Jump to content

Private Club  ·  140 members

Bugged

Recommended Posts

Posted (edited)

Avem deosebita placere de a recruta playeri pentru clanul Bugged, cu tagg-ul [V]. Exista insa cateva cerinte pentru a putea face selectia cuvenita, asa ca priviti mai jos ce trebuie sa faceti ca sa va alaturati !!

*Primul pas este sa dati follow membrilor principali al acestui clan, incepand cu @Tibi , @Shad0w , @Maria , @Iuliaagiulia , @SummerBee@Ellie

*Al doilea pas este sa va prezentati ( in max 3 randuri) si sa spuneti de ce doriti sa fiti in acest clan.

*Iar al treilea pas este sa adugati cate o parere despre membrii de mai sus si sa argumentati daca puteti face o colaborare frumoasa cu acestia. 

!!! Nerespectarea cerintelor de mai sus (COMPLET) aduce automat respingerea candidatului !!!

Edited by Iuliaagiulia
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
  • Hmm 2
  • Fok 2
Posted (edited)

Follow membrilor principali: ✔️

Descrie-te in cel putin 3 randuri: Ma autodescriu ca fiind o persoana glumeata, cu simtul umorului, respectuoasa mai tot timpul(cred), imi place ideea de echipa, mereu am avut dorinta de a face parte dintr-o echipa. Uneori sunt cam suparacios(uneori adica mereu) desi imi place sa cred ca asta e doar in mintea mea, socializez foarte mult cu orice persoana si nu sunt genul de om cu "nasul pe sus", deoarece nasul meu e pe fata din cate stiu eu.

De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan din simplul motiv ca am si eu speranta ca macar in acesta sa ma pot regasi din punct de vedere al seriozitatii si al respectului, in majoritatea calnurilor de pe acest server colectivul este format din copii ingamfati. Acestea fiind spuse, am o parere buna despre acest clan datorita membrilor acestuia.

Spune-ne parerea ta despre membrii de mai sus: Parere @Tibi : Nu il cunosc, nu situ daca se va intampla asa ceva vreodata, insa dupa cum se misca treaba pe acest server, pare un baiat descurcaret ce stie sa se organizeze in asa fel incat sa rezolve problemele.

Parere @Shad0w : Nici pe el nu il cunosc, asta e clar, insa am observat ca are simtul umorului datorita faptului ca uneori mai trimite mesaje amuzante pe Global, in rest, cam atat.

Parere @Maria : Pe Maria, clar nu o cunosc, desi mi-as dori(wrong), am vazut-o de cateva ori pe server, pare o fata prezentabila ca si dialog, poti avea o discutie cu ea.

Parere @Iuliaagiulia : Despre Iuliaa nu stiu ce pot spune foarte multe, am avut un mic dialog legat de acest concurs astazi, dar din ce am dedus pana acum, este o fata care nu ezita sa te ajute atunci cand ai nevoie, ajutatoare, pe viitor probabil vor mai aparea si alte calitati sau defecte.

Cum am putut sa uit!? Parere @SummerBee(Beeuletz): Uite ca am reusit sa o uit pe Beeuletz, chiar ma intrebam cum de nu cunosc eu pe nimeni, SummerBee este una dintre cele mai OK fete de pe acest server, cel putin asta am dedus eu de cate ori am avut o discutie cu ea, are felul ei de a fii, anume, rade mereu si nu da dovada de aroganta sau alte chestii de genul asa cum fac alte fete de pe aceasta comunitate, deci Beeuletz, esti SUPER !

Atii fii dispunsi sa colaborati cu acestia?: Asta ramane de vazut.

Edited by ChristianHill
Cum am putut uita de SummerBee ?!
Posted

Primul pas: Terminat.

Al doilea pas: Sunt un baiat serios, de treaba si muncitor. Sunt respectuos si am simtul umorului cand este cazul. Nu imi place sa ma cert si ma implic in treaba altuia.

Al treilea pas:

Tibi - este o persoana de treaba, ai ce discuta cu el.

Shad0w - o persoana inteligenta, nu prea am discutat asa mult pe server.

Maria - o persoana prezentabila.

Iuliaagiulea - nu o cunosc foarte bine, dar e de treaba.

SummerBee - o persoana cu care ai ce vorbi.

Ellie - nu o cunosc si nu imi pot face o parere despre ea.

Atii fii dispunsi sa colaborati cu acestia?: Desigur, am putea face o colaborare foarte buna.

Posted (edited)

Primul pas: efectuat.

Al doilea pas:

De fel sunt o persoana vesela, comunicativa. Ma numesc Liviu si locuiesc in Medgidia. Am ochii verzi, imi place sa fiu pletos (sunt luat). Imi place sa produc muzica, scriptez si sa ma joc sa:mp. Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este unul deosebit din toate punctele de vedere.

Al treilea pas:

Tibi - este o persoana cu simtul umorului (stii ca tbx).

Shad0w - owner nr1 asteptam live.

Maria - am facut raport cu ea.

Iuliaagiulea - nu cunosc.

SummerBee - e tare.

Ellie - n-am idee daca o cunosc sau nu.

Consider ca putem face o colaborare foarte buna dandu-ne nudes reciproc.

Edited by Liviu32
o cunosc pe Maria
  • Haha 1
  • Hmm 1
Posted

Primul pas: ✔️

Al doilea pas: Ma pot descrie ca fiind o persoana comunicativa, respectuoasa, amabila, foarte intelegatoare si mereu pozitiva. Imi place sa ma fac mereu placut, sa imi fac cat mai multi prieteni si sa fiu cat mai serios si cu bun simt fata de acestia. Imi doresc sa fac parte din acest clan, pentru ca aici sunt niste jucatori foarte bine pregatiti din toate punctele de vedere, un clan serios, asta imi place foarte mult si faptul ca membrii sunt cat mai primitori, lucru ce ma face sa fiu si mai nerabdator pentru a primi raspunsul in legatura cu aplicatia.

Al treilea pas:

Tibi - Un owner care stie sa se coboare la nivelul tuturor jucatorilor, (nu toti ownerii sunt asa), se poate intelege bine cu oricine, stie sa se faca placut in orice conversatie si este foarte glumet.

Shad0w - Nu am comunicat cu el, deci, nu imi pot da cu parerea, insa am urmarit cateva live-uri, pare o persoana sigura pe el si foarte muncitoare, de unul singur, a lucrat la un gamemode nou, fara ajutorul cuiva. Impreuna cu Zooky, a reusit unele update-uri recente, insa, gamemode-ul in mare parte, de el este facut, a facut o treaba buna!

Maria - Sincer, nu o cunosc, insa am vazut-o prin videoclipurile lui Tibi, pare o fata de treaba, nu imi pot da cu parerea prea mult.

Iuliaagiulea - La fel ca la Maria, nu imi pot da cu parerea prea mult, nu cunoscut.

SummerBee - La fel ca la ultimele doua.

Ellie - Nu o cunosc, imi pare rau.

Consider ca daca o sa fiu acceptat, o sa ne intelegem foarte bine, o sa putem colabora si o sa pot lega noi relatii de prietenie.

Posted

Primul pas: Done.

Al doilea pas: Sunt o fire calma, intelegatoare si cu cei 7 ani  de acasa. Am simtul umorului si tin la glume, imi place foarte mult sa glumesc, dar asta nu inseamna ca iau totul in gluma. Imi place sa muncesc individual sau in grup, nu prea are importanta, imi place sa respect si sa fiu respectat. In timpul liber ies cu prietenii pe afara, joc SA:MP si stau cu iubita. Ma integrez repede si imi fac prieteni la fel de repede. Sarcasmul ma reprezinta, stiu sa imi fac prietenii sa rada si nu in ultimul rand, nu ma las niciodata batut indiferent de situatie. 

Al 3 ilea pas: Despre Tibi nu prea am nimic de spus, deoarece nu am discutat cu el, dar imi pot da cu parerea despre el. Am o parere foarte buna, se descurca in tot ceea  ce face.

Shad0w: Nu pot spune absolut nimic despre el, nici macar cu parerea nu-mi pot da. 

Maria: Am fost cu ea in News Reporters, e ok tipa, se descurca in orice situatie dupa cate am vazut. 

Iuliaagiulea: Nu pot spune nimic despre ea, chiar nu am vorbit niciodata asa cred, nici nu prea am vazut-o pe server. 

SummerBee: O fata destul de ok, stie la glume am observat ceea ce este bine, cu ea poti vorbi multe, e intelegatoare si e pe treaba ei. 

Ellie: Despre Ellie nu pot spune multe, am fost cu ea in Crips Family si din cate am vorbit cu ea, parea matura, o fata de treaba si putin ironica. 

Vreau sa fac parte din acest clan deoarece imi place foarte mult tag-ul si sa colaborez cu ceilalti membrii si sa fim uniti. 

Posted

Follow membrilor principali:  done.

Descrie-te in cel putin 3 randuri: Numele meu este Ionut si a 18 ani. Sunt ub tip serios si responsabi care tinde ca toate lucrurile sa iasa la perfectiune! Sunt o persoana sensibila, amiabila si respectuasa. Imi place sa ma joc pe PC, sa ies cu prietenii si sa ma relaxez in aerul liber. Imi mai place sa administrez lucruri, sa pun totul la pun pentru a-mi fi usor ulterior. Un lucru esential sau forte este ca ma tin de promisiuni.

De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul din primele clanuri ale comunitatii, unu in care consider ca as putea sa ma regaesc! Mi-ar placea ideea sa ader in acest clan, imi place tagul, imi place culoare si numele rankurilor actuale. E un clan in care poti rade si in care s ate simti bine. Imi doresc aa intru in el.

Spune-ne parerea ta despre membrii de mai sus: Nu am vorbit cu absolut niciunul, dar am urmarit activitatea celor care sunt in staf si mi-am facut o parere. 

Parere @Tibi : Este un tip serios, cu capul pe umeri, foarte ocupat dar isi face timp pentru serverul sau! Se distreaza cu playerii,face evenimente minunate si originale. Cel cu muzica este grozav!

Parere @Shad0w : Este o persoana capabila de orice, la fel ca Tibi, este foarte ocupat, nu are timp pentru orice, imi place foarte mult sa-l urmaresc cand face live-uri si scripteaza.

Parere @Maria : Din cate am observat pe chatul newbie, este o persoana care incearca sa faca un incepator sa inteleaga firul jocului si ii explica intr'un mod cat mai usor de intelet. Consider ca e o persoana calma si linistita.

Parere @Iuliaagiulia : Despre IuliaaGiulia chiar nu stiu orea multe, cu ocazia acestui concurs m-am lămurit ca este o persoana care se intereseaza si face propuneri ceea ce inseamna ca este o persoana ajutatoare.

Parere@SummerBee: Nu am reusit sa ii observ activitatea deci nu am o parere inca despre ea. Consider ca pe viitor o sa imi fac si o parere.

Atii fii dispunsi sa colaborati cu acestia?: Absolut.

Posted

Primul pas: Done.

Al doilea pas: Sunt o fire intelegatoare cu simtul umorului. Stiu cand sa ma opresc din a face o gluma si stiu cand sa o fac, la momentul potrivit. Sunt foarte ambitios, iar cand spun ceva, ma tin de cuvant. Sunt o persoana care se adapteaza repede intr-un colectiv, deoarece imi place sa fiu prietenos, sunt o fira calma pana sunt calcat pe coada. Fac glume doar cu cei care imi permit pentru a nu supara pe nimeni, tratez la fel cum sunt tratat si in general imi place sa ajut pe cine pot si cat pot.

Al treilea pas, parerea mea despre:

Tibi: - nu prea am vorbit de multe ori cu el, dar se vede ca e un om cu simtul umorului, cu capul pe umeri si inteligent.

Shad0w: - nu am vorbit niciodata cu el, dar din live-urile lui pot deduce ca este o persoana foarte inteligenta, cu capul pe umeri si cred eu ca are si simtul umorului din anumite /anno-uri.

Maria: - o persoana frumoasa, inteligenta, are simtul umorului si e foarte de treaba. Te pup Mariuca, te mai astept prin NR.

Iuliaa: - nu cred ca am vorbit niciodata, nu te cunosc prea bine asa ca nu am ce sa spun. Poate ne vom cunoaste.

SummerBee: - o persoana educata, matura, cu simtul umorului. O reporterita in devenire.

Ellie: - o persoana de treaba, nu prea am vorbit mult sa pot spune mai mult.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp