Shedan Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Shedan Anterioare (Born,Extazzz) Varsta:Am 17 ani. Localitate:Sunt din Poiana Mare Judetul Dolj Ore jucate:3455 Level:86 Vechime pe server:Joc pe aceste server din date de:27-09-2014 Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Shedan Ce alte jocuri joci?:Numai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies la fotbal cu prieteni. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Alin,am 17 ani si locuies in Poiana Mare Judetul Dolj.Consider ca seriozitatea ma caracterizeasa,poate este si varsta de vina, imi place sa las loc de ''Buna Ziua'' oriunde si intotdeauna, nu imi place sa fiu lingusitor, detest persoanele false care fac asta.Nu incurc niciodata persoanele din jurul meu cu fapte sau comentarii aiurea,nu ma bag in seama daca nu am ceva de spus.Imi place sportul iar timpul liber care imi ramane il acord PC-ului. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in Las Ventural Police Departament rank 3 48days. Ai mai fost in [A]?: Nu,nu am mai fost in acest clan. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:I momentul actual nu sunt in nici-un clan,Ultimul clan a fost Saints. Cu cine te intelegi din clan?: Pai ma inteleg bine cu Formidable. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece clanul Alliance este cel mai bun clan dupa server si nu poate intra oricine in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan pentru ca am multe ore jucate si vechime pe server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Formidable,Bobhilo,.Shedan.,Elisaw0w Edited August 6, 2018 by Florin Alin Alin Quote
Recommended Posts