Mistake Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 [d]: x x Cea mai reusita "chestie" a mea cred, creata in septembrie 2017: Ceva mai vechi, de prin 2016 cred: Quote
Mehmet1 Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) interesante ilustratiile alea cu mountain lanscape Insa nu prea vad nicio evolutie in materie de semnaturi, \daca acea semnatura este din 2016/ Nici avatarele nu sunt foarte reusite Daca aveai atatia ani de experienta zic eu ca stiai mai mult decat sa pui 3 vectori cu copaci si 2 munti. Eu zic sa urmaresti niste tutoriale pentru semnaturi / avatare. In caz ca vrei sa te axezi pe chestii minimalistice cum sunt alea cu copacii si ce ai mai facut pe acolo, incearca sa te axezi pe stilul asta, pentru ca asta cu asta nu au nicio legatura. Sper sa nu iei ce ti-am zis eu ca pe o injuratura sau ca pe ceva de rau. Bafta Edited July 24, 2018 by royyor Quote
Mistake Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 interesante ilustratiile alea cu mountain lanscape Insa nu prea vad nicio evolutie in materie de semnaturi, \daca acea semnatura este din 2016/ Nici avatarele nu sunt foarte reusite Daca aveai atatia ani de experienta zic eu ca stiai mai mult decat sa pui 3 vectori cu copaci si 2 munti. Eu zic sa urmaresti niste tutoriale pentru semnaturi / avatare. In caz ca vrei sa te axezi pe chestii minimalistice cum sunt alea cu copacii si ce ai mai facut pe acolo, incearca sa te axezi pe stilul asta, pentru ca asta cu asta nu au nicio legatura. Sper sa nu iei ce ti-am zis eu ca pe o injuratura sau ca pe ceva de rau. Bafta Eu mai mult am lucrat cu pauze in Photoshop deci nu am cum sa o iau ca pe o jignire, deci mersi pentru sfat. :)) 1 Quote
Mistake Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 (edited) [d]: Astea-s mai shitty, dar mie unul imi plac, poate pentru ca imi plac culorile alea, nuj: x Inca ceva de care sunt multumit asa si-asa, insa imi place intr-un fel: x Edited July 24, 2018 by KChistoc Quote
Mistake Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 (edited) Update [d]: x x x Edited July 31, 2018 by P3PSY1 Quote
Ramzes Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 21 hours ago, KChistoc said: Update [d]: x x x Destul de reusite, felicitari. Quote
SkiZo. Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Unele sunt ok, văd cam aceleași lucrări peste tot. Quote
Mistake Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 (edited) Update [d]: x x x x Edited August 5, 2018 by KChistoc Quote
Mistake Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 (edited) Update [d]: ( speedart ) Edited August 5, 2018 by KChistoc Quote
CrypToN Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Mai ai de lucrat la blur/text..lasa efectele deoapearte pana iti perfectionezi blur-ul.Kw Quote
Mistake Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 14 minutes ago, CrypToN said: Mai ai de lucrat la blur/text..lasa efectele deoapearte pana iti perfectionezi blur-ul.Kw Hmm, stilul il am la blur, imi place ce mi-am ales, insa da, tre' sa il adaptez in functie de stock si de font, aici dau putine rateuri. Mersi de atentionare. Quote
Mistake Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 (edited) Update [d]: x x Edited August 12, 2018 by KChistoc Quote
Recommended Posts