aLLemanio - Retired Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Deci, acum vreo luna de zile am achizitionat aceste casti https://www.emag.ro/casti-gaming-redragon-ceto-h110-negru-h110-bk/pd/DC6F5DBBM/ Si la pc am o carcasa si cu front panel si cu back panel, castile prefer sa le tin in front panel deoarece e lejer asa dar am o problema. Aceste casti au un buton pentru functie de vibratii, dar cand le tin bagate in front panel si activez acea functie, se aude un carait pe fundal care e deranjant. Daca le conectez la back panel (in spatele unitatii) nu mai caraie dar nu mai merge functia de vibratii, se aude mult mai incet. Castile le-am conectat si la un laptop si acolo merg perfect. Care sa fie cauza? ms Quote
winnie3 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 are membrana stricata, d-aia baraie asa, am avut aceeasi problema tot cu niste casti de la reddragon si le-am schimbat ca am avut garantie, ele se strica cu timpul sau daca asculti melodii cu bass prea exagerat Quote
Recommended Posts