nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Si desigur tot in gluma fac asta, cu acordul respectivului. Sunt foarte ambitios si punctual, imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, imi place sa ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor intr-un grup si incerc sa las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, intuitiv, optimist si imi place foarte mult sa ajut. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 90 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Dar imi doresc din suflet sa fac parte din acest clan. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in clanul "Saints". Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu : RazvaNN, Faithen, ItzAndrei, Bobillho, []Iulian, SkiNNy27 , Karmax si altii. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este un clan organizat cu membrii care stiu sa respecte. De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit sa intru in acest clan deoarece am cei 7 ani de acasa si vreau sa imi fac si alti prieteni noi. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu: RazvaNN, ItzAndrei, Bobillho, teo07, []Iulian , Darius si altii. 1
TheGabyRox Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):WaLLeN. Varsta:Am 16 ani. Localitate:Locuiesc in Barlad. Ore jucate:894 de ore Level:am level 34. Vechime pe server:Joc pe server din 15 februarie 2016. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/WaLLeN. Ce alte jocuri joci?:Mai joc Fifa 18 si GTA 5. Ai fost banat vreodata?:Nu,nu am fost. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa stau la PC sa scriptez la un gamemode de samp , sa joc samp sau sa ies cu prietenii prin oras. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Denis Gabriel si am 16 ani. Imi place fotbalul si IT-ul,sunt o fire descurcareata si imi plac provocarile. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat in LVPD pana la Rank 5 cu 83 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu,nu folosesc aceasta aplicatie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul The Cross Family si in 2 zile iau rank 3. Cu cine te intelegi din clan?: Daca e sa o iau cu Cross ma inteleg cu toata lumea,iar daca e vorba de Alliance cu nimeni,nu cred ca ma cunoaste nimeni. De ce [A] si nu alt clan?:Vreau in acest clan pentru ca este unul serios cu membri cu grade mari si respectati. De ce crezi ca meriti in clan?:Eu nu as presupune ca merit cu adevarat in clan,fiindca nu am facut cine stie ce pe serverul acesta dar...as merita pentru ca am un numar de ore decent si un level ok. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,in acest moment am deja 12 ore in last 7,dar se putea si mai bine. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Elkes(cel mai bun prieten) de la el am invatat sa joc Sa-Mp si tot ce stiu acum plus ca a fost in [A],Bryce si cam atat,restul nu sunt chiar asa de cunoscuti. Edited July 22, 2018 by TheGabyRox
Recommended Posts