QuillinFANTEZIE Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Salut! Am si eu o problema cu hud-ul, priviti cum se vede: https://imgur.com/a/Dj6JinX Tin sa precizez ca nu am niciun mod, este hudul default al jocului, am incercat si cu moduri si fara si la fel este. De la rezolutie nu e, am incercat cu fiecare rezolutie si la fel se vede. Mersi anticipat. Quote
Alliance FusionCop Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ce fel de GTA ai? De unde l-ai descarcat, adica. Quote
QuillinFANTEZIE Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 48 minutes ago, Alliance FusionCop said: Ce fel de GTA ai? De unde l-ai descarcat, adica. Il am pe steam. Problema e ca pana acum nu facea asa. 1 Quote
Alliance FusionCop Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Asta e si problema, ca e de pe steam.. Serios acum, cine cumpara gta in 2018? Pe langa faptul ca gta ul de pe steam se stie ca are foarte multe probleme, de ce sa il cumperi stiind ca poti lua o versiune stabila pe gratis? Nu incurajez pirateria, dar cum am mai spus, cel de pe steam are foarte multe probleme, doar pentru faptul ca este ultima versiune. Recomand sa iei gta de pe moduri.ro/gta Daca vrei, fa-o. Daca gasesti alta cale mai usoara, faci aia, e alegerea ta. Quote
QuillinFANTEZIE Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 Nu l-am cumparat in 2018, il am de vreo 2 ani :))). Problema e ca pana acum nu mi-a facut asa, doar acum de la ultima instalare imi face asa. In fine, ai dreptate o sa-l iau pe ala piratat si gata. Quote
zDuck Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Incearca alt gta. Ti-l recomand pe cel de pe moduri.ro/gta Quote
QuillinFANTEZIE Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 Pe acela l-am luat, am rezolvat. Quote
Recommended Posts