Psk33 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 1. Nume: Psk. 2. Numele filmului/serialului: Power (serial). 3. Anul apariției: Pe data de 07.06.2014 a apărut primul episod, iar serialul rulează în continuare. 4. Genul filmului/serialului: Acțiune, dramă, crime, sex, bătăi, afaceri ilegale și oarecum ” legale ”, prostituție, droguri, carteluri, mafioți etc. 5. Durata filmului sau a unui episod: Depinde de sezon. Intervalul este de 50-60 de minute, acum depinde de sezon. 6. Numărul sezoanelor: Cinci (terminat acum câteva zile). Vara următoare o să apară și sezonul șase. Primul sezon are opt episoade, restul au zece episoade fiecare. 7. Actori principali/cunoscuți: Omari Hardwick, 50 Cent, Joseph Sikora, Lela Loren, Naturi Naughton, Rotimi, La La Anthony, Jerry Ferrara, William Sadler și lista este lungă. 8. Detalii despre film/serial, descrierea lor: Cred că sunt suficiente aceste informații. 9. Link IMDb sau alte site-uri asemănătoare:https://www.imdb.com/title/tt3281796/?ref_=ttep_ep_tt10. Alte precizări: Merită văzut și revăzut. Vizionare plăcută! Quote
Deagle.Oficial Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 E super, astept urmatorul sezon care apare in 2019, prea mult lasa pauza intre sezoane, dar asteptarea e pe masura. Quote
Andrewski Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Am auzit numai vorbe de lauda despre acest serial de la prietenii mei, mi-am propus sa-l vad dar m-am luat cu alte seriale. Quote
L0K3D Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 E unul din serialele pe care vreau sa le vad, am primit cateva recomandari. Quote
Recommended Posts