Popular Post Shad0w Posted September 7, 2018 Popular Post Posted September 7, 2018 Giftbox Giftbox-ul va fi activat in aceasta seara (in jurul orei 20:00) si va ramane activ pana pe 16 septembrie. Premii ce pot fi castigate la giftbox: - o suma de bani - intre 5 si 60 puncte premium - un vehicul Banshee - clear warn-uri (doar pentru playerii ce au warn-uri) - clear FP (doar pentru playerii ce au FP) - o culoare hidden (culorile hidden castigate la giftbox nu pot fi vandute; pot fi aplicate pe vehicul folosind /carcolor) - premiu rar: Sultan VIP - premiu rar: un laser rosu (ce poate fi castigat DOAR la giftbox. nu va fi adaugat in shop-ul /acc) - slot pt vehicule Se primesc 5 bugged points la fiecare deschidere a Giftbox-ului. Schimbare hidden Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit in perioada in care giftbox-ul este activat (daca are deja hidden pe masina). Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit. Playerii ce nu au hidden pe masina nu vor putea pune hidden pe masina gratuit. Quest In aceasta saptamana va fi adaugat ultimul quest al verii. Detalii despre ultimul quest puteti gasi pe user panel. Playerii ce au strans suficiente puncte la Summer Quest si nu si-au luat premiul de pe user panel vor putea face asta pana la sfarsitul lunii Septembrie. Forum In cursul saptamanii viitoare, playerii ce au Premium, Legend sau o functie in joc (helper, lider, admin) vor putea sa-si seteze nickname-ul de pe forum si vor primi automat grupurile pe forum. O data cu pierderea functiei (sau schimbarea nickname-ului de pe forum), grupurile vor fi sterse automat si de pe forum. War War-urile nu vor fi dezactivate in perioada in care giftbox-ul este activ. Incepand de luni, war-urile revin la programul normal (luni, miercuri, vineri, duminica intre 20:00-22:00). 7 2 1 2 3 1 8
King.ImBalance21 Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Vine ploaia bine-mi pare, in gradina am o floare 1 1
PatricD Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) Ok sefu'. Edited September 7, 2018 by PatricD
TL.ShiFT Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Macar la giftbox sa am noroc daca n-am la scoala. #BACKTOSCHOOL 1
goth angel sinner Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) BUN ASA! Edited September 7, 2018 by Andy C Zed
SkiZo.iL Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Frumos, e bine că s-a revenit la vechiul program de war-uri.
Sycer. Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 - premiu rar: Bullet VIP Dar s-a castigat Sultan ca si premiu' rar..
Shark[.] Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Doamne ajuta, macar acum sa i-au ceva bun.
Recommended Posts