Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Wolves - Rover

Recommended Posts

Posted (edited)

● Nickname actual: Rover

● Nickname-uri anterioare: Watcher, Roverino
● Link userpanel (WHITE):http://whitepanel.bugged.ro/profile/Rover
● Poză cu sanctiunile primite (LP): https://imgur.com/a/EErYN6g
● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/yRZcJIX
● Cum te numești?: Matei
● Ce varstă ai?: 16 ani
● Din ce oras ești?: Iasi 
● Descrie-te în minim 20 cuvinte:  Sunt un baiat cu bun simt, silitor si constiincios. Sunt putin mai introvertit dar intotdeauna imi doresc sa leg prietenii noi, sa experimentez lucruri noi si sunt "open-minded". Imi place intotdeauna sa lucrez pana la capat si sa duc la bun sfarsit obiective pe care mi le-am stabilit, cu perseverenta si rabdare. 
● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Consider ca acest clan este unul superior, cu membrii noi, cu care as putea lega prietenii noi si cu care as putea sa comunic intr-un mod bun, asa incat sa ies din acea umbra de jucator necunoscut.
● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: Pe acest cont 33, pe celalalt 56.
● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 7 zile, datorita faptului ca nu amr realizat raportul la timp. 
● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Desigur ca nu si sper ca pe viitor sa nu am vreuna. 
● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Am mai facut parte din mai multe clanuri ( Saints, RV, A5). Le-am parasit deoarece imi doresc ceva mai mult, un clan unde pot lega prietenii si unde membrii sunt mai seriosi.
● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Da, am mai fost si pe celalalt cont. Nu am iesit eu, am fost dat afara. 
● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Nu sunt.
● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Da, dar nu mai intru eu pe el. Momentan, mai intra varul meu pe el pentru a mai verifica din cand in cand.
● Folosesti Discord?: Da, folosesc.
Edited by Trecor3
Verdict.
Posted

RESPINS.

Nu indeplinesti cerintele minime. Revino cu o alta aplicatie atunci cand vei acumula cel putin un rank 5 intr-o factiune. Succes!