Roberrt Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 (edited) Mi am redeschis portofoliul, poate nu mi l mai inchid haterii, astept sfaturi/critici/pareri. x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Aici cv bannere x x Primele bannere facute vreodata, vr sfaturi si la astea k nuj sa le fac bn. Unele lucrari sunt mai vechi, altele recente. Edited October 1, 2018 by Roberrt 2 Quote
Papillon Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 (edited) bv te descurci de minune iubi im in loveeeeeeeeeeeeeeeee te iau sub aripa mea Edited October 1, 2018 by PapiDizainarCuValoare papi e smecher 1 Quote
Roberrt Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 18 minutes ago, PapiDizainarCuValoare said: bv te descurci de minune iubi im in loveeeeeeeeeeeeeeeee te iau sub aripa mea te pup, ia ma sub aripa ta sa ti fiu ucenic 1 Quote
Fr0zeNN. Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Frumoase, mai ales k imi apare numele pe unele Quote
Roberrt Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 28 minutes ago, Fr0zeNN. said: Frumoase, mai ales k imi apare numele pe unele cum sa nu apari tu aici Quote
Roberrt Posted October 6, 2018 Author Posted October 6, 2018 11 hours ago, Ramzes said: Foarte frumoase, ai un stil placut. Mersi Quote
Papillon Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 (edited) slabe b@g@ tut0r1@L3 joke hai iubi mai fa creeati dc nu faci vr sa vad cv nou Edited October 7, 2018 by PapiDizainarCuValoare Quote
Roberrt Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 5 hours ago, PapiDizainarCuValoare said: slabe b@g@ tut0r1@L3 joke hai iubi mai fa creeati dc nu faci vr sa vad cv nou am facut we Quote
Papillon Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 (edited) fail text. bluru e *g e n i a l* mhm mhm de la mn ai invatat csf <333333 <333333 (da stocku) fail la particulele de jos. in rest e cea mai buna ever ever pe care ai facut-o imi plc mult rau e geniala, cel mai bun blur pe care l-ai facut frumoasa si lumina aia maro si stocku e misto rau il vrrrrrrrrr :((. ti-am zis sterge particulele alea de jos si e creatia ta nr1 iti zic eu. particulele de sus alea de la par sunt bune (cred) nu prea pot sa-mi dau seama daca da neaparat bn acolo dar nu arata rau. oricum esti bn pe asta mai fa in stilu asta (oricum ari iese bn in orice pozik nui trb ps) cea mai buna (desigur ca ocupa locul 2, locul 1 e luat de ari) numi plc borderoul, in rest e bn. foarte bine lucrat pe asta (da si mie fontu ca nul am sil caut si nul gasesc) bv imi place cum le-ai facut, arata bn rau mai ales aia cu ari in afara de particulele alea era blanita ami plac, bv invatacelule. *joke* nu esti invatacele, esti deja avansat pt mn :-> b@g@ tut0r1@L3 Edited October 7, 2018 by PapiDizainarCuValoare papi dizainar smecher, n03 soprano Quote
Roberrt Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 43 minutes ago, PapiDizainarHater said: fail text. bluru e *g e n i a l* mhm mhm de la mn ai invatat csf <333333 <333333 (da stocku) fail la particulele de jos. in rest e cea mai buna ever ever pe care ai facut-o imi plc mult rau e geniala, cel mai bun blur pe care l-ai facut frumoasa si lumina aia maro si stocku e misto rau il vrrrrrrrrr :((. ti-am zis sterge particulele alea de jos si e creatia ta nr1 iti zic eu. particulele de sus alea de la par sunt bune (cred) nu prea pot sa-mi dau seama daca da neaparat bn acolo dar nu arata rau. oricum esti bn pe asta mai fa in stilu asta (oricum ari iese bn in orice pozik nui trb ps) cea mai buna (desigur ca ocupa locul 2, locul 1 e luat de ari) numi plc borderoul, in rest e bn. foarte bine lucrat pe asta (da si mie fontu ca nul am sil caut si nul gasesc) bv imi place cum le-ai facut, arata bn rau mai ales aia cu ari in afara de particulele alea era blanita ami plac, bv invatacelule. *joke* nu esti invatacele, esti deja avansat pt mn :-> b@g@ tut0r1@L3 normal ca de la tn am invatat , gt boss, Quote
Roberrt Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 x x x astea parca nu mi au prea iesit nuj dc Astea s mai vechi x Quote
Roberrt Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 22 minutes ago, Lian said: Destul de frumoase,bravo ms Quote
Papillon Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 tia iesit puiule. tot mai bune-s alea cu ariana ai pus sharpen pe asta ? parca asa mi se pare, ma rog e bun da daca ai pus sharpen scoate-l pui, daca ai pus 0b42 sau cum naiba se numeste fontu ala de c a c at... pls nu mai folosi TE ASTEPT LA BETELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Quote
Ramzes Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Dragute, ultima mi se pare cea mai reusita. Quote
Roberrt Posted October 12, 2018 Author Posted October 12, 2018 9 hours ago, PapiDizainarHater said: tia iesit puiule. tot mai bune-s alea cu ariana ai pus sharpen pe asta ? parca asa mi se pare, ma rog e bun da daca ai pus sharpen scoate-l pui, daca ai pus 0b42 sau cum naiba se numeste fontu ala de c a c at... pls nu mai folosi TE ASTEPT LA BETELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL La ultima am pus fontu ala sa se vada cum trb Fr0, la a doua am pus putin mai mult clarity, da e veche, sucks Quote
Roberrt Posted October 12, 2018 Author Posted October 12, 2018 58 minutes ago, Roberrt said: La ultima am pus fontu ala sa se vada cum trb Fr0, la a doua am pus putin mai mult clarity, da e veche, sucks 10 hours ago, PapiDizainarHater said: tia iesit puiule. tot mai bune-s alea cu ariana ai pus sharpen pe asta ? parca asa mi se pare, ma rog e bun da daca ai pus sharpen scoate-l pui, daca ai pus 0b42 sau cum naiba se numeste fontu ala de c a c at... pls nu mai folosi TE ASTEPT LA BETELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Go la battle da ma bati ue Quote
Papillon Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 5 hours ago, Roberrt said: Go la battle da ma bati ue pai acceptal dq Quote
Roberrt Posted October 12, 2018 Author Posted October 12, 2018 18 hours ago, Ramzes said: Dragute, ultima mi se pare cea mai reusita. Mersi Quote
Dany_YTZ7 Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 On 10/11/2018 at 9:40 PM, Roberrt said: x x x astea parca nu mi au prea iesit nuj dc Astea s mai vechi x Imi plac astea Quote
Roberrt Posted October 28, 2018 Author Posted October 28, 2018 6 hours ago, Dany_YTZ7 said: Imi plac astea Mersi Quote
Roberrt Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 (edited) x x tentativa de cv aici : x Edited November 3, 2018 by Roberrt Quote
Recommended Posts