Popular Post Shad0w Posted July 31, 2018 Popular Post Posted July 31, 2018 Forumul a fost updatat la IP Board 4. Motivul principal pentru update este ca acum cateva luni, versiunea IP Board 3.4 a fost abandonata complet de IP Board. Asta inseamna ca nu va mai fi facut vreun update legat de functionalitate sau securitate. Sunt unele lucruri ce in versiunea IPB 4 arata diferit sau lipsesc. In urmatoarele zile, majoritatea problemelor vor fi rezolvate. Probleme de care stim si pe care le vom rezolva: nu se poate adauga premium pe forum. o sa fie rezolvat peste cateva zile si o sa fie posibila si adaugarea altor grupuri in mod automat pe forum (Legend, Lider, Admin, Helper) clanurile noi nu beneficiaza de forumuri create automat unele pagini se incarca greu. o sa fie optimizat, dar e important de observat comportamentul forumului cu mai multi useri conectati. pe user panel si bugged.ro, nu functioneaza corect server news/updates semnaturile sunt dezactivate temporar. vor fi activate dupa ce vor fi adaugate limitari legate de numarul de caractere ce pot fi puse in semnatura. nickname-urile au fost modificate. in IPB 4, display name (numele afisat) si username (numele folosit la logare) sunt acelasi. Daca doriti sa schimbati numele, intrati in setarile contlui sau click aici: http://forum.bugged.ro/settings/username/ . Dupa schimbarea nickname-ului, va trebui sa folositi noul nume setat pentru a va loga pe forum! Daca observati alte probleme, v-as ruga sa postati in topicul acesta: 8 1 1 1 7 1 1
3oakdsa Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Nu poti sa iti schimbi coperta, si daca iti pui la descriere pe ce server joci ex blue: name 3oakdsa iti cere url+nume, si daca pui url+nume zice ca e prea lung . 1
Kempell Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) Nu poti sa schimbi coperta, si avatarele sunt 150x 150 e foarte urat. Edited July 31, 2018 by Kempel.sr
Ramzes Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Destul de frumos, cam neobisnuit pentru mine dar merita!
Danni Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) Nu merg link-urile de la statusuri, nu inteleg rolul limitei reactiilor de la statusuri in afara de cele de up. Avatarele se vad naspa! La nick samp trebuia sa fie doar numele si sa puna link automat, asa e naspa. Edited July 31, 2018 by St.Danni nick samp 1
NeoANTO Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) Mai trebuie muncit la noul forum... Avatarele sunt patrate, ceea ce e nasol, si sper ca nu s-au sters semnaturile, cand se vor readauga sa fie aceleasi de pe forumul vechi pentru ca s-au muncit la ele si nu cred ca nimeni ar vrea sa le recreeze. PS, Ati putea baga un link la profilul de Discord sub nume, vad ca acum este doar pentru Skype si Steam. Edited July 31, 2018 by Antorindunica
InteRX Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) chiar ca... am stat iar 1 ora sa fac profilul sa arate cum arata la fel si dc sunt avatarele patrate =))? avem toti cap patrat? Edited July 31, 2018 by InteRX
AwpKING Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Mai trebuie lucrat la forum şi aduse unele lucruri. În rest, arată bine.
RamsesOfficial Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Cam tarziu v-ati hotarat sa puneti ip board, dar merge.. unii deja s-au plictisit si de asta
Cause Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Cam greut merge dar in fine, este un update major, care sper sa nu ramana asa. Ar trebui sa faceti si o tema speciala pt. bugged, nu albastrul asta simplu.
SkiZo.iL Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 12 hours ago, InteRX said: chiar ca... am stat iar 1 ora sa fac profilul sa arate cum arata la fel si dc sunt avatarele patrate =))? avem toti cap patrat? Avatarele sunt pătrate pentru că extensia pe forum este de 150x150 si nu cum era inainte 150x300.
Saco Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) Culoarea background-ului nu mai este 1a1a1a, mi-am dat seama din semnaturile pe care le am la About Me. Edited August 1, 2018 by Saco
Danni Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) Lipsesc mai multe functii, cum ar fi remove formatting, nu mai sunt alte fonturi. Nu poti vedea toate statusurile, inainte puteai. Edited August 1, 2018 by St.Danni
SkiZo. Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 @Tibi am cumparat un clan. Baws Family cu tag BAWS. si nu am categoria pe forum. Mi-o poți face tu ? Asta e clanul. http://blackpanel.bugged.ro/clan/view/423
Recommended Posts