Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi am redeschis portofoliul, poate nu mi l mai inchid haterii, astept sfaturi/critici/pareri.

JT0rpfB.pngC2XxA5h.pngINmkFRs.pngU2Vys3q.pngnEgQjMa.pngO3gcpbW.pngiqsLekE.pngEshTBKG.pngLaIux8c.pngFHjIGg9.pngQaZl8HJ.pngXUelVSk.pngeOHab7I.pngBeH2ttb.pngxybN0SI.pngrH2zliK.pngBSC1n79.pngh3jZP3n.pngCQbjCUG.pngPZvtedu.pngAVxrF1k.pngr0t28xC.png

Aici cv bannere

HE5Rg8O.pngdv0SxRQ.pngNFPjs7C.png Primele bannere facute vreodata, vr sfaturi si la astea k nuj sa le fac bn.

Unele lucrari sunt mai vechi, altele recente.

Edited by Roberrt
  • Fok 2
Posted (edited)

bv te descurci de minune iubi 

C2XxA5h.png im in loveeeeeeeeeeeeeeeee

te iau sub aripa mea

Edited by PapiDizainarCuValoare
papi e smecher
  • Fok 1
Posted
18 minutes ago, PapiDizainarCuValoare said:

bv te descurci de minune iubi 

C2XxA5h.png im in loveeeeeeeeeeeeeeeee

te iau sub aripa mea

te pup, ia ma sub aripa ta sa ti fiu ucenic

• Haha 1
Posted (edited)

slabe b@g@ tut0r1@L3

joke

hai iubi mai fa creeati dc nu faci vr sa vad cv nou 😞 

Posted
5 hours ago, PapiDizainarCuValoare said:

slabe b@g@ tut0r1@L3

joke

hai iubi mai fa creeati dc nu faci vr sa vad cv nou 😞 

am facut we

Posted (edited)

0yMFXk9.png XRSncLM.png fail text. bluru e *g e n i a l* mhm mhm de la mn ai invatat csf

<333333 5ESgpkQ.png <333333

(da stocku) fail la particulele de jos. in rest e cea mai buna ever ever pe care ai facut-o imi plc mult rau e geniala, cel mai bun blur pe care l-ai facut frumoasa si lumina aia maro si stocku e misto rau il vrrrrrrrrr :((. ti-am zis sterge particulele alea de jos si e creatia ta nr1 iti zic eu. particulele de sus alea de la par sunt bune (cred) nu prea pot sa-mi dau seama daca da neaparat bn acolo dar nu arata rau. oricum esti bn pe asta mai fa in stilu asta  (oricum ari iese bn in orice pozik nui trb ps) 

PUJL5lD.png cea mai buna (desigur ca ocupa locul 2, locul 1 e luat de ari)

4swMZzc.png numi plc borderoul, in rest e bn.

yDpJ8Pu.png foarte bine lucrat pe asta (da si mie fontu ca nul am sil caut si nul gasesc)

bv imi place cum le-ai facut, arata bn rau mai ales aia cu ari in afara de particulele alea era blanita 

ami plac, bv invatacelule. *joke* nu esti invatacele, esti deja avansat pt mn :-> 

b@g@ tut0r1@L3

papi dizainar smecher, n03 soprano
Posted
43 minutes ago, PapiDizainarHater said:

0yMFXk9.png XRSncLM.png fail text. bluru e *g e n i a l* mhm mhm de la mn ai invatat csf

<333333 5ESgpkQ.png <333333

(da stocku) fail la particulele de jos. in rest e cea mai buna ever ever pe care ai facut-o imi plc mult rau e geniala, cel mai bun blur pe care l-ai facut frumoasa si lumina aia maro si stocku e misto rau il vrrrrrrrrr :((. ti-am zis sterge particulele alea de jos si e creatia ta nr1 iti zic eu. particulele de sus alea de la par sunt bune (cred) nu prea pot sa-mi dau seama daca da neaparat bn acolo dar nu arata rau. oricum esti bn pe asta mai fa in stilu asta  (oricum ari iese bn in orice pozik nui trb ps) 

PUJL5lD.png cea mai buna (desigur ca ocupa locul 2, locul 1 e luat de ari)

4swMZzc.png numi plc borderoul, in rest e bn.

yDpJ8Pu.png foarte bine lucrat pe asta (da si mie fontu ca nul am sil caut si nul gasesc)

bv imi place cum le-ai facut, arata bn rau mai ales aia cu ari in afara de particulele alea era blanita 

ami plac, bv invatacelule. *joke* nu esti invatacele, esti deja avansat pt mn :-> 

b@g@ tut0r1@L3

normal ca de la tn am invatat ❤️, gt boss, k0HRV6j.png

Posted

8QgU3R4.png tia iesit puiule. tot mai bune-s alea cu ariana

5telOAj.png ai pus sharpen pe asta ? parca asa mi se pare, ma rog e bun da daca ai pus sharpen scoate-l

TMc5Ovh.png pui, daca ai pus 0b42 sau cum naiba se numeste fontu ala de c a c at... pls nu mai folosi

TE ASTEPT LA BETELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Posted
9 hours ago, PapiDizainarHater said:

5telOAj.png ai pus sharpen pe asta ? parca asa mi se pare, ma rog e bun da daca ai pus sharpen scoate-l

TMc5Ovh.png pui, daca ai pus 0b42 sau cum naiba se numeste fontu ala de c a c at... pls nu mai folosi

La ultima am pus fontu ala sa se vada cum trb Fr0, la a doua am pus putin mai mult clarity, da e veche, sucks

Posted
58 minutes ago, Roberrt said:

La ultima am pus fontu ala sa se vada cum trb Fr0, la a doua am pus putin mai mult clarity, da e veche, sucks

10 hours ago, PapiDizainarHater said:

Go la battle da ma bati ue

• 3 weeks later...
Posted
On 10/11/2018 at 9:40 PM, Roberrt said:

8QgU3R4.png8AwdiKd.pngVkfOtjB.pngltFFbmA.png  astea parca nu mi au prea iesit nuj dc

Astea s mai vechi TMc5Ovh.png5telOAj.png

Imi plac astea