Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Lauur. 

Varsta: 19 ani.

Ore jucate: 598.

Level: 35.

Vechime pe server:Aproximativ 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Lauur.

Ce alte jocuri joci?:League of Legends.

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa vizionez seriale sau sa ies in oras cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si serialele.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Las Venturas Police Departament rank 5 si 72 de zile.

Ai mai fost in [A]?:Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Daca voi intra in clan o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul de fata fac parte din King. iar clanul meu anterior a fost Alliance.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca sunt un jucator cu exprienta pe acest server, am faction history bun si un comportament ok.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: UnexpecTed.ASM, R4ZZVAN, ionuTLegends, []Mark. , StefyLegends, .Ivaan .

Edited by Lauur.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SkipTk si SpedyRogue.

Varsta:18 ani.

Ore jucate: 1866 ore jucate.

Level: 45.

Vechime pe server:Joc pe server de aproximativ 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/NaKeD[]

Ce alte jocuri joci?:Mai joc si Counter Strike Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, Fortnite, Pro Evolution Soccer 2018 si cam atat.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies cu prietenii, sa merg la un fotbal cu baietii, imi place sa petrec timpul si cu familia dar in special imi place sa ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Sunt un tip sociabil, nu sunt usor influentabil, sunt deschis noilor propuneri, daca intampin ceva greu nu dau ionapoi, nu imi place sa judec lumea, incerc sa fiu cat mai corect posibil. Nu imi place falsitatea si minciuna. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 121 de zile in Hitman Agency rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu, dar daca o sa fiu acceptat o sa il descarc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: King.

Cu cine te intelegi din clan?: KuweiT, AdryaN[], Skinny, Roice, iRon, Bobilho, ColdAsIce, Gabriela.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament ok, sunt de incredere, am un Faction History decent zic eu. Cred ca ma incadrez cerintelor. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rinton, AdryaN[], iRon, Bobilho, MiXoN, SabinaM, Ramsy. 

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Hewitt  in momentul de fara , @diDas nume anterior de pe red.

Varsta: 17 ani .

Ore jucate: 490 de ore .

Level: 25 

Vechime pe server: Joc de aproximativ 5 luni pe white .

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Hewitt

Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2  , Rocket League , Gta 5 , Zula .

Ai fost banat vreodata?: Nu . 

Ce faci in timpul liber?: Stau cu prietenii si cand e vreamea nasoala intru pe samp . 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Iulian, am varsta de 17 ani.Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert cu cei din jurul meu sau sa ma laud. Imi place sa stau acolo unde imi este locul.Si imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Momentan cele mai multe zile le am in Hitman Agency , 88 de zile , rank 5 ( tester).

Ai mai fost in [A]?:  Nu .

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata sunt in .Raw] .

Cu cine te intelegi din clan?:  Stefan16 , Kuweit , Adryan . 

De ce crezi ca meriti in clan? : Consider ca acesta este unul dintre cele mai bune clanuri de pe acest server si consider ca merit sa fac parte din el . 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Fara probleme .

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Inactive , Stefan , BlueMood , Alekzander , Maratoon , Robberty , XoXo si multi altii . 

Edited by Hewitt
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Kizzy. (maHSat, Jmenel)

Varsta: 17 ani

Ore jucate: 570 Ore

Level:25

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Kizzy.

Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike 1.6 , Metin2 si Fifa 

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?:  Joc fotbal, pescuiesc plimbari cu bicicleta.

Descrie-te pe scurt: Sunt om foarte intelegator si cu simtul umorului.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Pe contul actual Taxi LS 37 Days. 

Ai mai fost in [A]?:  Pe acest cont nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  Folosesc telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: CHC. Am fost in [QK] 60 de zile

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu toata lumea.

De ce crezi ca meriti in clan?:  Asta spun lideri/co lideri nu eu.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Dragnee, LoPaTiCa, zKing, Faithen, Protonyk, Liar. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Keengo[]   si anterior .Alkatraz

Varsta:Am 16 ani.

Ore jucate:  Am 994 ore  jucate.

Level: Am lvl 39 

Vechime pe server: 2016-02-15

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/keengo[]

Ce alte jocuri joci?: CS.GO

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SAMP , ies afara si prieteni 

Descrie-te pe scurt: Mă numesc George . Sunt un băiat de treabă, pregătit de orice, responsabil, îmi place să mă distrez, să ajut oameni şi să învăţ lucruri noi. Sunt modest, muncitor, care este dispus să muncească din greu pentru a obţine un lucru, nu să mi se ofere pe tavă. Sunt o persoană seriosă care nu face glume proaste. Sunt un baiat căruia îi place să se aibe bine cu toată lumea şi sa nu am duşmani, îmi place să fac totul cu cap şi să fac um lucru cât mai bine posibil pentru a mi se recunoaşte calităţile si munca pe care o fac. Sunt genul de om care nu te lasă la greu, şi care se acomdeză repede într-un colectiv.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: CEL mai mult am stat in School Instructors Sf si am avut rank 5 si 52 zile .

Ai mai fost in [A]?:  Nu , nu am mai fost .

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu , nu am folosit.o pana  acum , dar o sa o folosesc de acum . 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul king.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Leenon[] si cu .Keegan

De ce crezi ca meriti in clan?  Deoarece credca m.as integra bine , sunt  calm , nu fac prosti . 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da . 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Leenon[] , .Keegan , Zking , RobinAlex  , Mihaii.[]

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Ioni, .Ioni, I0NI

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 1450.

Level: 41.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ioni

Ce alte jocuri joci?: ETS 2, FS 17 si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii sau ma joc.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut Alexandru, am 14 ani si sunt din Pitesti, Arges. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, amuzant, respectuos. Sunt pasionat de masini si tehnologie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Cel mai mult am stat 101 zile cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, nu folosesc, dar daca esti nevoie o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in The Legends (TL.)

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Fabian, sonia si altii care nu imi vin in minte.

De ce crezi ca meriti in clan?: Fiindca am un comportament ok, nu ma cert cu nimeni etc.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Fabian, spun, Y0nutz, Rampage si altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Keengo[]   si anterior .Alkatraz

Varsta:Am 16 ani.

Ore jucate:  Am 994 ore  jucate.

Level: Am lvl 39 

Vechime pe server: 2016-02-15

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/keengo[]

Ce alte jocuri joci?: CS.GO

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SAMP , ies afara si prieteni 

Descrie-te pe scurt: Mă numesc George . Sunt un băiat de treabă, pregătit de orice, responsabil, îmi place să mă distrez, să ajut oameni şi să învăţ lucruri noi. Sunt modest, muncitor, care este dispus să muncească din greu pentru a obţine un lucru, nu să mi se ofere pe tavă. Sunt o persoană seriosă care nu face glume proaste. Sunt un baiat căruia îi place să se aibe bine cu toată lumea şi sa nu am duşmani, îmi place să fac totul cu cap şi să fac um lucru cât mai bine posibil pentru a mi se recunoaşte calităţile si munca pe care o fac. Sunt genul de om care nu te lasă la greu, şi care se acomdeză repede într-un colectiv.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: CEL mai mult am stat in School Instructors Sf si am avut rank 5 si 52 zile .

Ai mai fost in [A]?:  Nu , nu am mai fost .

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu , nu am folosit.o pana  acum , dar o sa o folosesc de acum . 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul king.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Leenon[] si cu .Keegan

De ce crezi ca meriti in clan?  

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da . 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Leenon[] , .Keegan , Zking , RobinAlex  , Mihaii.[]

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): iPhone ( nu am anterior )

Varsta:18 ani.

Ore jucate:1147

Level:53

Vechime pe server: 03-11-2014

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/iPhone.

Ce alte jocuri joci?: Ma joc doar Sa-Mp si League Of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu prietenii, joc fotbal.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana prietenoasa, capabila dea a isi face prieteni noi, de a incerca chestii noi, imi place sa joc fotbal si sa ma joc la Pc.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fiero Paramdic Department 53 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul The Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Roice, Bobilho,Formidable.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece sunt activ, am o factiune buna si peste 1000 de ore jucate.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Formidable, SpuN, Sial, Skandal, Roice, Shaganel, xSky.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Gabi21

Varsta:18

Ore jucate:560+

Level:25

Vechime pe server:2 ani numai pe white.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Gabi21

Ce alte jocuri joci?:Doar samp.

Ai fost banat vreodata?:Da,am vrut sa vand cont.

Ce faci in timpul liber?:Joc sa:mp in mare parte.

Descrie-te pe scurtSunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,si sunt foarte respectos.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat rank 2 in Taxi San Fierro[14zile]

Ai mai fost in [A]?: Nu si de asa imi doresc foarte mult sa intru sunt numai oameni de treaba.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in Chance[CHC]

De ce crezi ca meriti in clan?Nu stiu,dar mi se pare cel mai bun clan

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Am 20 de ore,deci da!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sunt multi:LopaticA,sebi2003tm,Redeye,adriancol,si Mihai,Bobilho

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): DeXoNTM23

Varsta: 15

Ore jucate: 442

Level: 24

Vechime pe server: 2 ani (sunt de pe green)

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/DeXoNTM23

Ce alte jocuri joci?: Fortnite, Overwatch, GTAV

Ce faci in timpul liber?: Fac clipuri pentru YouTube, recent am inceput o animatie in C4D si ma chinui sa o termin de o saptamana.

Descrie-te pe scurt: Imi place sa glumesc (in limita bunului simt), sunt socialbil, putin depresiv, ma acomodez greut in grupurile noi pentru ca sunt timid.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: momentan sunt in SFFMD si am r2 si maine fac 20 de zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu. Dar o pot instala.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Queen & King ( [QK] )

Cu cine te intelegi din clan?: Il cunosc doar pe Fabian.

De ce crezi ca meriti in clan?: Nu merit.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: sebi2003tm, Leibrag, AlxBuzu, SeBiC9031, BerghiuR, Chinti14

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Omar, Ramo, RoHaN, KeNoBy, aDDoNis, xHector, xSkyLoWeR, si nume actual in prezent 'WalLask'.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: 686 de ore.

Level: Level 33.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/WalLask

Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike Global Offensive, Counter-Strike 1.6, Minecraft, Call of Duty si SA-MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, odata pe c-bug/c-shot.

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii si mai ies prin club-uri.

Descrie-te pe scurt: Pot spune ca sunt un baiat, intelegator, muncitor, glumet dar si serios cand este nevoie, imi place sa ma joc pe calculator si sa imi fac prieteni noi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, rank 5 si 66 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc foarte mult sa pot intra in acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost The Legends (TL.).

Cu cine te intelegi din clan?: Fabian si Alex_.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece, sunt pregatit sa devin membru acestui clan, am luptat foarte mult in prezent dar si in trecut sa pot intra in acest clan, consider ca este cel mai bun clan de pe server si de top cu membrii seriosi si de treaba, insa acest clan este foarte bine condus si unic.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KugneT, Decath, George__GTR, Alex_, MaDaVSN, No0r, Milu, NitaOfficial, []DaNN si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): No0r si actual Alexandru.

Varsta: 19 ani.

Ore jucate: 953 in momentul de fata. 

Level: 36

Vechime pe server: Joc pe aceasta comunitate de prin 2014-2016.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alexandru.

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. 

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat la inceput. 

Ce faci in timpul liber?: Ma plimb cu masina, ies cu prietenii prin oras si ma mai joc. 

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex si am 19 ani. Sunt un baiat de treaba, pregatit de orice, responsabil, imi place sa ma distrez, sa ajut oameni si sa invat lucruri noi. Sunt modest, muncitor, serios si punctual. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors Las Venturas, am petrecut 148 de zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Da, am mai fost cand era server-ul Red. 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: King., ultimul clan a fost Saints.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu Stefan, Fabian, Andreiutz, Bobillho, Alex_,  zKing, Formidable, Florin si TheNiGGlet. 

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan deoarece mi-am construit un Faction History frumos si ca am o activitate buna. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, ma joc si mai mult de 10 ore. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cosminm, Formidable, Sinister, zKing, Phantasm, Rixon, Stefan, Ramsy, Holnest si Stefan. 

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): GanjaMAN (pe green aveam numele oLLiaxe)

Varsta: 19 ani

Ore jucate:  595

Level: 35

Vechime pe server: Joc pe acest server din: Joc pe acest server din 2015-07-24 dar pe bugged joc din 2013-07-27

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/GanjaMAN

Ce alte jocuri joci?: Ma joc si League of Legends si ocazional CS:GO

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii la povesti sau cand nu am unde sa ies mai stau pe samp.

Descrie-te pe scurt:  Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest, nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la bere, mai stau si pe bugged.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors timp de 43 de zice, dar moment

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost St.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu pot spune ca nu ma inteleg cu cineva din clan, nu am nimic cu niciunul, cu toti ma inteleg.

De ce crezi ca meriti in clan?  Deoarece este singurl clan in care as mai intra, deoarece stiu ca nu sunt acei "copii" care sunt si in alte clanuri si pot spune ca acest clan este plin de oameni frumosi.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: schurrle, Stefi96R, CapDeLopata, Max_777, Krawis, Chickenyaki, Rampage si multi, dar nu le stiu numele doar daca ii vad pe server.

Edited by GanjaMAN.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Someone.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 870.

Level: 37

Vechime pe server: 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Someone

Ce alte jocuri joci?:Gta V, Call Of Duty WW 2, League Of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat pentru 3/3 warn's cred.

Ce faci in timpul liber?:Ies cu prietenii in oras si joc fotbal la un club din oras.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu bun simt, amabila si respectoasa. Nu ma enervez repede, stiu cand sa parasesc un conflict sau o cearta. Nu mi-au placut niciodata persoanele laudaroase, sunt tipul de om care prefera sa stea in banca lui si sa vorbeasca doar cand este nevoie, fara sa se implice in lucruri inutile.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 134 de zile, rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Cross. acuma si inainte cred ca Alliance a fost ultimul clan in care am fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Fabian.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca am un comportament foarte ok si m-as integra destul de repede in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:ZuZuLeT3, Maddnes, Fabian, SpuN.

Edited by .SeRgYu.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): []Dani.

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 552.

Level: 25.

Vechime pe server: 1 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Noni.

Ce alte jocuri joci?: ETS 2, CSGO si cam atat.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii sau ma joc.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Gabriel Cosmin, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, amuzant, respectuos. Sunt pasionat de masini si tehnologie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  []Noni. was uninvited by Admin KuweiT from faction The Italian Mafia (rank 7) after 62 days, without FP. Reason: Renuntare la functie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in The Legends (TL.)

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Fabian, sonia si altii care nu imi vin in minte.

De ce crezi ca meriti in clan?: Fiindca am un comportament ok, nu ma cert cu nimeni etc.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ItzAndrei, SkiNNy si altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): AlexxOwN+ Keliu

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 1896 de ore.

Level: 54.

Vechime pe server: 2ani am mai jucat pe green un an.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AlexxOwN

Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prieteni la un suc.

Descrie-te pe scurt:  Numele meu este Alex, am 15 ani, sunt din orasul Sibiu. Sunt un baiat prietenos, cu bun simt si de incredere.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 107de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Legend (TL.) si ultimul meu clan nu il mai stiu.

Cu cine te intelegi din clan?:  KuweiT, RobinAlex, ItzAndrei, SkiNNy27, []Maryus77., Stefan, .Doddy, Faithen, iRon, ADRyAN[], Stefan, Bobillho, Formidable, Rios.

De ce crezi ca meriti in clan?  Deoarece m-as intalege foarte bine cu membrii din clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KuweiT, Ramsy, Deelay, Dawn, TheDrop, RVMSES, Sunet etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Singurul nume pe care l-am avut pe server este KeyShr3kt.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: Am 523 de ore jucate.

Level: Detin level-ul 27.

Vechime pe server: Joc de peste un an pe server, de cand acesta era red.bugged.ro.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeyShr3kt

Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, CS:GO, Rocket League si Grand Theft Auto Online.

Ai fost banat vreodata?:  Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prietenii in oras, joc fotbal sau ma joc la calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu căruia ii place sa socializeze si sa incerce lucruri noi. Ador sa glumesc. Pasiunea mea este informatica si programarea.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost pana la rank 5 de 78 de zile in Departamentul de Politie din Las Venturas.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai facut parte din [A].

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc pentru a socializa cu membrii factiunii Hitman Agency.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ma aflu in clanul King.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan, eu ma inteleg cu co-liderul meu, Kuweit, dar si cu alti membri precum: ItzAndrei (fostul meu lider din LVPD), Adryan (liderul meu actual) si zKing.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit in clan deoarece am muncit destul de mult pentru a-mi crea o reputatie buna pe server si pentru a face parte din cei mai bine vazuti jucatori de aici.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: O sa incerc tot posibilul sa fac cele 10 ore. Nu stiu sigur daca se va intampla asta din pricina liceului si a testelor, dar imi voi da silinta.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Pe langa cei enumerati mai sus, ma inteleg cu majoritatea mebrilor din King. si din Hitman Agency, dar si cu RazvaNN, DIXD si multi altii, nu ii pot retine pe toti.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Tudor, si nick-urile anterioare sunt: Tudor[], Puyol si KAZIMIR3.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 1436 ore jucate.

Level: Am level 50.

Vechime pe server: Joc de aproape 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Tudor

Ce alte jocuri joci?: Mai joc foarte rar FIFA16 si ETS2, in rest doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost pentru autoclicker.

Ce faci in timpul liber?: Dupa parerea mea sunt o persoana activa, de obicei stau la calculator, merg la sala, la fotbal si mai ies in oras cu prietenii sau iubita mea. Din pacate nu am foarte mult timp liber, mai mult in week-end.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Tudor, am 16 ani si locuiesc in Ludus. Sunt o persoana sociabila, respectuoasa si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez in echipa si sa ajut. Hobby-urile mele sunt jocurile pe calculator si sportul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 172 de zile in Taxi SF cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o mai folosesc, dar daca este esentiala o voi instala.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Legends.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu Zero, Stefan, []Iulian, Bobillho si Formidable.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am experienta necesara pe server, am un comportament ok si un Faction History frumos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, cred ca pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sergiu, H0ldnest, DeeLay, Bobillho, K3nnTXXl, cam atat cred, majoritatea prietenilor mei s-au lasat de SA:MP.

Edited by Tudor -
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul prezent este CrIS.HeDhili[]. (+ HeDhili.[] )

Varsta: Am 27 ani.

Ore jucate: Am 2249 de ore jucate.

Level: Detin nivel 60.

Vechime pe server: M-am inregistrat pe aceasta comunitate pe data de 10.10.2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/CrIS.HeDhili[].

Ce alte jocuri joci?: Jucam inainte pes 2018 , dar acum am inceput sa ma focusez strict pe SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa compun melodii sau sa lucrez in Photoshop. Desigur mai ies pe afara cu bicicleta sau merg la sala, dar mereu cand prind putin timp liber compun melodii.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc HeDhili și am vârsta de 27 ani, iar în frumoasa lună Ianuarie schimb prefixul. Sunt o persoană care nu se lasă ușor bătută, iar atunci când mă focusez să obțin ceva sau să îmi ating un scop anume, nu mă opresc ușor. Mai pot spune că am o fire prietenoasă, nu îmi place să pornesc certuri, dar totodată, sunt serios când trebuie și îmi duc la bun sfârșit planurile sau serviciile. Am cei șapte ani de acasă, respectul fiind una din cele mai importante caracteristici și știu să îmi păstrez calmul fără să sar calul. În timpul liber îmi place să mă plimb cu bicicleta, să ascult muzică și în weekend-uri mai merg și la sala, deocamdată sunt liber profesionist la capitolul IT, iar asta nu îmi va afecta activitatea.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5 LVPD 201 days.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca este nevoie o sa folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum ma aflu in clanul King., iar clanul precedent a fost Cross.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Stefan, este si liderul meu.

De ce crezi ca meriti in clan?: Datorita comportamentului meu ok pot zice.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar imi place aceasta comunitate.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Stefan, H0LNEST, xRoberT7, Xenophobia si mai sunt cativa. Multumesc si sper sa fim colegi de clan! 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): xNaKeD,  NaKeD.adv

Varsta:17 ani.

Ore jucate:123 de ore.

Level:13

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/xNaKeD

Ce alte jocuri joci?:Nu joc niciun joc, decat sa-mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Ma duc si ma joc fotbal.

Descrie-te pe scurt:Ma descriu drept un respectuos băiat, prietenos și care îi place să ajute lumea la nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 2,19 zile

Ai mai fost in [A]?:Nu. 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Queen # King cu tagul [QK]

De ce crezi ca meriti in clan?:Vreau sa intru in clan deoarece dupa parerea mea este cel mai serios si activ clan de pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:NaKeD, Rinton, Mixon, Andreiii, Ahile[].,Ioni si multi alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual- KugneT, Anterioare- Q_Rambo, iAsasin.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 1630 de ore.

Level: 47

Vechime pe server: 2 Ani jumate.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KugneT

Ce alte jocuri joci?: Fifa 2018, Call Of Duty, dar preferat este SA:MP-ul.

Ai fost banat vreodata?: Da, pe fostul green.

Ce faci in timpul liber?: Sa joc fotbal, sau la o bere cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am 16 ani si locuiesc din Focsani. Sunt o fire destul de timida, dar care totusi odata ce se integreaza reuseste sa se impuna bine. Sunt un baiat ce-si vede de treaba lui, nu-mi place  sa ma bag aiurea in conflicte, nu suport asa zisele suferinte si persoanele cu caracter slab. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Hitman Agency, 101 de zile, si am avut rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, il am, sunt si pe grup.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In clanul The Legends, clanul anterior a fost Alliance.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Maryus77, Oleg, ColdAslce, Volp, Adryan, sonia si Roice.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca am mai fost in acest clan, stiu cum sa ma comport nu supar pe nimeni si ma inteleg cu majoritatea membrilor.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: WalLask, Decath, Maryus77, Smoke, Mont3Kill2, Nicolle, Iuliano, Oleg si multi alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Szoke actual, anterioare: Szokeboy Teffo

Varsta: 28, in curand 29

Ore jucate: 2698

Level: 100

Vechime pe server: 4 ani .

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Szoke

Ce alte jocuri joci?: Sniper elite 4 (Iatlia) Fifa 17

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp si ies pe afara la plimbare si la chefuire.

Descrie-te pe scurt: Salut. ma numesc Istvan si am 28 de ani in curand fac 29, sunt un baiat descurcaret si glumet, imi place sa ies pe afara la plimbare mai ales cu masina. Pasiunea mea este masina si pariuri sportive adica la fotball. imi place sa vizitez cat mai multe locuri frumoase. Sunt un baiat cu capul pe umeri intodeauna imi asumi responsabilitatea la  orice chestie. Respect pe oricine. Cam atat pot sa scriu despre mine. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 250 de zile am stat la factiunea Las Venturas paramedic cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sun in [AIM]

Cu cine te intelegi din clan?: Rios, Lennon[] Bobilho Alex_ si cu mai multi.

De ce crezi ca meriti in clan? Am un level destul de mare si ore jucate, si sunt un jucator maturizat care nu strica reputatia clanului.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rios Lennon[] RobinAlex Bobilho Alex_  si etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Alware, Kipsta.

Varsta: Am frumoasa varsta de 16 ani, aproape.

Ore jucate: Din trecut si pana in prezent am acumulat 990 de ore jucate.

Level: 40.

Vechime pe server: Joc pe server de aproximativ 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alware

Ce alte jocuri joci?: Nu obisnuiesc sa joc alte jocuri inafara de SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu, n am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma ocup de YouTube, editand videoclipuri si multe alte chestii legate de acest gen.

Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Stefan si am varsta de 16 ani, aproape 17. Pot spune despre mine ca sunt o fire calma, intelegatoare, sincera si serioasa. Imi place sa duc pana la bun sfarsit orice lucru pe care mi-l propun, astfel incat sa-mi depasesc si limitele. Sunt din judetul Suceava, iar hobby-ul meu este football.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp pretrecut intr-o factiune a fost de 91 de zile, bineinteles rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, de aceea vreau sa incerc ceva nou.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca sunt nevoit, o sa folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Saints (St.) cu rank 6.  https://imgur.com/a/LJlKrOs

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu absolut toti membrii.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am un trecut destul de ok, la fel si prezent si o experienta demna de acest clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, Neli, Deelay, Bobillho, Faithen, si multi altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Andrews
Varsta: 16 

Ore jucate: idk uitati-va

Level: uitati-va.

Vechime pe server: Jde ceva timp

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrews

Ce alte jocuri joci?: Real Lif

Ai fost banat vreodata?: Cred.

Ce faci in timpul liber?:sa dorm

Descrie-te pe scurt: de ce va intereseaza?

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 1000

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, dar cred ca nu am sanse ca se intra pe pile aici.

.Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): nu si nici daca sunt nevoit

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Saints (St.) cu rank 6.  https://imgur.com/a/LJlKrOs

Cu cine te intelegi din clan?: Cu nimeni.

De ce crezi ca meriti in clan?: merit deoarece imi doresc sa ajung helper

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: 29/24

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cu nimeni.

va rog sa ma acceptati, vreau sa ajung lider sau helper, plsssssssssssss

Edited by Andr3ikk
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp