Jump to content

Recommended Posts

Posted

The-Fast-and-the-Furious-2001.jpg

DescriereLos Angeles Street Racer Dominic Toretto intră sub suspiciunea de LAPD ca un șir de mare viteză camion electronice jafuri pietre zonei. Brian O’Connor, un ofițer al LAPD, se alatura echipajului Toretto despre curse de înaltă calificare sub acoperire pentru a condamna Toretto. Cu toate acestea, O’Connor se trezeste atât îndrăgostit cu această lume nouă și în dragoste cu sora lui Toretto, Mia. Ca un rival al echipajului de rezistență curse câștiguri, în cazul în care trebuie să decidă O’Connor loialitatea lui într-adevăr mint.

Genul: Actiune

Anul: 2001

Trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=63tg_R4qi2k

Posted

le-am vazut pe toate, faine desi nu au legatura toate, a facut regizoru ala o incurcatura de nici el nu mai stie care-i ordinea filmelor=))

Posted

le-am vazut pe toate, faine desi nu au legatura toate, a facut regizoru ala o incurcatura de nici el nu mai stie care-i ordinea filmelor=))

Te referi la 3 nu ? Si mie mi s-a parut ciudat dar in 6 arata cum moare Han :)

• 3 weeks later...
Posted

Ei s-au gandit ca nu va scoate atatea parti,si de aia s-a ajuns la incurcatura aia. ;)

Posted

Sunt superi tare si 3 are legatura cu 6 faza in care moare han apare si in 6 numai ca in 3 nu il arata pe jason statham totusi e aceeasi masina si aceeasi secventa, am presimtirea ca FnF 7 va incepe cu finalul de la Tokio Drift , aceea cursa cu ala din 3 si Dominic

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp