qweblko Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Salut, eu sunt MadasearT si astazi va voi prezenta un mod facut de mine de la 0. Modul este doar pentru live-uri, dar daca va place voi face inca unul si pentru anunturi role-play. Modul se numeste Reporter CMD, si am decis sa fac unul care sa fie cat de cat ok. VIDEOCLIP - https://youtu.be/K4qgnuA-8DU Modul se introduce in cleo, si dupa sunteti liberi sa il folositi. Aici aveti fiecare comanda si ce face aceasta. /liveo-forumla de incepere a unui live (o da pe /cw pentru a putea completa campurile gen Buna ziua / seara ... Salut X.) /q1-/q15-sunt intrebari din diferite modele de live-uri de pe forum-ul bugged pentru ca live-ul sa nu fie unul monoton, si intrebarile sa fie amestecate. /q16-intreaba jucatorul daca doreste sa mai adauge ceva inainte de sfarsiul interviului /q17 -zice 'Te ascultam' in caz ca jucatorul caruia i s-a oferit live-ul doreste sa adauge ceva inainte de finalul live-ului si /q18-este formula de incheiere a live-ului (si pe aceasta o da pe /cw pentru a putea completa toate campurile necesare) LINK DE LA MOD MEDIAFIRE (MOD) Nu uitati de 1+ daca v-a placut si daca apreciati munca depusa. Va urma un alt CMD tot pentru NR si anume pentru anunturile roleplay. **Tin sa precizez ca este primul mod de acest tip facut de mine.** 1
qweblko Posted October 20, 2018 Author Posted October 20, 2018 On 8/18/2018 at 9:41 AM, Ramzes said: Good job. Mersi mult.
NosZ Officiel Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 On 8/18/2018 at 3:41 AM, Ramzes said: Good job.
Andrewski Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Sunt alte CMD-uri pentru News Reporters mai bune dupa parerea mea, dar oricum felicitari pentru munca depusa!
Recommended Posts