Jump to content

[Battle Heroadrian85 vs Don Soprano

Recommended Posts

Posted

V2: Chiar eram curios să văd cum arată stock-ul din a doua variantă și se pare că nu m-am înșelat cu absolut nimic. A doua variantă este destul de simplă și chiar nu s-a lucrat la ea. Ai adăugat două texte (principal/secundar), un border și oarecum ai mai închis puțin stock-ul. Doar borderul este frumos, reușit și în echilibru cu stock-ul. Textul principal este prea mare, prea simplu, prea alb și prea lung. Textul secundar este destul de urât și poziționat greșit, oarecum și în plus sau certat cu textul principal. În comparație cu prima variantă? Prima variantă este mult mai clară și plăcută ochiului, iar a doua variantă este destul de închisă și abia dacă îi pot vedea ochii respectivului actor. Asta pentru că ai închis-o mult și pentru că iese foarte mult în evidență textul principal. Clar nu pot vota a doua variantă.

V1: S-a lucrat destul de curat la acest avatar, într-un mod simplu și plăcut ochiului. Nu mă omor după acel, dar arată destul de ok, este poziționat cum trebuie, nu iese în evidență și oarecum are legătură cu stockul sau cu privirea respectivei fete. Faptul că privește într-un punct fix, oarecum se gândește la ceva ... parcă acel text este un fel de citat, un citat în concordanță cu privirea ei ... cu toate că mesajul nu este folositor (scuze). Sper că m-am făcut înțeles. Borderul este destul frumos și are o ușoară tentă de vară-toamnă. Să nu uităm de textura din jurul gâtului. Se vede destul de drăguț și nu a încărcat lucrarea într-un mod neplăcut. Felicitări!
Stock: https://i.imgur.com/F3hBtHJ.jpg

PS: Există voturi de genul „ votez varianta X ” și nimic mai mult sau persoane care au votat stock-ul din a doua variantă (părerea mea). Așa că am acest obicei prost de a scrie mult, de a critica și de a analiza „ la sânge ” orice lucru nesemnificativ.

Votez prima variantă (V1). Succes!

• 3 weeks later...
  • Decath locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp