Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu poti sa iti schimbi coperta, si daca iti pui la descriere pe ce server joci ex blue: name 3oakdsa iti cere url+nume, si daca pui url+nume zice ca e prea lung .

• Upvote 1
Posted (edited)

Nu poti sa schimbi coperta, si avatarele sunt 150x 150 e foarte urat.

Edited by Kempel.sr
Posted (edited)

Nu merg link-urile de la statusuri, nu inteleg rolul limitei reactiilor de la statusuri in afara de cele de up. Avatarele se vad naspa! La nick samp trebuia sa fie doar numele si sa puna link automat, asa e naspa.

Edited by St.Danni
nick samp
  • Hmm 1
Posted (edited)

Mai trebuie muncit la noul forum... Avatarele sunt patrate, ceea ce e nasol, si sper ca nu s-au sters semnaturile, cand se vor readauga sa fie aceleasi de pe forumul vechi pentru ca s-au muncit la ele si nu cred ca nimeni ar vrea sa le recreeze.

PS, Ati putea baga un link la profilul de Discord sub nume, vad ca acum este doar pentru Skype si Steam.

Edited by Antorindunica
Posted (edited)

chiar ca... am stat iar 1 ora sa fac profilul sa arate cum arata la fel si dc sunt avatarele patrate =))? avem toti cap patrat?

Edited by InteRX
Posted

Cam greut merge dar in fine, este un update major, care sper sa nu ramana asa.

Ar trebui sa faceti si o tema speciala pt. bugged, nu albastrul asta simplu.

Posted
12 hours ago, InteRX said:

chiar ca... am stat iar 1 ora sa fac profilul sa arate cum arata la fel si dc sunt avatarele patrate =))? avem toti cap patrat?

Avatarele sunt pătrate pentru că extensia pe forum este de 150x150 si nu cum era inainte 150x300.

Posted (edited)

Culoarea background-ului nu mai este 1a1a1a, mi-am dat seama din semnaturile pe care le am la About Me. 

Edited by Saco
Posted (edited)

Lipsesc mai multe functii, cum ar fi remove formatting, nu mai sunt alte fonturi. Nu poti vedea toate statusurile, inainte puteai.

Edited by St.Danni
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp