Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): ZEDK

Varsta: am 18 ani.

Ore jucate: 710 ore jucate.

Level: am lvl 42

Vechime pe server: din 2017.

Varsta: am 18 ani.

Ore jucate: 710 ore jucate.

Level: am lvl 42

Vechime pe server: din 2017.

Link profil panel: http://whitepanel.bu...ro/profile/ZEDK

Ce alte jocuri joci?: ma joc CS-GO si Fortnite si LOL

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata

Ce faci in timpul liber?: jucand fotbal si mergand la cafea cu prieteniijucând fotbal și mergând la cafenea cu prieten

Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Ali, am 18 ani sunt un baiat foarte de treaba, foarte prietenos si sociabil imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, imi respect foarte mult prieteni si pe cei din jurul meu, sunt foarte intelegator, sunt amuzant dar si foarte serios cand trebuie, stiu cand este timp de o gluma si cand nu, nu imi place sa jignesc, sa injur sau alte chesti, nu imi place niciodata sa caut un conflict, sa incep o cearta, nu imi place sa ma cert cu nimeni, imi place foarte mult sa joc SA-MP, sa ies cu prieteni prin oras .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos si am acumulat 52 de zile si rank 5

Ai mai fost in [A]?: Pe acest cont nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in The Cross Family

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Cosmin, Zeku, Eugen.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că în trecut eram parte din acest clan și mi-a plăcut cu adevărat. în plus, m-am simțit foarte bine. Membrii acestui clan sunt buni și obișnuiți. În plus, există o organiPentru că în trecut eram parte din acest clan și mi-a plăcut cu adevărat. în plus, m-am simțit foarte bine. Membrii acestui clan sunt buni și obișnuiți. În plus, există o organizație foarte bună.

De ce crezi ca meriti in clan? sunt capabil de lucru in echipa si imi place sa ajut lumea. Ii respect pe cei din jur, imi fac prieteni repede si ma infiltrez in grupuri foarte repede, indiferent cand intru. Nu imi plac persoanele lacome, care profita de cei din jur si carora nu le pasa de cei din jur si le pasa numai de ei.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur! 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: JOK3R, Ipredator, AdrYyan[], Tre3fla, Miichael, Zeku.

Edited by ZEDK
Posted

Nickname pe server (+ anterioare) : JOK3R.

Varsta : Am varsta de 18 ani.

Ore jucate : 1941

Level : 57

Vechime pe server : Aproape 4 ani.

Link profil panel : http://whitepanel.bugged.ro/profile/JOK3R.

Ce alte jocuri joci? : CS:GO / Euro Truck / LOL .

Ai fost banat vreodata? : Nu, nu am fost banat niciodata .

Ce faci in timpul liber? : Joc fotbal cu prieteni si Samp .

Descrie-te pe scurt : Salut, ma numesc Issam, am 18 ani sunt un baiat foarte de treaba, foarte prietenos si sociabil imi place foarte mult sa imi fac prieteni noi, imi respect foarte mult prieteni si pe cei din jurul meu, sunt foarte intelegator, sunt amuzant dar si foarte serios cand trebuie, stiu cand este timp de o gluma si cand nu, nu imi place sa jignesc, sa injur sau alte chesti, nu imi place niciodata sa caut un conflict, sa incep o cearta, nu imi place sa ma cert cu nimeni, imi place foarte mult sa joc SA-MP, sa ies cu prieteni prin oras .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile? : School Instructors SF Rank 5 - 45 Zille  /  National Guard Rank 5 - 61 Zille  /  F.B.I Rank 5 - 50 Zille  /  Și acum sunt înăuntru Hitman Agency Rank 3 .

Ai mai fost in [A]? : Nu., nu am mai fost in Alliance .

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan) : Desigur .

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan? : Am fost într-un clan Wolf.

Cu cine te intelegi din clan? : Cosmin , TheNiGGlet , Zooky , Zeku , Oana .

De ce [A] si nu alt clan? : Deoarece consider ca este un clan de top .

De ce crezi ca meriti in clan? : Consider ca merit sa primesc o sansa deoarece sunt de parere ca jucatorii cu un trecut bun pe server pot intra aici .

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana? : Desigur .

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi : Zeku , Oana , Jeffer, Frezy, Denniss .

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Bellamy.(Hunor., Inspector, KD35).

Varsta: 16

Ore jucate: 416

Level:26

Vechime pe server: Vara viitoare implinesc 3 ani de activitate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Bellamy.

Ce alte jocuri joci?: PES 2017.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In general in timpul liber aleg sa ma joc SA-MP sau sa joc baschet afara, cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma descriu ca o persoana obisnuita, simpla, nu sunt foarte complex, dar totusi am un temperament aparte. Imi place baschetul, sa citesc carti politiste sau de psihologie, nu ma incadrez in dorintele tinerilor adolescenti de varsta mea precum bautura, tigarile, sau asa mai departe. Parerea mea despre mine este ca m-am schimbat mult, si in bine, din ultima vreme.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in factiunea Taxi SF, rank 5 si 53 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar as fi dispus sa folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in .King. Ultima data am fost in [D].

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Bobillho in special.

De ce [A] si nu alt clan?:  Mi se pare ca este un clan de top si elita, cu membrii chiar care doresc evoluarea clanului si a propriilor persoane.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu daca e in legea mea sa spun daca merit sau nu, dar ma regasesc ca un baiat serios si la locul lui, posibil potrivit pentru acet clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mettrix, Hobbo, Gopas, Bobillho.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Oleg, nu am nickname-uri anterioare.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: Am la momentul actual 710 ore jucate.

Level: 10

Vechime pe server: Joc de pe data de 2017-02-07

Link profil panel:  http://whitepanel.bugged.ro/profile/Oleg

Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc in ultimul timp Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber, stau in cea mai mare parte afara cu prietenii mei, petrecand orice clipa ramasa din vacanta de vara.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Oleg, sunt din Judetul Buzau. Eu ca si om, imi place sa-mi traiesc fiecare secunda din viata la maxim, sa ma distrez cu prietenii, sa comunic si sa practic un sport extrem de tip ''BMX''. Nu imi plac glumele proaste la adresa mea, cat si la adresa altora si de obicei, cand se iveste o cearta care nu ma priveste, nu ma bag in ea, doar incercand uneori oprirea acesteia.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 310 (rank 5) in doua factiuni de tip Taxi, mai exact Taxi SF si Taxi LS.

Ai mai fost in [A]?:  Da, am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, am folosit-o si o mai am in telefon.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual nu fac parte din niciun clan. Sunt in cautare.

Cu cine te intelegi din clan?:  De inteles ma inteleg cu mai multi, iar tangente nu am.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece am mai fost aici, stiu membri, si chiar imi doresc sa ajung la rank 5 aici si sa ma simt bine aici unde imi este locul, unde am mai fost si unde simt ca mai am o sansa.

De ce crezi ca meriti in clan? Merit in clan deoarece vreau, incepand de azi si primind aceasta sansa de a aplica in clanul Alliance, sa-mi reincep activitatea si sa intru intr-o factiune, scopul meu fiind sa atinc suma de 500 de zile in Taxi si sa continui poate pana la 1000. Cat despre clan, cred ca am cerintele necesare, ne luand in considerare nivelul meu, avand RP-urile necesare pentru a avansa mult mai mult in level.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur, insa acum fiind civil, si neavand o factiune, mai greu. Dar promit, cum voi intra intr-o factiune, activitatea mea se va mari considerabil.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: BlueMod, Bobillho si multi altii.

Posted (edited)
On 7/22/2018 at 11:36 AM, Yousef Mohamed said:

Nickname pe server (+ anterioare): YuCeF, Decath

Varsta: Am 19 ani.

Ore jucate: Am 502 ore jucate.

Level: Am level 45.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2017.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/YuCeF

Ce alte jocuri joci?:  Mai joc League Of Legends

Ai fost banat vreodata?:  Nu, nu am fost banat niciodată

Ce faci in timpul liber?: Nu fac prea multe in timpul liber, de obicei ies cu prietenii sau ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm în mare parte, nu îmi place să mă bag unde nu îmi fierbe oala cum s-ar zice, nu sunt genul de om fitos care tine nasul pe sus și se crede cine știe ce, îmi place să socializez și să mă țin de ceea ce îmi place. Nu prea am pasiuni și nici hobby-uri, dar îmi place să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie dată

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Las venturas, am avut rank 5 si 47 de zile

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Saints Rank 2, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Smoke. itzAndrei. Oana, iRon.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai respecat clan si  totodata vreau sa-mi fac si prieteni noi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoane cu bunul simt, tin la glume si sunt serios cand trebuie.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Snoopy, Desire, iRon, Triker, Andrei., ClauDe, JOK3R si multi altii

Edited by Yousef Mohamed
Posted
On 7/22/2018 at 11:36 AM, Yousef Mohamed said:

Nickname pe server (+ anterioare): YuCeF, Decath

Varsta: Am 19 ani.

Ore jucate: Am 486 ore jucate.

Level: Am level 45.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2017.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/YuCeF

Ce alte jocuri joci?:  Mai joc League Of Legends

Ce faci in timpul liber?: Nu fac prea multe in timpul liber, de obicei ies cu prietenii sau ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm în mare parte, nu îmi place să mă bag unde nu îmi fierbe oala cum s-ar zice, nu sunt genul de om fitos care tine nasul pe sus și se crede cine știe ce, îmi place să socializez și să mă țin de ceea ce îmi place. Nu prea am pasiuni și nici hobby-uri, dar îmi place să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie dată

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Las venturas, am avut rank 5 si 47 de zile

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Saints Rank 2, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Smoke. itzAndrei. Oana, iRon.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai respecat clan si  totodata vreau sa-mi fac si prieteni noi.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o persoane cu bunul simt, tin la glume si sunt serios cand trebuie.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Snoopy, Desire, iRon, Triker, Andrei., ClauDe, JOK3R si multi altii

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Prima data am avut "Amaliaa", insa la momentul actual am "Amalia."

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 350+

Level: 32

Vechime pe server: Aproximativ 6 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Amalia. https://imgur.com/a/tiIzZWx

Ce alte jocuri joci?: Friday the 13th.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber pe care il am il petrec pe SA:MP, afara cu prietenii si la seriale.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sociabila, care daca vrea sa fie respectata, respecta la randul sau. Urasc persoanele false care se dau drept prieteni, fiindca deseori pot fi mai periculoase decat un dusman. Nu-mi plac acele persoane care cersesc atentie in mod intentionat. Fiind zodia gemeni, am dubla personalitate ceea ce inseamna ca nu am o personalitate definita. Sunt foarte curioasa, imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla in jurul meu. Nu ma comport la fel cu toata lumea, insa ma adaptez dupa fiecare.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Las Venturas Paramedic Department (rank 5) - 50 de zile / FBI (rank 5) - 50 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, insa am iesit pentru ca am fost nevoita sa iau o pauza de la SA:MP si stiam ca nu o sa pot sa fac activitate. 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Evident.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In acest moment nu fac parte din absolut niciun clan. Ultimul meu clan a fost [A].

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu mai multi.

De ce [A] si nu alt clan?: Aici am facut cele mai multe zile, consider ca e un clan bun. Daca vreau sa intru intr-un clan, [A] este optiunea perfecta.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu consider un impediment faptul ca am fost in [A] si am iesit. Daca nu eram nevoita sa iau acea pauza, stateam cu aceeasi placere. Revenind la intrebare, nu eu decid acest lucru, insa eu personal ma cred potrivita.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mihaii.[], Elena, Faithen si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): LytS.
Varsta: Am 16 ani.
Ore jucate: Am 257 de ore.
Level: Detin level 15.
Vechime pe server: Contul meu este facut pe data de 03.02.2017 .
Link profil panel: Aici.
Ce alte jocuri joci?: H1Z1, Fortnite si Minecraft.
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber incerc sa ma perfectionez in Photoshop, respectiv After Effects.
Descrie-te pe scurt: Consider ca sunt un elev inteligent, cu note bune la scoala, respectuos, ascultator si cu bun simt. Sunt o persoana pe care te poti baza si cu care poti comunica si coopera. Pentru mine nu conteaza varsta, conteaza mentalitatea acelei persoane.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Departament, rank 5 si 110 zile.
Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu folosesc aceasta aplicatie, dar daca este necesar o sa o folosesc.
In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Young Republicans.
Cu cine te intelegi din clan?: Cu AndreeaAb si Stefan16. 
De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan organizat si cel mai bun de pe server. Consider ca fiind un clan de top, in care nu intra oricine in el, si este o atmosfera mai placuta, datorita membriilor cu care te poti intelege bine, si datorita veteraniilor serverului.
De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece consider ca am un trecut bun pe server avand un FH cu un Rank 5 de 110 zile si un Rank 3 de 40 de zile, fara nici o sanctiune.
Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Liqua, JayCole si inca cativa.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Liqua,DeadMas

Varsta:15

Ore jucate:442

Level:28

vechime pe server:2018-08-05

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Liqua

Ce alte jocuri joci?:CS-Go

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu prieteni in oras.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana sociabila,prietenoasa,vesela,amabila cateodata,chiar daca viata asta nu e asa frumoasa  pentru mine adica intampin multe,incerc sa merg inainte cu capul sus.Imi place sa imi traiesc viata ,fiecare minut conteaza chiar daca este scurta  trebuie sa o facem mai frumoasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in San Fiero Police Departament ,57 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc momentan

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in niciun clan.Ultimul clan in care am fost  este [AIM]

Cu cine te intelegi din clan?: Elena,Fabian

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan special pentru mine,si imi doresc de foarte mult timp sa ajung in [A]

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece cred,ca sunt capabil  sa intru si in clan-uri foarte bune.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Lyts,Maria.,JayCole

Posted
1 minute ago, Liqua said:

Nickname pe server (+ anterioare):Liqua,DeadMas

Varsta:15

Ore jucate:442

Level:28

vechime pe server:2018-08-05

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Liqua

Ce alte jocuri joci?:CS-Go

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu prieteni in oras.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana sociabila,prietenoasa,vesela,amabila cateodata,chiar daca viata asta nu e asa frumoasa  pentru mine adica intampin multe,incerc sa merg inainte cu capul sus.Imi place sa imi traiesc viata ,fiecare minut conteaza chiar daca este scurta  trebuie sa o facem mai frumoasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in San Fiero Police Departament ,rank 5 57 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu o folosesc momentan

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in niciun clan.Ultimul clan in care am fost  este [AIM]

Cu cine te intelegi din clan?: Elena,Fabian

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan special pentru mine,si imi doresc de foarte mult timp sa ajung in [A]

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece cred,ca sunt capabil  sa intru si in clan-uri foarte bune.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Lyts,Maria.,JayCole

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): De la inceput joc cu nickname-ul qJumy.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 523 de ore jucate.

Level: Detin level 15 dar nu vreau sa dau buylevel.

Vechime pe server: Prima data am intrat pe Green in data de 2015-11-12 18:53:06

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/qJumy

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic inafara de samp.

Ai fost banat vreodata?: Niciodata de cand joc pe aceasta comunitate.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau afara cu prietenii, ma duc la piscina, la discoteca ca oricare adolescent.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alin Ionut, am 17 ani, sunt un baiat de treaba  si tin foarte mult la glume. Am trecut clasa A-XII-A la profil economic iar dupa terminarea liceului vreau sa imi gasesc un loc de munca destul de bun pentru a imi castiga singur bani. Sunt o fire calma, nu sunt suparacios si fac glume de bun gust cu cine imi permit si iti permite cu mine. Mereu caut sa ma imprietenesc cu alte persoane, sa socializez cu ele, sa aflu chestii noi si sa las loc de buna ziua peste tot unde ma duc. Timpul meu liber il petrec cu prietenii facand anumite lucruri.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors 86 de zile cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai facut parte din acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc aplicatia.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan a fost .Ws

Cu cine te intelegi din clan?: Cu fabian deoarece suntem aman 2 in HA.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in acest clan sunt doar persoane serioase, persoane care au bunul simt si asta da dovada ca acest clan nu este ca alte clanuri in care se injura de tot neamul de la maimuta pana azi.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca as merita o sansa in  accest clan deoarece sunt o persoana linistita, nu am sanctiuni primite, cred ca am un fh destul de frumusel si acest clan asta cauta.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CinaGang, Andreiutz, Adryan[], Luke1337, zmeurix, clever. Fabian.

Nickname pe server (+ anterioare): De la inceput joc cu nickname-ul qJumy.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 523 de ore jucate.

Level: Detin level 15 dar nu vreau sa dau buylevel.

Vechime pe server: Prima data am intrat pe Green in data de 2015-11-12 18:53:06

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/qJumy

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic inafara de samp.

Ai fost banat vreodata?: Niciodata de cand joc pe aceasta comunitate.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber stau afara cu prietenii, ma duc la piscina, la discoteca ca oricare adolescent.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alin Ionut, am 17 ani, sunt un baiat de treaba  si tin foarte mult la glume. Am trecut clasa A-XII-A la profil economic iar dupa terminarea liceului vreau sa imi gasesc un loc de munca destul de bun pentru a imi castiga singur bani. Sunt o fire calma, nu sunt suparacios si fac glume de bun gust cu cine imi permit si iti permite cu mine. Mereu caut sa ma imprietenesc cu alte persoane, sa socializez cu ele, sa aflu chestii noi si sa las loc de buna ziua peste tot unde ma duc. Timpul meu liber il petrec cu prietenii facand anumite lucruri.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors 86 de zile cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai facut parte din acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc aplicatia.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan a fost .Ws

Cu cine te intelegi din clan?: Cu fabian deoarece suntem aman 2 in HA.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca in acest clan sunt doar persoane serioase, persoane care au bunul simt si asta da dovada ca acest clan nu este ca alte clanuri in care se injura de tot neamul de la maimuta pana azi.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca as merita o sansa in  accest clan deoarece sunt o persoana linistita, nu am sanctiuni primite, cred ca am un fh destul de frumusel si acest clan asta cauta.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CinaGang, Andreiutz, Adryan[], Luke1337, zmeurix, clever. Fabian.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): TeQuiLLa

Varsta: 17 ani

Ore jucate: 639

Level: 17

Vechime pe server: Joc pe server din  2017

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TeQuiLLa

Ce alte jocuri joci?: Cs.Go, LOL .

Ai fost banat vreodata?: Nu , nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii pe afara

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sincera , responsabila si cu simtul umorului. Sunt foarte prietenos, intelegator si ajut atunci cand cineva are nevoie de ceva.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Rank5  , 67 zile

Ai mai fost in [A]?:  Nu , nu am fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  Nu , dar o sa o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt  Queen and King

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Deaorece imi place foarte mult cum este organizat.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un om serios si responsabil.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: All0Nz[] , Faithen , ItzAndrei .

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): TakeWatchOfficial, CaTaLiN29 , Sic. , TakeWatch[] , OnlyOne[]

Varsta: Am 18 ani.

Ore jucate: Am 1400 ore jucate.

Level: Am level 49.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TakeWatchOfficial

Ce alte jocuri joci?:  League Of Legends si CS:GO

Descrie-te pe scurt?: Salut, ma numesc Marius, am varsta de 18 ani si locuiesc in orasul Iasi. Sunt un baiat cum se cade, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Sunt o fire sociabila si prietenoasa, imi place sa-mi fac prieteni noi, cat si sa incerc lucruri noi. Nu imi plac certurile si scandalurile, sunt un om pasnic, la locul lui. Sportul meu preferat este fotbalul, in timpul liber ma joc pe calculator alaturi de prietenii mei

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Las Venturas Police Department, am avut rank 5 si 100 de zile

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Saints Rank 5, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Cosmin, Smoke. itzAndrei. Oana, iRon, Hazon, BlueMod, piki ,

De ce crezi ca meriti in clan?: De ce crezi ca meriti in clan?:  Eu cred ca sunt un player cat de cat bun si as vrea sa mi se acorde o sansa.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: iRon,D4NGER,Kreen,Sonia,Cosmin,BlueMod,GLADWOW,Triker,NitaOfficial

Posted
5 minutes ago, TakeWatchOfficial said:

Nickname pe server (+ anterioare): TakeWatchOfficial, CaTaLiN29 , Sic. , TakeWatch[] , OnlyOne[]

Varsta: Am 18 ani.

Ore jucate: Am 1400 ore jucate.

Level: Am level 49.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/TakeWatchOfficial

Ce alte jocuri joci?:  League Of Legends si CS:GO

Descrie-te pe scurt?: Salut, ma numesc Marius, am varsta de 18 ani si locuiesc in orasul Iasi. Sunt un baiat cum se cade, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Sunt o fire sociabila si prietenoasa, imi place sa-mi fac prieteni noi, cat si sa incerc lucruri noi. Nu imi plac certurile si scandalurile, sunt un om pasnic, la locul lui. Sportul meu preferat este fotbalul, in timpul liber ma joc pe calculator alaturi de prietenii mei

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Las Venturas Police Department, am avut rank 5 si 100 de zile

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Saints Rank 5, în acest moment am părăsit clanul pentru că nu.

Cu cine te intelegi din clan?: Cosmin, Smoke. itzAndrei. Oana, iRon, Hazon, BlueMod, piki ,

De ce crezi ca meriti in clan?: De ce crezi ca meriti in clan?:  Eu cred ca sunt un player cat de cat bun si as vrea sa mi se acorde o sansa.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Piki,iRon,,Kreen,Sonia,Cosmin,BlueMod,GLADWOW,Triker,NitaOfficial

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SixNine cel actual, alte conturi nu am avut.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: Am 245 de ore jucate pe acest server.

Level: 17.

Vechime pe server: Am jucat prin 2014 pe green bugged.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SixNine

Ce alte jocuri joci?: CS:GO / League Of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Intru pe sa:mp sau ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Gabriel si am 16 ani, sunt foarte prietenos si de treaba, imi place foarte mult sa ies cu prietenii seara si sa merg la cinema

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Department: rank 3(35 days) pe atunci nu imi permitea timpul sa intru mai mult.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar o s-o fac daca este nevoie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clan-ul The Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu mai multi, nu stau sa ii enumar acum.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca [A] este un clan renumit pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un baiat serios si am factiune.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc aproape 10 ore pe fiecare zi.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .Cosmy si cei din factiunea LVPD.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): KYNNOW ,anterios : [3D]Oliver

Varsta: 18 ani.

Ore jucate: 1818

Level: 66

Vechime pe server: 2015-06-25  joc samp de aproape 3 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KYNNOW

Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP, mai joc și League of legends și Counter Strike Global Offensvie , Crossfire . 

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu prietenii pe afara ,ma joc pe PC si ma mai ocup cu YT

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Flavio, am 18 ani si locuiesc in orasul Suceava. Sunt glumet, cu simtul umorului, cu capul pe umeri si sunt foarte ambitios si incerc sa realizez tot ce imi propun. Imi place sa imi fac noi prieteni si mereu sunt in cautarea de noi aventuri. In timpul liber imi place sa ma distrez cu prietenii mei pe calculator, dar si in viata reala.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  50 zile la FBI si Ballas  , Rank 5 

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Dar imi doresc din suflet sa fac parte din acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual Nu sunt intr-un clan / ultimul clan Crussander.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu: SkiNNy27, Rinton, []Iulian.,, zKing, Tulento, ColdAsice, Zeku,karmax Tulento si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece imi place cum este organizat si are niste membri foarte respectuosi si de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit pentru ca sunt activ si prietenos si cred ca o sa ma inteleg cu toti membrii.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sebaka /Mihaii.[] / liar / Smoke / MuzikStule .

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):  Liviuu

Varsta:Varsta de  17 ani.

Ore jucate: 523

Level: 25

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Liviuu

Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:Am dat banat din greseala, dar mi s-a scos ban-ul.

Ce faci in timpul liber?: Stau pe telefon.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat serios, perfectionist, descurcaret, inteligent, sensibil, caruia ii place munca în echipa. Sunt o persoana creativa, responsabila si extrem de punctuala. In timpul liber ma joc la PC, butonez telefonul sau ies pe afara.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 55 de zile in San Fierro Paramedic Department iar acum la moment 88 de zile in Hitman.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am clan, King. a fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Andreiutz dar mai sunt.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan deoarece da dovada de o seriozitate enorma pe server, un clan in care te simti liber pentru ati exprima parerea proprie, membrii acestui clan dau dovada de multe responsabilitati pe care ar trebui sa le invete si altii si imi place activitatea tuturor cat si organizarea in echipa.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca as merita o sansa sa fac parte din clan din motiv, ca oricine merita o sansa macar odata, nu ma diferentiez de alti playeri, dar oricum dau dovada de o responsabilitate mare si o capacitate de-a lucra in echipa fara sa ma cert / jignesc, inteleg gluma in limita bunului simt si accept persoanele asa cum sunt.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Iuliano, veronica, Andreiutz, Adryan, Clever sunt foarte multi nu am timp sa-i enumer pe toti.

Edited by Liviu - Laurentiu
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): XERXE

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 419

Level: 23

Vechime pe server: Teoretic vorbind, din 2014, pe red. Principalul cont a fost ppIonutzqq, dar acest cont este facut din data de 25.11.2017.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/XERXE

Ce alte jocuri joci?: League Of Legends, Crossout.

Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Imi place sa imi petrec timpul cu prietenii pe afara, sa ma plimb, sa citesc si, desigur, in fata PC-ului.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu un caracter amuzant caruia ii place sa glumeasca dar care stie cand e momentul sa fie serios, cu un foarte mare bun simt si respect.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am sta in factiunea San Fiero Paramedic departament, 147 zile, rank 5, dar acum mi-am propus sa imi depasesc recordul.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o voi insta. 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan fac parte din clanul King. 

Cu cine te intelegi din clan?: Bryce in special, care deasemenea este si liderul meu. 

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte cauta, cu un renume pe aceasta comunitate si in forate organizat, in care nu pot intra toti playerii de level 10 care stiu doar sa injure si alte chestii.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt foarte activ, avand in vedere faptul ca unii au 400 ore jucate la level 40, ma consider activ, nu am tangente negative cu playerii din acest clan, dimpotriva mereu am fost respectat de catre acestia, si eu la randul meu i-am respectat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Fac parte dintr-o factiune. Sunt obligat sa joc minim 7 ore. In mare parte acumulez o medie de 20-25 ore / saptamana. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Bryce, Dipper, ReeKooL, Nicolle, si multi altii. Acestia imi sunt cei mai apropiati ca sa zic asa.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Dtz. si DtzONfire

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 322

Level: 20

Vechime pe server: 2017-12-28

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dtz.

Ce alte jocuri joci?: Overwatch, Rocket League si CSGO.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa ma joc pe PC sau sa practic basket-ul si inotul, acestea fiind sporturile mele preferate.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana sociabila, prietenoasa, cu bunul simt, glumeata si imi place sa-mi fac prieteni noi. Nu imi place sa fiu luat peste picior, atat timp cat eu nu-l jignesc si il respect.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea School Instructors San Fierro, unde am acumulat rank 5/ 79 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul King.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu am mai pastrat legatura cu membrii clanului dupa ce am iesit.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca am mai fost in Alliance si mi-au placut foarte mult membrii acestuia.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt activ si am un faction history decent.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu Kozlov., Spark, Zephyre, []lynx, Kosovo etc.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Kzimo

Varsta: Aproape 17 ani.

Ore jucate: Am 336 de ore jucate

Level: 24

Vechime pe server: Joc pe server de 2 ani si un pic.

Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/Kzimo

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO si Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat acum cateva luni, dar din greseala, adminul gresise ID-ul. Se poate observa in lp ca am primit unban la 30 de minute dupa incident.

Ce faci in timpul liber?: Nu am cine stie ce activitati. Aveam in plan sa ma angajez vara asta, dar fiind dintr-un oras mic, nu prea am unde. Deci merg doar la sala, ies cu prietenii seara & cand vin acasa ma relaxez jucandu-ma pe PC. 

Descrie-te pe scurt: Imi place sa glumesc si sa ii fac pe cei din jurul meu sa se simta cat mai bine, sunt serios daca e cazul. Incerc sa fac totul perfect, dar renunt totodata rapid, daca vad ca nu-mi iese ceva (acesta fiind un defect cam mare). Nu-mi place minciuna, prostia si persoanele increzute. De obicei ma acomodez repede intr-un grup nou. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 65 de zile (rank 5) in Taxi Las Venturas. Acum am reintrat in aceasta factiune si mi-am propus sa stau cel putin 150 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc aceasta aplicatie, dar voi incepe sa o folosesc daca va fi cazul.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan in momentul actual, nu stiu care a fost ultimul.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu TulentO, cristian131, []Iulian., Prudner, Bobillho, Maxwell, Karmax.

De ce [A] si nu alt clan?: [A] este un clan cu renume bun pe acest server, prezinta foarte multa seriozitate si are membri cu care poti lega prietenii frumoase, ai ce discuta cu acestia.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am ceva ore jucate, toate criteriile cerute si stiu ce inseamna sa fac parte dintr-un clan cu renume. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Deelay, Astory, []Iulian., MrHead$hot, CiMiciaNcA., AlecMason, Kristyan, Marius etc.

Edited by Kzimo
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Gr0w si am mai avut ca si nickname-uri anterioare WiNDOW si AcesS[]!

Varsta:18 ani!

Ore jucate: 1098 ore jucate!

Level:36!

Vechime pe server: Joc pe aceasta comunitae de cu mult timp inainte dar pe white aka green joc din data de 2016-01-28 

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Gr0w

Ce alte jocuri joci?: Momentan ,  pe langa SA:MP , joc doar Counter-Strike : Global Offensive!

Ai fost banat vreodata?: Nu , nu am fot banat !

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber , prefer sa ies cu prieteni la un intr-un club , la o bere , la un suc ...!

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat capabil, cu cei 7 ani de acasa, prietenos, glumet cand este cazul si imi place munca in echipa. Ceea ce consider important la mine este faptul ca niciodata nu ma dau batut, nu imi place sa las o treaba inceputa neterminata si chiar daca ceva merge prost incerc din nou pana totul iese asa cum vreau eu. De asemena respect imi respect colegii cat si pe ceilalti jucatorii de pe server. Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot. Cel mai mult imi place vorba 'respecta si vei fi respectat', desigur, asta se aplica oriunde te-ai duce.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters , iar rank-ul meu a fost rank 5 iar zilele acumulate au fost in numar de 91!

k2xDBml.png

Ai mai fost in [A]?:  Nu , nu am mai avut aceasta ocazie!

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da , folosesc acea aplicatie!

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul SillenceS [SL] !

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu prea mi-am facut prieteni din clanul Alliances [A] deoarece nu prea am avut de aface cu acestia! 

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan de top si oricine si-ar dori sa ajunga aici!

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o fire foarta prietenoasa si toti cei din jurul meu se simt bine!

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Allias. , Allan[] , Kraddy , WiDOW , Ryan[] , Drew.. ... si muli alti!

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): In prezent am nickname-ul Stefan. Am mai avut si nickname-ul Stefy[], precum si StefaN.[] pentru putin timp.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: In acest moment am 1047 ore jucate.

Level: Detin nivelul 39.

Vechime pe server: Joc pe serverul green din data de 4 aprilie 2017

Link profil panel: click

Ce alte jocuri joci?: Rareori mai joc si Euro Truck Simulator 2, iar pe telefon mai joc Player Unknown Battlegrounds Mobile.

Ai fost banat vreodata?: Nu, n-am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la o plimbare, un suc sau sa facem ceva interesant, iar daca vremea nu tine cu mine, prefer sa ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire amabila si sociabila, ma integrez destul de usor intr-un colectiv. Sunt pasionat de filme, mai de toate genurile si de jocurile video. Sunt un baiat respectuos si cu cei 7 ani de acasa. Nu stiu ce mai pot spune despre mine, insa cred ca se pot afla mai multe in timp.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp l-am petrecut in News Reporters, si anume 139 de zile cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, n-am mai avut posibilitatea de a intra in [A]lliance.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, il folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Wolves.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Karmax, Prudner, Sonia, Maxwell, BlueMod si Bryce.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A]lliance a fost cel mai bun clan tot timpul si nu numai pe red, respectiv white, ci si pe blue si black. Inca de cand m-am apucat de blue (in 2013) mi-am dorit sa intru in acest clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu pot spune ca merit, asta o vor decide co-liderii clanului.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur. Stiu ca in prezent am sub 10, dar asta este din cauza faptului ca am fost plecat in Romania pentru 2 saptamani.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Brian, Iuli., Kaprui, Elijah, Quade, Athos si multi altii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp