G e o - GOD Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Salut, intru în joc și când vreau să fac un SS (folosind F8) și îmi scrie textul acela că s-a facut screnshot-ul. Mă duc in documente șă văd ss-ul făcut și acesta nu apare. După încerc iar să îmi scrie același lucru. Normal ar fii trebuit să îmi scrie prima data 001 și după 002, dar mie tot 001 îmi arată. Cum pot rezolva această problema? Quote
Flanco Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Aceasta problema este din sistemul pc-lui tau , trebuie setat de la 0. Sau o re-instalare de windows ar fi de preferat ,pentru a curata si pc-ul de lucrurile "inutile" . Sper ca te-am ajutat. Quote
Kywin Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Si mie dupa un timp de ex cand eram pd si faceam nu stiu cate ss-uri dupa un timp imi aparea unable save screen shot si apoi imi dadea si not responding la samp, nu stiu de ce.. Quote
Flanco Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Ocuparea memoriei interne a calculatorului dmv. poate duce la probleme de acest gen . un Hard exter ar fi folositor in unele cazuri. Quote
Recommended Posts