Popular Post Helios Posted October 14, 2018 Popular Post Posted October 14, 2018 (edited) Salutare Bugged, am revenit cu un nou videoclip, de aceasta data va prezint un mod ceva mai aparte care va usura munca adminilor. Vizionare placuta. Link de download mod: Click. Link de download Moonloader: Click. Link de download Sampfuncs: Click. Tutorial instalare MoonLoader: Click. (!) Pentru orice nelamuriri, idei, colaborari, modificari dorite, nu ezitati sa ma contactati. (!) In functie de feedback-ul pe care am sa-l primesc in acest topic, am sa fac update-uri noi si mai interesante, asta este o versiune de baza. Edited October 14, 2018 by TL.Helios 1 2 3 1 6
[R]Cosmin. Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Un mod folositor dupa parerea mea mai ales partea cu armele.
Wormytza Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Un mod folositor. Felicitari pentru munca depusa<3!
Decath Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 (edited) Interesant. Like P.s unde se pune fisierul? Edited October 15, 2018 by Decath
Helios Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 20 hours ago, Kedox said: genial Multumesc 20 hours ago, SmiXy said: Mersi Np arabe 20 hours ago, COSMIN.sR said: Un mod folositor dupa parerea mea mai ales partea cu armele. Ms 20 hours ago, Pawl said: Foarte tare, mersi. Cu placere 57 minutes ago, Decath said: Interesant. Like P.s unde se pune fisierul? Modul .lua se pune in folderul ”Moonloader”, daca il ai instalat. Ai nevoie de moonloader pentru a functiona modul. 2 hours ago, Wormytza said: Un mod folositor. Felicitari pentru munca depusa<3! Multumesc Amy 3 hours ago, TL.Andrei said: Mersi și felicitări pentru munca depusă! Oricand 4 hours ago, Where's the Molly at said: Imi mai trebuie admin si e perfect. Se rezolva
skars Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 mersi acum pot fi admin adevarat pe servere fantome
Helios Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 2 hours ago, PERSPEKTiVA said: s-a facut update? nu imi merge Nu, ar trebui sa mearga in continuare, poate nu ai bagat ceva bine.
PERSPEKTiVA Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 10 hours ago, TL.Helios said: Nu, ar trebui sa mearga in continuare, poate nu ai bagat ceva bine. nu merge ca am sampaddon, am scos si sampaddon si nu a mers, dupa am renuntat
PERSPEKTiVA Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Nu merge man, m-am uitat cum sa bagi si moonloader, am pus gta sa care trebuie, asi loader am.
Recommended Posts