.Meep Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Nick pe server: DanZed.81 Level: 30 Ore jucate: 620 Vechime pe server: 1 an jumate Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/DanZed.81 De ce dorești să faci parte din acest clan?: Este un clan respectat iar eu cred ca sunt potrivit pentru acest clan. Poză cu invitația: Nu mi-a dat invitatie. Membrii pe care îi cunoști din clan: COSMIN , Fusyan. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Sancțiuni recente: Nu am. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da am mai fost in 5th. Informatii din real-life: Cum te numești?: Marius Geanta Ce vârstă ai?: Am varsta de 15 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP si sa ies afara cu prietenii mei sa jucam fotbal. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un tip bine crescut cu cei 7 ani de acasa, ordonat si descurcaret. Din ce oraș ești?: Slobozia jud Ialomita.
Kywin Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Esti civil si nu ai rank 5 in FH, revino cand faci rank 5 intr-o factiune, scuze.
Daniel Stoiu Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 esti civil si ai si un FH dezordonat.
Rizzy Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Ai un FH dezordonat, mai mult ca sigur esti inactiv, faci parte dintr-un clan, n-ai invitatie, n-ai pus ss cu sanctiuni (nu conteaza daca n-ai sau ai, trebuie pusa). Si mai vrei sa intri in clanul asta? Southers Rocket nu e un clan de nabi, sa stii.
raducu1205 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 1.fh slab , 2. esti in clan , 3. esti civil
FusYan Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Revino cand o sa ai un Rank 5 intr-o factiune!
Recommended Posts