Jump to content

Pro/Contra "RADAR"  

58 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu noul sistem de radar? Va avantajeaza in vreun fel?

• Nu, chiar deloc.
    • Nu aduce nici un beneficiu.
    • DA.
    • Sunt prea nab sa votez NU.

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. 

In legatura cu noul sistem de "radar" am discutat cu mai multi playeri iar aceasta discutie a dus la a pierde jucatori din cauza acestui sistem, nu este un sistem prin care sa atraga jucatori ci mai de graba ii respinge nu sunt incantati sa piarda bani pe care si asa ii fac destul de greu, parerea mea ar fi sa se faca un sistem mai complex la joburi ceva sa atraga mai multi playeri cum ar fi sa o anumita suma de bani in functie de level sau ceva de genul, asta cu radar nu este o idee atat de buna, o sa fac un "poll" pentru voturi!.

Multumim. 

Playerii BuGGed!

Edited by []ReK..[S]
  • Like 1
Posted

Mi se pare cel mai nasol update, sa pui restricite de viteza pe un server SAMP, unde viteza e punctul sau forte. In loc de acest update, sa se faca un altul, mai util si mai eficient, cum ar fi la jobs, sa castigam bani mai bine, nu sa ne ia banii prin incalcarea limitei de viteza.

Posted (edited)

no-radar3.jpg.c2561a4f7473db4d44f24c3d86aee081.jpg

Mi se pare cel mai nasol update deoarece nu iti pot mentine viteza la 100 km/h sau la cat este specificat in regulament . O sa ajungem sa merge cu bike-uri sau faggio ,o sa ajunga Infernusul sau alte vehicule care prind mult sa fie doar de forma ,doar de bibelouri in fata caselor si ne vom "batea" pentru faggio sau bmx-uri cu dublu hidden . Cei ce nu doresc sa se scoata acest update sunt "albastreii" sau alti playeri carora le convine sa mai ia un ban in plus pe langa amenzile pe care le dau si salariul pe care-l iau . Lor le convine ca doar fac un ban in plus ,nu-i de ajuns ca platim amenda pentru casa nepusa ,pentru faruri ,pentru nitro si altele ,acum ati mai bagat si chestia asta total inutila,din punctul meu de vedere . Playerii de level mic ce fac la /jobs dau pe amenda voastra destul de mare . Dupa ce ca asa zisi politisi nu respecta mai mereu regulamentul si chestii ,ati mai bagat si update-ul asta "bine gandit" tot pentru a-i avantaja pe "ai vostri"  . Eu votez pentru scoaterea acestuia deoarece este un lucru inutil si care nu avantajeaza deloc membrii serverului . O sa adugati mai nou si semafoare ? Acum mai nou stam sa ne scriem unul altului unde si cum stau "ai vostri"  la "panda" ,mai un pic o sa bagati un mod de "slow motion"  ca mna daca tot ati adaugat radar sa faceti si ceva sa se mentina viteza asa . 

Asta este strict parerea mea . 

Edited by Rocs
  • Fok 1
Posted

Mie una mi se pare o mare prostie ,nu stiu cum sa mai scoata bani de la noi ,ei ne pun sa facem joburi si tot iei ni si iau inapoi ..ce nu mai aveti destule fonduri ? Tot de la noi vreti sa luati ,semanati cu Dragnea 😂 or voi ,or el nu ii nicio deosebire ,asta este cel mai e nefolos update ,o rispipa de timp .

text.gif.b60ec16d045e4874a6b4246caa00cfe2.gif

• Fok 1
Posted

Le dau dreptate colegilor mei, restrictia de viteza nu este buna deoarece este foarte greu sa mentii o viteza constanta....Cred ca este o prostie si nu sustin aceasta modificare, multi se grabesc, cand dai un rob ce faci?..MERGI CU 100 KM/H ca sa te poata prinde mai usor, pai cine va mai da Rob?...sau cine va mai muncii? O sa pierdeti multi jucatori din cauza acestui radar.

Asta este parerea mea, desii se pot spune mai multe ma opresc aici. 

Posted

Acest sistem este facut pentru asi putea face si cei din PD raportul, acestea fiind spuse se cam abuzeaza  de acest sistem, se obstructioneaza modul de joc aduce la pierderea jucatorilor!

am sa las o poza  in care se vede cum se procedeaza  in a sta cu "RADARUL" pe samp intelegem ca  este un sistem nou dar se intrece orice limita a bunului simt si abuzului. 

sa-mp-005.thumb.png.12d22f9c00fdcf6aee34eaf9575b4865.png 

cam asa  arata un politist cu radar .... SPUNE STOP RADARULUI.

Posted

PENTRU CEI CARE VOTATI "DA" LASATI VRAJEALA COPILASI NU MAI PLANGETI PE LA ASTIA CARE DETIN SERVERU NU PRIMITI NIMIC :)) BAFTA~~~~

Posted

In ritmul asta serverul o sa piarda extrem de multi jucatori, si ma voi numara printre ei daca nu se iau masuri, e penibil.

Inteleg ca vrem server RolePlay, dar nici chiar asa.

• Upvote 1
Posted

Voua vi se pare ca asa atrageti playerii? 

Fa tu job pe bani putini si apoi iesi la plimbare cu infernus😂😂😂

Ba voi sunteti oamenii Sau extraterestrii? 

Scoateti naibi porcaria asta ca o sa jucati ping pong doar intre voi 😂😂😂

Respect S.H.I.E.L.D 

• Upvote 1
Posted (edited)

Joc pe blue din 2015 si nu am mai vazut un update mai prost de cand joc..........

Edited by Valyi35
greseala
Posted

Joc pe buGGed din 2016 , 2 ani de cand joc, 2 ani cand am vazut buGGed-ul 1000/1000 dar nici o data nu am vazut scadere si update-uri prostesti de cand joc samp . 

Posted

OK, ca tot nu au vazut-o multi, am sa las asta SI aici:

Chestia cu limita de viteza, radare din km in km, si amenzi de 250k nejustificate, fara sens, doar ca circul regulamentar, e cel mai prost si neinspirat update pe care putea sa il primeasca un server de sa;mp ever. Acest update incurajeaza cersetoria celor din pd, care oricum merg numai pe contrasens. fac numai dm aiurea si nu sunt sanctionati, abuzeaza de functie 24/7, ca na, au ''misiune urgenta'' ei, se grabesc la ruleta ca e ''si 57'' si trebuie sa bage repede 100kk, nu mai conteaza ca il busesti pe prostul ala care merge regulamentar si da pe zi 2kk pe asigurari din cauza incompetentei si nesimtirii unora (si aici ma refer la TOTI playerii care merg pe contrasens, dar asta e alta discutie).

Sa revenim. Deci dupa o munca frumoasa pentru cele 13 saptamani de summer quests, update-uri unele bune, altele mai putin bune (vezi pizza 2.0 care te recompenseaza cu 80k mai putin pe ora, drumuri aiurea pana la baza degeaba, care erau evitate la jobul pizza 1, pentru ca nu trebuiau facute fiindca aveai cursivitate ducandu-te din cp in cp, si checkpoint-uri galbene care apar dupa 3 minute - bayside si palomino), cineva a avut ideea acestui update mirific. Dar de bugul frustrant si odios de la jobul boat transporter, unde la checkpointurile de langa aero sf se dau 3k, 4k, 5k maxim la gold 5, dupa ce mergi 4 minute si inconjori tot sf-ul se ocupa cineva?

Ce face acest update? Pai va zic eu ce face: fiind un update cu dedicatie, facut pentru o baza de 30-40 de playeri (in cazul cel mai optimist cam atatia lucratori la minister sunt on odata), frustreaza alti 350-400, deoarece nu pot sa mearga cu masinile lor la capacitate maxima din cauza unei reguli stupide care nu ajuta la nimic.

Acest update practic limiteaza posibilitatile playerilor care muncesc (nu cersesc la colt de strada) din mats, jobs ca pizzaboy, trucker, farmer sau activitati precum wang cars sau km pe bani. La skill diamond la arms dealer faci (cu nrg, infernus, hotring, bullet, turismo) maxim, dar MAXIM 24 de ture pe ora x 2500 mats (2500, nu 2800, iar daca la skill 4 inainte duceam 2400 deja, dupa updateul la jobs a trebuit sa o iau din spate de la 1200, dar ma rog, asta e din categoria #maimultibanilajobs), asta inseamna 60k mats, adica maxim 600k, (cine ofera mai putin de 600k pe 60k mats sa dea /q si uninstall ca habar nu are cum se munceste), minus 12k pe care ii dai la /getmats, 500x24 ture, vine exact 588k pe ora , la diamond la mats, asta daca nu repari, mananci, bagi benzina si mergi perfect. Sau, mai bine zis 88k pe ora, ca 500k ii dai pe doua amenzi stupide. 

Deci, fiecare player care vrea sa munceasca, fiind nevoit sa mearga cu viteza mai redusa, automat va parcurge aceeasi distanta intr-un timp mai lung, ceea ce inseamna ca va face mai putini bani pe ora, la fiecare job in parte.

Dar cei din pd oare respecta aceasta regula? Eu zic ca nu, ei stiu doar sa mearga pe contrasens non-stop, oricum vor merge numai cu 197 cu infernusul. Apropo, ei merg numai cu infernus da? Le place viteza da? Si noi de ce ar trebui sa mergem cu 100 la ora?

Acest update nu este decat o inventie, probabil ca la cererile insistente ale celor din pd, care, saracii se cred nedreptatiti ca nu au din ce face activitate. Pai vi se pare normal ca la 1000/1000 sa fie 150 de sloturi pentru politisti, iar la 300 de playeri sau 200 tot 150 de sloturi? Mie nu. De ce nu reduceti numarul de personal, de exemplu la 30/30/30, sau 25, si atunci se va face si selectie. Cine merita are functie, cine nu, sa invete sa se comporte si sa respecte si dupa sa pretinda la functii. De ce nu faceti sa se primeasca automat wanted 1 la kill si wanted 3 la db, ca sa nu mai fie probleme ca nu au bugetarii pe cine aresta. Cum zicea VD: ''Ca e trafic ca-n GTA, si daca n-au de ce sa iti dea amenda gaborii, stai linistit, inventeaza ceva'', exact in aceasta situatie ne aflam acum cu acest update buclucas.

Daca voi credeti ca munca de 13 saptamani (sau de luni inainte), trebuie stearsa cu un update facut la comanda, cu dedicatie pentru 30 de playeri, si alti 300 batjocoriti, atunci Bugged nu se indreapta spre o directie buna deloc. Si voi stiti bine ca exista acolo niste rechini care abia asteapta miros de sange, abia asteapta sa fure si mai multi playeri, ca nu au furat destul de la noi de 2 ani incoace.

Eu am bagat zeci de kk, sute de bp, pp in rable pentru ca imi plac, am noua, dar treburile importante mi le fac cu infernus, nrg, bullet si hotring, ca de-aia am dat sute de kk pe ele, sa ma descurc rapid. Mi se zice de catre domnul helper [A]Iron (cu tot respectul ca ai mereu telefonul deschis, nu ca alti helperi care sunt efectiv degeaba), ca ''romanul nu e deschis la nou''', ca ''e fain updateul''. Si legile justitiei ale lui Dragnea sunt noi, nu au decat 1 an jumate, dar asta nu inseamna ca nu sunt facute cu dedicatie si total aiurea. Hai acum sa luam orice idee stupida de buna, doar ca e noua. Tu ce alegi sa bei, domnule Iron? Un vin bun, vechi, frantuzesc, de 50 de ani, sau o posirca facuta din prune, mere, corcoduse si pufoaica de catre tataia acum 3 zile la cazan? E noua sa stii, 3 zile are. 

Stiti cat de frustrant este ca la 11:23 sa te pui frumos sa joci, fara sa deranjezi pe nimeni, iar la 11:27 sa fii 15 minute in jail fara sa fi facut nimic? Este foarte neplacut. Si mi se spune de catre desteptul care m-a arestat ''ce sa iti fac daca faci doar jobs'', auziti si voi, tot eu prost ca am muncit 4 luni sa fac avere de 600kk in 600 de ore, numai din jobs, wang si eventuri, fara ruleta, tot eu prost ca muncesc si nu deranjez pe nimeni.  https://imgur.com/a/9g3Ue3n   https://imgur.com/a/ejTgFIA  

Zlatan Ibrahimovic cand a plecat de la Barcelona catre Pep: ''Degeaba ai un Ferrari daca il conduci ca pe un Fiat", si asta spune multe. Si cu asta inchei, va urez multa bafta si sa luati cele mai bune decizii de cuviinta, eu revin pe server cand s-o repara prostia asta imensa facuta nu stiu de catre cine, pana atunci ''/q''.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Cam asa arata un radar :) 

Acest "radar" este pozitionat exact unde nu trebuie, pe semne ca nici macar nu are de regulament, avand in vedere ca  nu are voie sa stea la intrare in oras...sa-mp-006.thumb.png.0a8f42e5818dde019d903fc47b410f67.png