tigru1 Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Salut !Am si eu o problema, am uitat parola la cont aveam username-ul Twiggy2 level 1 etc. nu am intrat din 28 decembrie 2017 Adresa de email: pcdorut1611@yahoo.com Multumesc! O zi frumoasa! Quote
TheNutz05 Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Daca este un cont de level 1, consider ca nu se mai merita sa ii recuperezi parola. Te poti reapuca pe un alt cont de la 0, mult succes. Quote
AwpKING Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Dacă spui că contul respectiv avea level 1 îţi recomand să îţi faci alt cont şi să reîncepi în forţă, asta dacă vrei să renunţi la acel cont dacă nu aveai cine ştie ce pe el şi nu ştiu ce poţi avea pe el la level 1. Dacă adresa de email pe care ne-ai spus-o e setată pe acel cont poţi schimba parola. Când intri pe panelul serverului [bluepanel.bugged.ro] trebuie să apeşi pe 'Login' şi mai jos de unde trebuie să pui numele şi parola e un text 'Forgot your password? Click here!' Apeşi pe 'here'. Introduci numele în aceea căsuţă, în cazul tău Twiggy2, bifezi căsuţa de la 'I'm not a robot' şi apeşi pe acel buton negru 'Recover password' şi în cele din urmă intri pe adresa ta de email şi confirmi că este countul tău şi bagi o parolă nouă. Sper că te-am ajutat, o zi frumoasă în continuare! Quote
Recommended Posts