Sterling Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Salut, acum doua zile am inceput la un proiect de la 0 numit "Bugged from 0", pana acum am facut urmatoarele update-uri: - trecut gamemode-ul pe include-uri - adaugat un sistem de login/register - inceput un sistem de admini pe iteratori - adaugata comanda /aduty pentru admini - rezolvat un bug la comanda /aduty - adaugat un chat pentru admini (/a) - adaugata comanda /ah (pt admini) - adaugata comanda /kick pentru admini - inceput un sistem basic de skin-uri, level si bani - adaugata comanda /set pentru adminii de level 4+ - sistemul de job-uri isi face aparitia - adaugat job-ul Arms Dealer: la acest job playerii trebuie sa foloseasca /getmats intr-o anumita locatie si sa se duca sa le livreze, momentan NU exista skill pentru acest job. - adaugata comanda /flymode pentru admini - adaugata comanda /stats - adaugata comanda /check pentru admini - adaugata comanda /serverstatus pentru adminii de level 5+ - adaugata comanda /cc pentru admini, cu aceasta comanda adminii sterg chat-ul tuturor jucatorilor Imagini voi posta cand voi face urmatorul update (azi). Daca ai idei de sisteme (ce sunt doar pe bugged), poti lasa intr-un comentariu, daca imi va fi de folos, voi da inima. Bafta! 1 Quote
Sterling Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 Update: - sistemul de skill-uri pentru job-uri isi face aparitia - adauagat skill pentru job-ul arms dealer: la skill 1 primesti 1.300 materiale, la skill 2 primesti 1.600, la skill 3 primesti 1.900, la skill 4 primesti 2.200, la skill 5 primesti 2.500, la skill 6 primesti 2.800 - adaugata comanda /skill Poze: https://imgur.com/a/wDZvKWK Maine voi mai face update-uri, probabil voi incepe sa adaug si celelante job-uri. 1 Quote
Sterling Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 3 hours ago, CosminAK47. said: dc ai face un gm asemanator bugged ? Sa am ce vinde. ON: Glumesc, fac unul doar sa vad cum e sa faci un gamemode de la 0. Quote
L0K3D. Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Nu creea ceva ce este deja pe net. Fii tu insuti, nu va schimba nimic daca va mai fi o alta copie bugged, oricat de reusita ar fi ea. Quote
Sterling Posted August 23, 2018 Author Posted August 23, 2018 38 minutes ago, L0K3D_Hokage said: Nu creea ceva ce este deja pe net. Fii tu insuti, nu va schimba nimic daca va mai fi o alta copie bugged, oricat de reusita ar fi ea. Eu am decis sa fac acest gamemode deoarece m-am saturat de toate gamemode-urile de pe net care au bug-uri. Mai bine fac eu unul de la 0 decat sa iau unul de pe net. Oricum, nu o sa-l pun pe internet cand va fi gata. Multumesc frumos de feedback. Quote
Sterling Posted August 23, 2018 Author Posted August 23, 2018 Update: Sistem de vehicule nepersonale - adaugat logo cu numele serverului si ceas cu data - inceput un sistem dynamic de vehicule - adaugata comanda /addvehicle - adaugata comanda /vmove pentru a muta un vehicul (admin 6+) - adaugata comanda /vcolor pentru a schimba culorile unui vehicul (admin 6+) - adaugata comanda /vmodel pentru a schimba modelul unui vehicul (admin 6+) Quote
AtIas Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 O sa iasa ceva frumos, dar sunt gm-uri pe internet care seamana aproape cu bugged 100%. Quote
s4uriK.Official Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 frumos. Succes cu proiectul tau. Bafta Quote
Fabian Ionut Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Cred ca te pricepi la asta , eu nush cu scriptingu . Ar trebui sa-ti faci niste ideii si cu ele s a creezi un gm unci , diferit de cele ,de până acum. +1 Quote
Sterling Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 (edited) UPDATE: - a fost adaugat un sistem de report: Playerii pot folosi comanda /report pentru a alege una dintre cele 3 optiuni. - a fost adaugat un raport de activitate pentru admini: La admin 1 vor fi necesare 25 de report-uri inchise, la admin 2 20 si tot asa pana la admin 5. - acum cand un jucator incearca sa-si spawneze bani, i se vor reseta la suma pe care o avea - au fost modificate logo-urile - aduagate log-uri pentru jucatori: Cand un jucator ia kick de la un admin, in baza de date va aparea ceva de genul: 'x [userid: id] has kicked by x, reason x' Video: Edited November 24, 2018 by Sterling Quote
Fabian Ionut Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Cand finalizezi acest gm il vreau ! +1 Cum am mai spus , creeaza niste sisteme noi care nu mai sunt pe alte servere de samp si f a ceva unic Quote
Sterling Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 UPDATE: (1) - acum la fiecare ora fixa, se va acorda un payday (2) - a fost adaugat un sistem de level pe puncte de respect: La fiecare payday, toti jucatorii online vor primi un punct de respect. Daca un jucator are 3/3 puncte de respect si are nivel 1, acesta poate folosi /buylevel pentru a avansa la level 2 Suma de puncte de respect este calculata astfel: level*3 iar suma de bani level*2000. (3) - acum apare pe /stats suma necesara de bani pentru a avansa in level. (4) - a fost adaugat un sistem de ore jucate: La fiecare payday, jucatorii vor primi ore jucate dupa secundele pe care le-au petrecut pe server. De exemplu: Daca un jucator joaca 1801 secunde, el va primi 0.50 ore jucate. Secundele din /time se salveaza atunci cand jucatorul se deconecteaza. Pe stats apar orele jucate. (5) - acum pe /stats apare si job-ul jucatorului Video: Quote
Fabian Ionut Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 (edited) Imi place ca la 1801s se pune 50/100 h !! Succes ! Astept update-ul de maine :D! Edited November 25, 2018 by Fabian Ionut Quote
RebornAdv Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 (edited) bun Edited November 29, 2018 by RebornAdv Quote
Recommended Posts