s0nya Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 In acest topic doresc sa imi spuneti glume acceptabile pe care sa le pot spune prietenilor mei sa par si eu amuzanta. Va multumesc! Quote
Alliance FusionCop Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Am si eu o duma blanaos - De ce se casatoresc tiganii de tineri? - - Ca sa se numeasca porumbei, si nu ciori. - sper ca ai prieteni cu haz, pentru ca e posibil sa te alerge dupa gluma asta. (proprie experienta) Quote
Tigerr Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ce e mic, verde si alearga prin padure? Micul verde de padure. Quote
Meepo Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Ce are 4 picioare si daca cade din copac te omoara O masa de biliard. Quote
TheDrop. Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 6 hours ago, Allex said: Ce are 4 picioare si daca cade din copac te omoara O masa de biliard. Bodrin Cradea, forta. Ce e verde si miroase a vopsea? Vopsesa verde... Quote
Stefan. Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Ce e mai amuzant decat 10 bebelusi intr-o cutie? Un bebelus in 10 cutii. Ce fuge mereu spre perete si striga cand se loveste de acesta? Un bebelus cu o furculita in ochi. Ce e mai hazliu decat un bebelus mort? Un bebelus mort intr-un costum de clown. Ce e mic rosu si nu incape in carucior? Un bebelus cu o sageata in cap. Care e diferenta dintre un camion plin cu caramizi si unul plin cu bebelusi? Caramizile nu le poti descarca cu furca. Quote
HoOney Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Ce e galben si sta intr-un colt? O lamaie pedepsita. Quote
Recommended Posts