Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o mica problema , uneori ma scoate de pe server si nu ma mai lasa sa ma connectez imi apare ca si cum servarul nu e ON. Am incercat si sait-ul vostru white.bugged.ro/numerge si mi-am descarcat programul si chiar si cu un nou IP nu ma lasa , Oare o fi problema din cauza ca sunt in strainatate ?

Posted

Hostul 0ping, este oprit momentan, acest host gazduieste si serverele si panelurile. Daca ai aceasta probleme de ceva timo(mai mult de 1 luna sau o saptamana) probabil ai o retea de internet pe care hostul 0ping o respinge

Posted

Si nu se poate rezolva cumva? ... Uneori imi merge dar seara in general intre 18 - 20 h , nu merge deloc nici un server de la Bugged, alte servere merg fara probleme

Posted
14 hours ago, IDSDANI said:

Si nu se poate rezolva cumva? ... Uneori imi merge dar seara in general intre 18 - 20 h , nu merge deloc nici un server de la Bugged, alte servere merg fara probleme

Pai, daca inainte cu vreo 2-3 luni nu facea asa, inseamna ca se v-a rezolva de la 0ping, aceasta firma, se cam duce de rapa, dar nu am ce s-a facem, indicat ar fii sa astepti, eu as recomanda lui Shad0w si Tibi sa se mute la firma de hosting clever-host.ro deoarece de acolo am si eu un server beta pe care testez gm-uri si nu pica deloc, nici la flood, nici cand sunt playeri multi.

Posted
1 minute ago, [BUG]Crocco said:

Pai, daca inainte cu vreo 2-3 luni nu facea asa, inseamna ca se v-a rezolva de la 0ping, aceasta firma, se cam duce de rapa, dar nu am ce s-a facem, indicat ar fii sa astepti, eu as recomanda lui Shad0w si Tibi sa se mute la firma de hosting clever-host.ro deoarece de acolo am si eu un server beta pe care testez gm-uri si nu pica deloc, nici la flood, nici cand sunt playeri multi.

Doar ca, la acea firma de host maxim-ul de slot-uri sunt de 300, deci tot la 0ping ar fii ideea, dar macar sa faca un server nou gen purple.bugged.ro si s-a il faca de 300 de playeri, si daca vede ca merge totu bine, sa se mute la firma respectiva doar cu mai multe servere.

• 3 months later...