SereK Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Eu nu am boxe, cum pot juca samp...imi apare eroarea aia ca nu am o placa audio...deci , cum pot juca samp fara sa imi apara aia de sunet? Quote
SereK Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 (edited) 12 hours ago, Molly Hunter said: Poti sa dai o poza de la eroare? Nu pot face poza, dar eroarea este asta: Gta SA Can't find audio card installed scoate si tu boxele si iti da o eroare, nu poti intra in joc si aia este... Edited September 3, 2018 by FightMode. Quote
Marlan Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Nu am boxe de asta am cerut o poza de la eroare. Actualizeaza driver de sunet. Quote
SereK Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 2 hours ago, Molly Hunter said: Nu am boxe de asta am cerut o poza de la eroare. Actualizeaza driver de sunet. Daca ti-am spus ca nu am boxe frate...chiar daca fac nu merge, apare x pe ala ce sonor Quote
Marlan Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 52 minutes ago, FightMode. said: Daca ti-am spus ca nu am boxe frate...chiar daca fac nu merge, apare x pe ala ce sonor Man, actualizeaza driver de sunet, daca nu merge inseamna ca placa audio are probleme. Nu ai nevoie de boxe. Quote
RenuaR Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Problema este de la placa de sunet, mai precis de la driverul audio. In cazul in care faci actualizare la driverul audio si tot primesti acea eroare inseamna ca ai ceva probleme la placa de sunet. By the way, nu poti fi ajutat daca nu pui o poza. Quote
Flanco Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Aceasta problema esti din cauza driveru-lui audio , a placi de sunet pe care o ai in calculator un update ar fi necesar pentru a nu mai avea aceasta problema. Quote
Recommended Posts